Hudpleieprodukter for økt velvære

Frisk hud med masser av glød og spenst står høyt på alle kvinners ønskeliste. Normalt involverer det dyre kremer, hudbehandlinger og gjerne et spa-besøk eller to. Her på siden finner du mange gode alternativer, slik at du kan få de gode spa-behandlingene hjemme i egen bolig.

Hudpleieproduktene vi selger her på Power kommer fra kvalitetsleverandørene Braun, Babyliss, NOOA med flere. Med disse hudpleieproduktene kan du få den effektive dype rensingen av huden, samtidig som du får strammet opp huden.

Dette er hudpleieproduktene du trenger, når du skal skjemme bort deg selv. Noe norske kvinner gjør alt for sjelden… Nå får du muligheten for å gjøre det hver dag. Luksus!

Her er noe av det du kan gjøre med våre produkter:

  • Med effektiv ansiktsrens, kan du si farvel til alle urenhetene i huden – det vil få frem gløden
  • Rynker og fine linjer i huden kan fjernes effektivt, uten dyre kremer eller spa-besøk som tømmer lommeboka
  • Ansiktshårene kan fjernes effektivt og helt uten smerte. Bare se lenger ned på siden.

Ansiktsrens på den billige måten

Glødende hud begynner gjerne med en god ansiktsrens. Få åpnet opp porene og virkelig få fjernet alle de urenhetene som bygger seg opp i løpet av en hektisk dag eller to.

Tradisjonelt så betyr det at du skal booke tid hos en hudpleier. Eller kanskje enda mer interessant, men dessverre dyrere, en tur på spa for å få renset huden.

Pengene får virkelig ben å gå på, når du jevnlig skal til hudpleieren eller på besøk i ett spa. Derfor har vi en god nyhet – en virkelig god nyhet – for deg som ønsker å få strammet og tonet hud med den deilige gløden.

Her i Power selger vi flere forskjellige modeller av ansiktsrens. Noen som er spesialiserte på en oppgave, som for eksempel å fjerne kviser. Andre modeller igjen, behandler huden på en måte som revitaliserer, strammer og toner og etterlater huden med en den gløden vi alle ønsker.

Fjerne rynker

Vi gir oss ikke med ansiktsrens. Hva sier du til å få fjernet rynker og fine linjer? Igjen så kan vi tilby deg å spare litt penger i prosessen. Til din egen hjemmespa, får du kjøpt apparater som bruker infrarødt lys som effektivt gjør kort prosess med rynkene.

Det infrarøde lyset stimulerer huden til å starte produksjonen av kollagen. Hvis du ikke kjenner til kollagen, så er det naturens eget middel for hudstyrke og elastisitet.

Er du klar for å høre det beste?

Prisen for disse apparatene ligger så lavt, at du sparer dem raskt inn igjen. Særlig med tanke på de dyre kremene og lignende som du slipper å kjøpe i fremtiden.

Ansiktskrubb til hjemmemassage

I vår verktøykasse til din personlige hjemme-spa, finner du også en komfortabel ansiktsskrubb. Med en ansiktsskrubb får du effektivt ansiktsmassasje og eksfoliering i en og samme prosess.

Om du velger å avslutte dagen med deilig massasje og skrubb, eller om du starter dagen på den måten – det finner du fort ut av. – Det viktigste er at det virker. Nest viktigst, med Powers gode priser, sparer du penger også.

Fjern ansiktshår på en skånsom måte

Høvel, barbermaskin eller en hårnapper. Det er mange måter å fjerne ansiktshår på. Felles for de fleste av disse, er at de er røffe med huden. Noen er faktisk ganske så ubehagelige å bruke og etterlater huden sår og med en følelse av tørt pergament.

Løsningen finner du i hyllene våre: Epilatorer.

I stedet for hardhendt å fjerne hårene, benytter epilatoren en masserende og rensende prosess, hvor hårene blir med i samme prosessen.

Etter hårfjerningen går du ikke bare av sted uten ansiktshår – du får jo renset huden samtidig.

Annet: Sminkekoster

Power selger ikke bare elektriske apparater til spaen din. Vi selger faktisk de gode gammeldagse, og totalt nødvendige, sminkebørstene. Kvalitetsbørstene vi selger, har ikke bare myke hår, men lar deg legge for eksempel foundation eller rouge, akkurat slik som du vil ha det og med stor nøyaktighet.

Som alle gode foundation-kvalitetsbørster, kan også våre brukes både til myk og hard foundation.

 

Eksfoliator revitaliserer huden

Ansiktsskrubbens dager er talte. Den langt mer moderne løsningen, eksfoliering, gjør samme jobben, men mye mer effektivt. Brukervennlige eksfoliatorer bruker ørsmå vibrasjoner til å fjerne døde hudceller som gjør huden litt matt og kjedelig.

Nå har vi presentert noen av produktgruppene du finner her på siden. Men mulighetene for økt velvære i hjemmet ditt stopper ikke der – kompletter din hjemme-spa med noen av disse produktene:

Hårpleie

I kategorien for hårpleieprodukter har vi mange godbiter som venter på deg. I våre kolleksjoner finner du nyttige produkter til badeværelset:

Hårfønere som gjør deg klar for verden, på null tid

Krølltangen gir deg en flott frisyre på en enkel måte. Store eller små krøller? Ditt valg!

Bølgetangen er helt uvurderlig når dere skal ha en mer livlig frisyre

Her finner du alle våre produkter til hårpleie

Fotpleie

Til din egen hjemmespa trenger du noen effektive redskaper til å holde bena friske og raske. I kategorien Fotpleie finner du fotbad, med eller uten massasje og elektriske fotfiler. Disse fjerner hard og tørr hud med en hastighet som har vært helt uhørt hjemme i eget bad.

Etter at du har nytt luksusen med ansiktsbehandler og lignende, kan du se frem til å ta frem produktene for fotpleie.

Kundeservice

Trenger du å få noen råd om våre skjønnhets og hudpleieprodukter, så skal du ikke nøle med å ringe vår kundeservice. De vet hva det er du trenger, og kan rådgi deg på best mulig måte.

I tillegg til å sende e-post, kan du ringe, chatte og sende brev til oss.

Våre ansatte står også klare til å hjelpe deg med hudpleieprodukter, og mye annet, i alle butikkene våre. Du finner oss i stort sett hele landet. Velkommen innom!

Slik kan vi holde så lave priser på hudpleieprodukter

Når Power handler inn varer, så kjøper vi til alle våre butikker i Norge, Sverige og Danmark samtidig. Dermed kommer vi opp et kjempevolum, som presser prisene helt til bunns.

Dessuten har vi en prisrobot som jobber dag og natt. Den jobber ufortrødent med å overvåke prisene til alle våre konkurrenter. Dermed er vi alltid klare til å justere prisnivået, hvis det skulle vise seg nødvendig.

Prisene blir da justert i både nettbutikken og de fysiske butikkene samtidig.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat