Å jobbe i POWER betyr å ta del i kulturen som består av MOT, GLEDE og BEGEISTRING

En POWER-medarbeider har MOT til å gå foran, kan GLEDE seg over kollegaenes suksess og BEGEISTRE kundene med kunnskap om teknologi.

Vi vet nemlig at mange trenger hjelp til å ta i bruk sin nye mobiltelefon, aktivitetsklokke – eller det nye smart-kjøleskapet.

Vi i POWER er der for å hjelpe, fordi vi kan teknologi.

Vil du bli en av oss?

Se våre ledige stillinger her 

100 % mandat

POWER skal være mulighetenes arbeidsplass; hos oss skal alle medarbeidere få muligheten til å utvikle seg, og til å vokse.

Dette gjøres gjennom å gi ansvar til den enkelte ved at alle POWER-medarbeidere har et mandat som sier at de tar avgjørelsen for å gjøre kunden fornøyd. Derfor sier vi at alle våre medarbeidere har 100% mandat.

Påfyll av kunnskap

I POWER skal alle medarbeidere få jevnlig påfyll av kunnskap. Dette gjøres gjennom daglige treninger; faktisk hele 100 timer med morgenmøter, hele 50 timer med kampanjemøter og opptil 8 dager i året med årlige samlinger.

POWER-UP er vårt nordiske produktkurs. Her møter man kollegaer fra hele Norden, som alle deler den samme interessen. De fleste av våre leverandører er representert her, og alle ønsker å gi deg den læringen som behøves for at du skal lykkes som selger. I tillegg vil det være her du ser spennende nyheter og produktlanseringer.

Mulighetenes arbeidsplass

Hos oss skal alle medarbeidere ha muligheten til å bli god der man er – eller til å stige i gradene, og en gang selv ha muligheten til å lede andre.

POWER er mulighetenes arbeidsplass!

 

 

Les mer om karrieremulighetene i POWER:Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat