Parabol og digital-TV

Skal du få gode signaler til digital-TV, så trenger du rett og slett en god antenne. Vi har et bredt utvalg av forskjellige løsninger, som gir deg krystallklare bilder.

Vi har antenner og parabolutstyr fra blant annet Sharp, Triax og Jensen samt en håndfull andre produsenter.

  • Har du vurdert en av de små innendørsantennene? Bor du nærme nok senderen vil du som regel få veldig gode signaler, til tross for at enheten står innendørs.
  • Nye antenner har gode filtreringsmuligheter, slik at du blir kvitt støy fra DECT og GSM, som kan være et problem mange steder hvor husstandene står tett.
  • Vi har selvfølgelig det nødvendige ekstrautstyret til antennene, slik at du får dem trygt montert opp på veggen, eller får forsterket signalet osv.

Fra en antenne – og tilbake til bare en

Antenner og mottak av TV-signaler har vi gått i en stor runddans. Fra tidlige tiders standard, hvor man hadde en TV-kanal og en antenne. Derfra gikk det slag i slag, med svenskeantenne og parabolantenne – til og med riks-TV kom, med sin egen standard.

Heldigvis har det faktisk gått den andre veien igjen. Nå er vi igjen tilbake med at vi trenger bare en mottaker for å se de fleste TV-kanaler. Parabol eller Riks-TV – begge sender de mest brukte kanalene og et godt utvalg av alternativer, enten det er utenlandsk TV, filmkanaler eller sport.

Det har sågar kommet små antenner til å sette inne, i stedet for å skjemme husfasaden med en stor paraboldisk – eller svenskeantenna som måtte opp i en 15 meter høy stang for å motta noenlunde signaler.

Så det går virkelig fremover på denne fronten.

Nå er det altså parabol og digital-TV det går i

Som nordmenns foretrukne elektrobutikk, har vi et stort utvalg av antenner som gjør deg i stand til å ta i mot digital-TV. Fra små enheter som du setter på TV-bordet i stua, til små uteenheter som er portable.

DVB-T antennene har som oftest også ekstrafunksjoner som mottak av FM-radio og DAB-radio. Slik at du kan nøye deg med én antenne til TV og radio. Praktisk og økonomisk smart!

De portable er laget i solid utføring, slik at de tåler å brukes når du er ute med campingvognen eller i båten. De tåler rett og slett skikkelig norsk rufsevær, inklusive skikkelig sjøsprøyt som normalt tar knekken på elektronikk.

Så å si alle antennene vi har i vårt sortiment har filtrering av digital støy. For eksempel så fjerner de DECT-signaler (digitale trådløse telefoner), GSM-signaler fra mobilmaster og lignende. Dette er essensielt mange steder, da det er ganske mange kilder til elektronisk forstyrrelse etter hvert.

Med et godt filter, fjernes altså støyen, slik at du får et klart TV-bilde.

Nødvendig ekstrautstyr

Vi selger også masse nødvendig ekstrautstyr, både til parabolantenner og antenner til mottak av digital-TV (DVB-T). Festebraketter, beskyttelsesutstyr (kapper o.l.), masterør til å sette parabolen på og klemmer og kontakter.

Hvis du sliter med dårlige mottaksforhold, så har vi flere varianter av forsterkere, som kan hente frem kraftige nok signaler til at skjermbildet og lyden din blir bra igjen.

Så trenger du noe ekstrautstyr til antenner og paraboldisker, har vi det nok i sortimentet vårt.

Trenger du kabler til din nye antenne?

Ofte følger det ikke med kabler til antenner, eller de er så korte at man må kjøpe noen lengre. Står du i denne situasjonen, så finner du de nødvendige antennekablene her. Kabler og adaptere – her finner du antenne-, HDMI, AUX og iPod kabler og dessuten strømkabler og adaptere.

Det kan jo være en god ide å sjekke allerede når du bestiller parabol eller antenne at det faktisk følger med kabel og at den rekker hele veien frem til fjernsynet.

Har du lyst på ny TV?

Noen ganger holder ikke bare med bedre signaler. Eller sagt på en annen måte, når du får opp en god antenne som gir skarpe bilder, så kommer kanskje lysten på en ny TV snikende!

Hos oss finner du hele spekteret av TV-apparater. Fra de små og litt søte 24 tommers modellene som er perfekte for barnerommet eller som et lite fjernsyn på kjøkkenet. Og vi har TV-ene hele veien oppover, til de virkelig store, som mange nordmenn etter hvert har falt for. Vi snakker da om 65 tommere (og større).

Prisene er som alltid upåklagelige hos Power, da vi både selger TV-er i alle prisklasser og er billige på den enkelte modell.

Bare se selv, på alt det lekre du kan få – til svært fornuftige priser: Ny TV

Er det en jungel med de forskjellige mottakerne?

Trenger du hjelp til å finne frem i de forskjellige mottakerne – antenner, paraboldisker, DAB og DVB-T? Ta bare kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg med å finne riktige produkter til ditt behov.

Du kan nå oss på telefon, e-post eller på Facebook. Bare se menypunktet Kundeservice i bunnen av siden. – Og så er du jo selvfølgelig hjertelig velkommen innom i en av våre mange butikker.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat