Fjern uønsket kroppshår med en epilator

Epilator gir en effektiv hårfjerning med et langvarig resultat. Noen modeller kan både brukes på tørr hud og i dusjen, etter hvilket behov du har. Fjern uønsket hårvekst med høy presisjon med en epilator. Hos oss finner du en epilator fra alle de kjente merkene som Braun, Philips og BaByliss. Se vårt store sortiment av epilatorer her.

Silkemyk hud, uten skjemmende kroppshår, er drømmen til de aller fleste kvinner. Virkeligheten er noe mer hårete enn drømmen, bokstavelig talt. Men nå kan du jo ta grep ved å kjøpe en epilator og effektivt trekke problemhårene opp med roten.

For deg som ikke kjenner til hvordan epilatoren virker, så kan vi kort si at den fjerner rett og slett uønsket kroppshår ved å trekke dem ut. Roten følger også med, så dermed tar det lang tid før nytt hår gror ut igjen. Den kan brukes over hele kroppen.

Power selger modeller fra bransjelederne Braun, Panasonic og Philips + andre. Prisene spenner fra noen få hundrelapper til litt over tusenlappen.

Som du vil se på denne siden har vi et enormt utvalg, i nær sagt alle farger og fasonger. Så du finner helt sikkert din modell her.

  • Den mest effektive måten å fjerne uønsket kroppshår – trekker hårene ut, uten bruk av voks
  • Siden roten følger med ut, tar det lang tid før håret vokser ut igjen
  • Med ekstrautstyr kan du rense huden, slipe vekk tørr hud, barbere bikinilinjen – sjekk hva de enkelte modellene har av ekstrautstyr

Hva er en epilator?

Epilatoren er en elektrisk enhet som fjerner uønsket kroppshår. Prosessen kan på mange måter sammenlignes med voksing, siden kroppshårene trekkes ut – de klippes eller barberes ikke av.

Epilatoren benytter dog en mekanisk prosess, ikke voks, hvor et hode «griper fatt» i hårene og trekker dem ut. De fleste opplever prosessen med å trekke ut hårene som noe ubehagelig, men allikevel langt mindre vondt enn voksingen er. Grunnen til at det gjør mindre vondt enn ved voksing, er at epilatoren kun trekker ut hårene. Voksen tar med seg litt av hvert annet også.

Effektivt! Prosessen med å trekke ut hårene er svært effektiv. I motsetning til barbering, hvor roten blir sittende igjen, følger roten med håret ut når man bruker epilatoren. Dermed tar det mye lenger tid før nye hår kommer ut.

De aller fleste epilatorer i dag er batteridrevne. Ladetiden er normalt mellom en og to timer, mens brukstiden da ligger på mellom en halv og en time.

Tips: Fjern håret mest mulig smertefritt

Er du av dem som synes det gjør vondt å trekke ut hårene, så får du noen tips her. Tipsene kan med fordel brukes av andre også, da det jo er noe ubehag involvert. Så til alle som ønsker å gjøre hårfjerningen mer behagelig, her er tipsene:

  • De fleste opplever bruken av epilatoren som mindre smertefull, hvis hårfjerningen foregår i dusjen. Man kjenner nemlig mindre smerte fra våt hud. Så vi anbefaler at du kjøper en epilator som tåler å brukes i rennende vann (dermed må den også være batteridreven).
  • Sett ned hastigheten til det laveste på maskinen. Ubehaget reduseres litt når tempoet ikke er så høyt. Har du litt lav smerterskel, så sørger du for å kjøpe en maskin med regulerbar hastighet. I verste fall, får du smøre på et lite lag med en krem som gjør huden litt nummen.
  • Noen epilatorer skal brukes sammen med en gel som virker kjølende. Det kan være en ide å kjøpe en av disse, da kjølingen reduserer ubehaget.
  • Atter andre epilatorer bruker et massasjehode, da masseringen av huden reduserer smerten.

Ekstrafunksjoner

De forskjellige produsentene av hårfjernere, har lagt inn noen ekstrafunksjoner på sine enheter. Her er noen eksempler på hva du kan finne:

Fotpleie: Ved å sette på en fin fil der hvor hårfjerneren normalt sitter, så får du med fotpleie på kjøpet. Filen roterer og fjerner raskt hard og tørr hud fra føttene.

Rensebørste til ansiktet: En myk og supersonisk rensebørste fjerner effektivt urenheter fra ansiktshuden.

Barbering: Hvis du ikke ønsker å trekke ut hårene, kan du på noen maskiner sette på et ekstra hode som virker som en barbermaskin. Det opprinnelige hodet trekker hårene litt ut, mens hode nummer to sørger for å kutte håret så nærme huden som mulig.
Når epilatoren så slipper håret, vil det trekke seg litt inn i huden igjen – og være ute av syne i noen dager. Dette er ikke så effektivt som å ta ut hårene, men er til gjengjeld helt smertefritt.

LED-lys: Med innebygd «lommelykt» i enheten, blir det mye enklere å se hvor hårene er.

Alternativer til epilatoren

Laser og lysbehandling

Ønsker du å fjerne hår, helt uten at smerte er involvert, bør du se på laser- og lysbehandling. Disse enhetene fjerner håret effektivt, men samtidig behandler de huden slik at hårveksten reduseres kraftig.

Lyspulsene i enhetene til hjemmebruk er ikke like kraftige som de man kjenner fra salongene. Effekten er noe redusert, slik at hårfjerneren trygt kan brukes hjemme.

Dermed stoppes ikke hårveksten, men den reduseres effektivt. Dermed kan du ta en lysbehandling kanskje annenhver måned – og være fri for uønsket hår.

Se produktene her: Hårfjerning med lys/laser

Ladyshaver

Kvinnens beste venn gjennom mange år, ladyshaveren, er stadig å finne på markedet. Selv om barbermaskinen har fått kraftig konkurranse fra epilatoren, er det fremdeles mange som foretrekker å barbere vekk uønskede hår.

Å barbere hårene er langt fra like effektivt. Roten blir sittende igjen i huden og dermed tar det bare få dager før et nytt hår er på vei. Fordelen er at det heller ikke gjør vondt på noe vis. Hårene klippes jo bare av.

De fleste ladyshavere kan brukes i dusjen, noen sågar i badekaret.

Se produktene her: Ladyshaver

Mannens barbermaskin eller høvel

Nei, vent litt. Det er ikke et godt tips ;)

Slik kan vi holde så lave priser

For å få best mulig innkjøpsavtaler skal man handle inn i store kvanta. Dette gjelder særlig innen brune-/hvitevarer og elektronikk, som jo er vår bransje.

Handle stort er nettopp det vi gjør: Vi handler inn for alle Power-butikker i Norge, Sverige og Danmark – og de respektive lands nettbutikker – samtidig. Slikt blir det volum av og dermed lave priser.

De lave prisene, de gir vi videre til deg – slik at du kan kjøpe billig utstyr, som for eksempel en epilator.

Få hjelp til å finne din epilator

Hvis du synes det er litt uoversiktlig med så mange forskjellige epilatorer, så husk at du alltids kan få hjelp av kundeservice. Nederst på denne siden finner du en lenke til Kundeservice, der finner du kontaktinfo til f.eks. telefon og e-post.

Selvfølgelig er du hjertelig velkommen innom i en av de mange butikkene våre også. Du finner oss over stort sett hele Norge.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat