Hårbørste

Hårbørste

En hårbørste er det perfekte verktøyet for å få floker ut av håret, men i dag har det kommet virkelig mange andre typer hårbørster på markedet til mange andre behov. Hva med å få litt mer volum til håret eller en hårbørste for ekstra glatting?

Power har noen av de beste merkene på markedet, som er Babyliss, Nooa og den infamøse Tangle Teezer som grer ut floker til neste nivå. Vi har hele 30 ulike hårbørster til forskjellige behov.

  • De fleste hårbørstene i dag fungerer like godt som hårbørster hos frisøren, så bli din egen frisør og finn en hårbørste som passer til ditt behov.
  • Trenger du hjelp med å finne en hårbørste? Kundeservice vil hjelpe deg på vei og gi veiledning til de ulike hårbørstene.
  • How Power er det prisgaranti på hårbørster og du trenger derfor ikke å stusse på prisen i viten om at du kan få en Babyliss børste til markedets beste pris.

Hvilken hårbørste har vi på Power?

Man skulle tro at universet for hårbørster skal være et enkelt område å finne seg frem i, men nå er det flere produsenter på banen som har tatt opp kampen om å utvikle hårbørster som konkurrerer med frisører og profesjonelle hårsalonger. Det er ikke lenger om å bare børste håret, men også å utvikle hårbørster som ikke gir frizz, øker blodsirkulasjonen i hodebunnen, fordeler hodebunnens naturlige oljer til håret og som ikke skader håret i seg selv.

 

Du kan derfor finne virkelig mange ulike og kvalitetsrike hårbørster på markedet, som blant annet fra merkevarene Babyliss, Nooa og Tangle Teezer vi har på Power. Alle behov blir dekket, om du så ønsker å få håret rettet, mer voluminøst, flokefritt eller bare fabelaktig. Du kan lese mer om de ulike typer hårbørster vi har under og finne en hårbørste for deg.

Putehårbørste

Vi har mange putehårbørster på Power, som er en hårbørste type som har en gummipute som er festet til undersiden av hårbørsten. Formålet er at hårbørsten skal følge formen av hodebunnen for å gi minst mulig slitasje for håret, den beskytter hodebunnen og er generelt skånsom. De brede putehårbørstene er spesielt gode for middels til langt hår som lett kan få floker. Vi har også denne typen hårbørste av tre og noen har ergonomisk håndtak.

 

Keramisk

 Keramiske børster passer spesielt godt til å børste håret under føning eller flatning, for å holde varmen. En keramisk hårbørste kommer også i ulike former og de mest populær er keramiske rundbørster som gir økt volum.

 

Rundbørster

 Rundbørster er runde hårbørster, som har ulike tykkelser. Vi har hårbørster opp mot 58 mm i diameter og ved bruk av denne, kan du føne og børste deg til voluminøst hår. Det er også enklere å tørke håret eller style det enklere. Du kan også bruke en keramisk rundbørste til å lage små krøller eller store krøller, avhengig av størrelsen av rundbørsten.

 

Detangling

Detangling er nok et nytt begrep, men et virkelig kjent ett. Tangle Teezer er et merke hos Power som er ment til detangling. Dette er hårbørster som er ment til å løsne floker uten at det skader håret. Tangle Teezer hårbørster kan både brukes til tørt og vått hår, som er et stort skritt for å forminske skadene som skjer under ved å børste håret når det er vått. Passer perfekt til middels til langt hår som lett får floker eller blir slitt. Også for barn.

Ikke nok med det, kan en sånn hårbørste stimulere hodebunnen og gir volum til ditt hår. Det er ikke rart at profesjonelle hårsalonger bruker denne børsten.

Rettehårbørste

 Rettetanger er ut, og rettehårbørster er inn! Hvorfor? Fordi hårbørster til å rette med gir en 2-i-1 effekt hvor håret blir rettet ut mens du børster. Du trenger derfor ikke å bruke begge hendene for å rette ut håret. Power har blant annet en hårbørste som retter håret ved en kombinasjon av kammer laget av keramikk og silikon. Du har mulighet for å skifte mellom 3 temperaturer og du kan bestemme hvor mange tagger du vil varme opp. Hårbørsten har også ionisering effekt og fjerner statisk elektrisitet. Resultatet er rett, skinnende og voluminøst hår.

 

Ionisk hårbørste

Går vi videre til ioniske hårbørster, så trenger du ikke å kjøpe en hårbørste for å rette håret for å fjerne statisk elektrisitet. Power har ioniske hårbørster som gir håret støtte og glans, både for tynt og for tykt hår. Vi har også varmluftsbørster og børster med luftehull for å tørke håret raskere.

 

Hvorfor kjøpe en hårbørste hos Power?

 Vi har alltid prisgaranti på alle hårbørster hos Power, fordi en prisrobot analyserer markedet for de beste prisene på hårbørster døgnet rundt. Derfor kan du finne de beste prisene på hårbørster både på nettbutikken, men også i selve butikkene rundt omkring i landet. Butikkene har nemlig digitale prisskilt.

Rask levering på din hårbørste!

 Er du klar til å teste ut din nye hårbørste? Power har Norges raskeste nettbutikk, og du kan spore varen og se hvor langt din hårbørste har kommet.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat