Badevekter

Badevekten er et utrolig nyttig verktøy når du trenger å holde oppsyn med vekten din. Og det gjelder ikke bare vektnedgang som mange automatisk tenker. Trener du mye, ønsker du kanskje å holde jevn vekt. Andre igjen jobber aktivt med å øke vekten. Og til sist, så har vi da oss som gjerne skulle se noen kilo forsvinne.

Badevektene har virkelig utviklet seg de siste årene. Fra å være en enkel vekt, som kun viser hvor mye du veier, har den gått til å bli en høyteknologisk enhet. Dagens badevekter hjelper deg til å holde styr på vekt, kroppsmasseindeks (BMI), fettprosent og så videre – for hele familien.

Informasjonen fra vekten kan mates inn i en app, hvor den kobles opp mot treningsdata, søvndata og matinntak – dermed har du nok data til å optimere helsebringende tiltak.

Hos oss finner du vekter fra Garmin, Nokia, Senz og Polar; for å nevne noen.

  • Sammen med en sportsklokke og registrering av matinntak og søvn, kan vekten være med på å gi et komplett bilde av hvordan du holder kroppen din.
  • Et uunnværlig verktøy når du skal kontrollere vekten

God gammeldags vekt – de helt enkle vektene

Når flere og flere badevekter blir digitale, og får en rekke praktiske ekstrafunksjoner, er det lett å tro at de gamle klassikerne er helt borte fra markedet. Men de lever faktisk i beste velgående.

Produsentene ser ut til å spille på det elegante retro-designet – og det fungerer godt! De gode gamle analoge vektene, med 30-, 40 eller 50-talls kurver og materialer er gjennomførte lekre designprodukter.

Så hvis du ikke trenger en vekt som holder styr på familiens og nabolagets vekt, BMI og kroppsfettprosent, men bare ønsker å vite hvor mye du veier – da er en slik retro vekt et stilsikkert valg.

Badevekter som holder styr på alt – de virkelig avanserte vektene

Smartvektene har gjort sitt inntog på baderom rundt i det ganske land. Dette er baderomsvekter som følger vekten din over tid og synkroniserer dataene med en app på mobiltelefonen. Dermed kan du tydelig se hvordan din vekt utvikler seg over en lengre periode.

Disse badevektene er avanserte, så de legger ikke kun inn vekten din. De følger også med på din BMI og for å hjelpe deg med å følge kostholdsrutinene dine, kan du spore ernæringen din også.

Når du så kan kombinere disse opplysningene med treningen du gjør gjennom uken, har du et godt overblikk over hvordan du behandler kroppen din. Å følge vekt, trening og kosthold så tett er utrolig inspirerende, uansett om du ønsker å ta på deg, eller ta av noen kilo.

Men det stopper ikke her, for dette er virkelig avanserte vektfølgere.

Slike vekter kan spore en rekke personer samtidig, og kan synkronisere alles data opp mot hver brukers helseapp. For å gjøre det enda mer imponerende, så vil vekten automatisk gjenkjenne personen som står på.

Dessuten har de mer spesialiserte funksjoner, slik som å følge vektutviklingen under graviditet, eller overvåke barnets vekt mens det enda er spedbarn.

Lekre badevekter – for de designbevisste

Når du har et lekkert bad, med fliser og innredning som ser ut til å være hentet ut fra et interiørmagasin. – Da vil du ikke akkurat skjemme badet med en grusom vekt. Men du kan ta det med ro, vi selger nemlig baderomsvekter i stilrent design – uten skjemmende store display eller gammelmodig plastikk-design.

Våre lekreste designvekter er gjerne laget i børstet stål eller behandlet glass. Faktisk kan man si, at de utseendemessig minner ganske mye om de mest stilrene bærbare PC-ene.

Sportsklokke

Flere av de smarte vektene i vårt sortiment kan kobles opp mot apper som registrerer vekt, kroppsmasseindeks, kroppsfett, muskelmasse og en rekke andre parametre. Kombineres dette med en smartwatch som logger detaljer fra treningen din, matinntak og søvn - da er du godt på vei mot full kontroll over kropp og helse.

Når dataene du registrerer brukes aktivt, kan du mer målrettet få fremgang – enten det dreier seg om medisinsk nødvendig vektøkning, opptrening av muskelmasse, vektreduksjon eller du bare rett og slett ønsker å maksimere utbyttet av treningen din.

Les mer om hvilke muligheter en sportsklokke vil gi deg.

Sportsutstyr

I denne kategorien finner du ikke sykler og ski, men derimot en rekke hjelpemidler som er praktiske når du er ute og trener. Vi snakker om holdere til mobiltelefonen på sykkelen, GPS til turbruk, golf-computer, avanserte sykkelcomputere og mye annet snacks som er greit å ha når du skal nyttegjøre deg av teknologi under trening og sport.

Se sportsutstyr

Ny teknikk finner veien til badevekten

Den såkalte smartvekten kan altså registrere en mengde detaljer om deg, og overføre disse til PC eller en app på mobiltelefonen, eventuelt til sportsklokken. (Her tar vi utgangspunkt i en av vektene vi selger, for å se på hva slags utstyr den har.)

En slik vekt koster mer enn 1000 kroner, men hva er den laget av, som kan rettferdiggjøre en slik pris?

Teknisk er en slik smartvekt for en liten PC å regne. Bak dekselet finner vi en prosessor og et minne til å lagre data. Dessuten har en slik vekt en rekke kommunikasjonsmuligheter.

Med Wi-Fi, Bluetooth kan vekten kommunisere med PC, mobiltelefon og smartklokker. En ANT+ sender overfører helsedata til kompatible enheter.

Dermed er en slik vekt i stand til å sende over alle relevante data, til et relativt avansert helseprogram som kan sammenfatte data fra flere enheter – som for eksempel en sportsklokke.

Husk, at hvis du synes dette blir for mye teknologiske fiks-fakserier, så selger vi helt ordinære vekter med en enkel skive også.

Har du spørsmål om badevekter?

Hvis du har spørsmål om badevekter og mulighetene disse byr på – enten det bare er snakk om helt vanlig vektregistrering, eller vektene vi kaller smartvekter, kan vår kundeservice trolig hjelpe deg.

Du kan nå dem på telefon, e-post, Facebook eller via chattefunksjonen her på siden.

Så er du selvfølgelig hjertelig velkommen innom i en av våre mange butikker også. Der vil du kunne se vektene og få den nødvendige hjelpen.

Power, kjent for lave priser

Hvis du lurer på hvordan vi klarer å holde så lave priser, så er forklaringen på det egentlig ganske enkel. Vi handler inn til alle butikkene i Norge, Sverige og Danmark – samtidig. Og det blir det volum av, og det gir som kjent lave innkjøpspriser.

De lave prisene gir vi videre til deg, slik at du kan handle hvitevarer og elektronikk billig.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat