Fotpleie og andre velværeprodukter

Hos POWER finner du et stort utvalg av produkter til fotpleie, som kan hjelpe deg med å pleie føttene dine, og gjøre dem myke igen. Her på siden finner du eksempelvis elektriske fotfiler som effektivt sliper ned hard hud, og du finner forskjellige varianter av elektrisk fotbad, som etterlater føttene dine fantastisk myke.

Du kjenner helt sikkert følelsen du også: Når du har gått hele dagen, eller stått mye på arbeidet. Hvor utrolig deilig det er å få en ordentlig god fotmassasje. Og når du først er i gang med å skjemme bort bena; hva med å få slipt bort den irriterende døde huden som bygger seg opp på føttene?

Vi selger fotbad og andre fotpleieprodukter fra NOOA, Philips og Scholl.

  • Fotbadet får i gang de ømme føttene dine med behagelig temperert vann og massasje. Massasjen under fotbladet setter fart i blodsirkulasjonen og behandler trøtte ben på effektivt vis.
  • En elektrisk fotfil kan skånsomt fjerne hard og død hud fra føttene dine. Bruker du fotfilen en gang eller to uken, vil du alltid ha myk og behagelig hud på føttene.
  • For maksimalt velvære for de hardtarbeidende undersåttene dine – altså føttene – anbefaler vi kombinasjonen av fotbad og nedfiling av hard hud.
  • I slutten av denne artikkelen finner du dessuten eksempler på andre velværeprodukter: Lysterapi til hjelp i mørketiden, utstyr til proff neglepleie i hjemmet og dessuten forfriskende hudpleie. Så les videre finn inspirasjon til ditt personlige «spa i hjemmet»!

Deilig fotbad – med eller uten massasje

Etter en lang dag på jobb, eller kanskje en lengre treningsøkt, er et deilig fotbad en luksus du bør unne deg. Sett bena ned i en av de enklere modellene, så vil du oppleve å vaskes med temperert vann som lindrer de ømme føttene dine. Går du for en litt mer avansert modell, så får du hva vi vil beskrive som et boblebad for føttene – med innlagt massasje.

Vi skal ikke gå så langt som å si at du vil føle deg som et nytt menneske, men du vet – det er virkelig deilig å runde av dagen med å unne seg en tiltrengt fotbehandling.

Selv om disse fotbadene er enkle i bruk, kan de altså rengjøre bena på en beroligende måte og friske opp huden på føttene. Massasje og boblebadeffekten er der kun for velværets skyld!

Føttene dine vil takke deg!

Om massasjen i fotbadet: For de faktainteresserte, kan vi opplyse at fotbadets massasje virker på en eller flere av følgende måter (de mest avanserte bruker alle metodene):

  • Rull føttene over effektive massasjeruller – du merker raskt stimulansen i fotbladet når blodet begynner å sirkulere raskere og de små styremusklene løses litt opp. Behagelig!
  • Kraftige vannstråler som masserer er en annen metode som gir velvære til foten din. Vannet «skytes» da på en pulserende måte som gir en deilig massasje.
  • Punktmassasje lar deg rette innsatsen mot ett bestemt punkt – praktisk hvis du har ett ømt punkt som trenger ekstra oppmerksomhet.

Fjerne død hud fra bena

Mens fotbadet sørger for rene føtter, på en ytterst behagelig måte, vil en fotfil sørge for å fjerne hard hud på føttene.

En elektrisk fotfil er å foretrekke, da de fjerner hard hud på en skånsom og effektiv måte. Skivene på moderne fotfiler benytter ikke skarpe blader. Derimot så roterer de i høy hastighet og filer altså ned huden på et skånsomt vis.

Fotfilene vi selger er oppladbare, så du slipper å hanskes med en irriterende ledning mens benytter filen.

Ellers så kommer de med forskjellige ekstrafunksjoner, for eksempel har vi bakteriedrepende modeller i vårt sortiment og modeller som kan brukes i dusjen på våt hud. Så ta en kikk på modellene vi har her på siden – og finn den som passer best til deg og ditt behov.

Andre velværeprodukter du kanskje er interessert i

Lampe til lysterapi

Vi selger enkle lamper til lysterapi, som hjelper deg gjennom de mørke vintermånedene. Sett den på arbeidsbordet ditt og få det nødvendige lyset som gir deg energi og hjelper på humøret.

Vi har også langt mer avanserte modeller, som er medisinsk godkjente terapilamper. Kraftige lamper med lysverdier på rundt 10.000 lux, som gir deg det nødvendige lystilskuddet. En så effektiv lyskilde, med dagslys fargetemperatur, vil gjøre det lettere for deg å være våken gjennom dagen – og trolig med bedre humør.

Dessuten har vi også terapilamper som vekker deg på en mer naturlig måte enn vekkerklokken. Nemlig med gradvis tiltagende dagslystemperatur – som en soloppgang – en bedre måte å vekkes på finnes neppe.

Se våre lysterapilamper

Hudpleie

Etter en deilig omgang med fotpleie, har turen kommet til ansiktet og kroppen. Disse produktene finner du her: Hudpleie

Ved å følge lenken over, finner du produkter til din daglige ansiktsmassasje og nødvendig ansiktsskrubb. Dessuten kan du få renset porene og fjernet gjenstridige ansiktshår på en behagelig og effektiv måte. Vi selger sågar utstyr som vil redusere rynker og fine linjer i ansiktet.

 

Neglepleie

Vi har et rikholdig utvalg av produkter til neglepleie. Fra en helt basis negleklipper til full manikyr eller pedikyr behandling. Vi har også rikholdige negledekorasjonssett, komplett med nødvendige produkter og steg for sted instruksjonsfilmer.

Så hvis du vil behandle dine negler som en profesjonell ville ha gjort, se her: Neglepleie

Kundeservice – vil du gjerne ha litt hjelp til å treffe rett valg?

Våre dyktige medarbeidere på kundeservice sitter klare til å hjelpe deg med å finne det helt rette produktet til deg. Med noen få spørsmål om dine behov og hvilket prisleie du ønsker å ligge på, så kan de raskt hjelpe deg med å finne frem i vårt store utvalg av elektronikk og hvitevarer.

Så om du ønsker deg et deilig fotbad, eller noen av de andre omtalte produktene på denne siden (eller noe helt annet), og ikke helt kan finne ut av det - ta kontakt med kundeservice.

Du finner deres kontaktinformasjon i bunnen av denne siden (se eget menypunkt).

Du treffer dem enten via e-post, chattefunksjonen på vårt nettsted, telefon eller på Facebook.

Selvfølgelig er du hjertelig velkommen innom i en av våre mange butikker også – du finner oss rundt om i hele landet.

Oppskriften på våre lave priser

Synes du de lave prisene våre nesten virker for gode til å være sanne? Det gjør konkurrentene våre også! Men det er faktisk ikke så vanskelig – du skal bare ha en elektrokjede som driver stort i tre forskjellige land – og så kjøpe inn stort til alle tre landene samtidig ;)

Det får leverandørene til å bli svært forhandlingsvillige, og de gode prisene vi oppnår, de gir vi videre til kundene våre.

Prisroboten er det andre trikset vi har i ermet. Den jobber ufortrødent dag og natt med å sjekke prisene hos konkurrentene, så hvis den oppdager at en dem har senket prisen – kan vi følge etter.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat