POWER Bedrift er din totalleverandør av elektronikk

Med våre 17.000 produkter og unike landsdekning er vi alltid i nærheten. Vår lokale tilstedeværelse gjør at vi kan tilby en utrolig fleksibilitet i vår levering. Vi leverer produkter og har alltid lave priser innen: Data, telefoni, lyd, bilde, småelektrisk og kjøkken

Bedriftsavdelinger

POWER har 120 butikker og er landsdekkende. Vi er tilstede med bedriftsavdelinger på Premium lokasjoner i hele landet. Våre medarbeidere er meget kompetente og dedikerte, og vil sikre deg riktige produkter, levert til riktig tid og til markedets beste priser. Vi er der du er!

Innkjøp og logistikk

POWER koordinerer innkjøp for hele Norden og har sentrallager i Skillingaryd i Sverige. Vi har et av markedets mest effektive logistikksystemer og har derfor lett tilgjengelighet til varer og stor erfaring med å hjelpe våre kunder med effektive innkjøp.

 

Se betaling og kjøpsvilkår for bedrift her.

Finn kontaktperson i din region:

Våre løsninger gir trygghet for deg

For oss er salget kun begynnelsen på et langvarig kundeforhold, hvor vi sikrer deg og din bedrift en tilstedeværelse og relasjon gjennom hele kjøpsprosessen.

POWERs dyktige bedriftsselgere hjelper deg med å finne den riktige løsningen for din bedrift. Vi ser det som en selvfølge, at du som kunde blir ivaretatt og fulgt opp, også i etterkant av handelen.

Vi har kompetente og dedikerte medarbeidere som kan bistå med montering og installasjon av produkter.

Alle våre POWER Bedriftssentere har et eget service og support-senter for å gi deg best mulig service og oppfølging.

POWER har også en av markedets beste ekspressleveringer.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat