Supportavtaler som forenkler PC-hverdagen!

PC og Mac er for mange av oss en viktig del av hverdagen, enten det er arbeid eller fritid. For flere kan dette være for komplisert, eller at man ikke har tid, og ønsker en problemfri løsning. Med POWER sine tjenester kan du være trygg på å få den hjelpen du trenger og som dekker dine behov. Vi har meget kompetente medarbeidere som er dedikerte i sitt arbeid og som har stor kunnskap på dette området. Med ulike tjenester, enten du ønsker ferdig klargjort produkt eller supportavtale, har du mulighet til å få tilpasset en løsning som dekker dine behov.

Har du nettopp kjøpt ny PC eller Mac, eller er det lenge siden du oppdaterte den med siste programvareoppdatering, skiftet passord eller rensket den for unødvendige programmer? På lik linje med biler trenger nemlig også PC og Mac vedlikehold med jevne mellomrom, og med supportavtale fra POWER hjelper vi deg med å holde PC-en både sikker og rask. Besøk din nærmeste butikk for å tegne supportavtale på din enhet.

Klargjøring og Supportavtale dekker mer enn bare PC eller Mac. Vi vil hjelpe deg slik at alle produkter du ønsker brukt sammen med din enhet fungerer slik det skal. Dette dekker produkter som f eks trådløs router, printer, harddisk inkl back-up løsning, mus / tastatur, med mer.

Fri tilgang til Support Senteret i din lokale Power butikk

En av de store fordelene med en supportavtale er å ha fri tilgang i hele perioden til Support Senteret i din lokale Power butikk. «Alle» har opplevd at PC’en eller Mac’en slutter å fungere når det er som viktigst. Og den datakyndige vennen er kanskje ikke tilgjengelig når du trenger hjelp som mest. Med en supportavtale kan du når som helst og så ofte du måtte ønske, få hjelp, veiledning og råd av våre medarbeidere i Support Senteret. Vi er vennen du trenger for å få løst problemet.

Beskytt deg mot svindlere og andre trusler på internett

Det er ikke lenger datavirus som er den største trusselen på nett og dersom du kan svare ja på et eller flere av spørsmålene nedenfor er datasikkerhet noe som bør prioriteres høyere! Mange av disse scenarioene er nemlig situasjoner som svindlere og hackere bruker hyppig for å svindle til seg penger og informasjon som kan brukes til blant annet identitetstyveri.

Har du noen gang:

 • åpnet en mistenkelig e-post og klikket på linken eller lastet ned vedlegget?
 • klikket deg inn på annonser eller konkurranser fra noe som ser ut som realistiske sider, og gitt fra deg bank- eller personlig informasjon uten å sjekke URL?
 • tatt tester på sosiale medier og gitt applikasjonen tilgang til all profilinformasjon?
 • koblet deg på usikre trådløse nett på café eller på flyplassen?
 • lånt bort PC-en til noen du ikke kjenner så godt?
 • gått fra PC-en ulåst på et offentlig sted?
 • brukt samme passord flere eller alle steder?
 • hatt en PC uten skjermlås?

 

Dersom du kunne svare ja på et av spørsmålene eller trenger hjelp med andre datarelaterte problemer vil vi anbefale å tegne en supportavtale som gir deg ubegrenset datahjelp. Med denne avtalen slipper du å knote frustrert rundt på PC-en eller Mac-en dersom det skulle skje noe – du tar den ganske enkelt med til Power hvor du har fri tilgang til support i avtaleperioden. Velg mellom vanlig og premium supportavtaler på henholdsvis 12, 24 eller 36 måneder. 

 

PS! Mac er også mottakelig for alt fra virus til å bli hacket, så vær på den sikre siden med en supportavtale.

Fordelene her er at du får med F-Secure Freedome, Key og Safe for beskyttelse av PC-en eller Mac-en din. Disse programmene sikrer PC-en din mot angrep og lar deg blant annet surfe trygt uten at du eksponerer trafikken din til andre, eller at du blir eksponert for mistenkelige e-poster eller annonser. I tillegg overfører vi opptil 20 GB data fra din gamle PC eller Mac.

Ikke mist dine verdifulle filer som bilder, videoer og dokumenter

Vi tilbyr en avtale som gir deg en unik trygghet i samarbeid med IBAS og F-secure, hvor du kan gjennopprette dine filer i din avtaletid. Dersom du skulle være uheldig med din PC/Mac, for eksempel ved at du søler vann eller mister den i bakken, er det håp for å finne dine viktige filer. Som for eksempel din bacheloroppgave, hyggelige barnebilder eller tidenes videoopptak av dine opplevelser, dersom harddisken er i god behold.

 

Hvem er Ibas?

Ibas er den største aktøren på dette området og eies av Kroll som er verdensledende, samt internasjonalt anerkjent i sitt fag. I Norge så benytter blant annet politiet, påtalemyndighet og Kripos seg av Ibas ved å hente ut informasjon og bevismateriale fra ødelagte PCer, mobiler og mye mer.

 

Avtalen innebærer:

 • Datarekonstruksjon i Ibas laboratorier
 • Interne HDD og SDD fra laptop og desktop
 • Harddisker som er maks 5 år
 • 1 krav per år per avtale
 • De rekonstruerte data leveres til kunde på ekstern harddisk, eller via en cloud-tjeneste til en verdi av 7990,-
 • Frakt fra kunde til Ibas, og mellom Ibas kontorer samt returfrakt fra Ibas til kunde er inkl.
 • Kundens originale harddisk vil ikke bli returnert.

OBS! Harddisken må være i god tilstand! Jo bedre, desto flere filer vil bli funnet! Dersom PC/Mac er formatert, er det liten sannsynlighet for at gjennoppretting er mulig! Avtalen gjelder ikke eksterne harddisker, mobiler, nettbrett etc.

 

PC Supportavtale med recovery 1 enhet og 1 år Office 365 Personal

 • 12 mnd Premium med recovery til 1999,-
 • 24 mnd Premium med recovery til 2699,-
 • 36 mnd Premium med recovery til 3599,-

PC Supportavtale med recovery 3 enheter og 1 år Office 365 Personal

 • 12 mnd Premium med recovery til 2499,-
 • 24 mnd Premium med recovery til 3399,-
 • 36 mnd Premium med recovery til 4299,-

PC Supportavtale med recovery 5 enheter og 1 år Office 365 Personal

 • 12 mnd Premium med recovery til 2999,-
 • 24 mnd Premium med recovery til 3999,-
 • 36 mnd Premium med recovery til 4999,-

Vær på den sikre siden og kom innom oss. Vi kan hjelpe deg!

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat