Klokkereimer

Har klokkereimen din gått i stykker, eller har du bare lyst på en ny og kulere en? Her hos Power.no finner du klokkereimer i forskjellige design til de fleste smartklokker – og til helt vanlige klokker også. Se på utvalget vårt, kanskje du finner din nye favorittreim der.

Klokkereimene våre kommer fra kvalitetsmerker som Apple, Samsung, TomTom og Urban Revolt og mange andre. Så det er alt fra originale reimer i perfekt passform, til andre merker som lager spennende design hvor klokkens funksjonalitet selvfølgelig ivaretas.

  • Originale klokkereimer med perfekt passform
  • Spennende materialvalg som utfordrer det vante synet på klokkereimer
  • Kjempeutvalg – vi har mer enn 100 reimer tilgjengelig

Klokkereimer med funksjonalitet

Reimene som passer til de smarte klokkene, av forskjellige merker, har innebygd funksjonalitet. Eksempler på funksjonalitet som du finner i disse, er måling av kroppsfett og muskelmasse. Dessuten kan flere av dem ta pulsen din og sender den til klokken og den treningsappen / helseappen du benytter deg av.

Spennende design på klokkereimene

Vi har over 100 forskjellige reimer som passer til forskjellige merker av smartklokker. En ting er de originale reimene fra de «store» merkene, disse har tøffe og spennende designløsninger, men de er holdt i en relativt konservativ stil allikevel.

Klokkereimene som kommer fra mindre fabrikanter, som lever av å utfordre designopplevelsen, de tar både ett og to skritt videre. Designet er altså mer spennende fra mange av de mindre leverandørene. Fra lekkert, elegant og litt futuristisk formspråk, til de urbane og tøffe.

Men oppe i alt av design, så er det viktig at klokkenes funksjonalitet bevares. Så de uoriginale reimene har sensorer på samme sted som originalen, som registrerer de samme dataene. Slik at klokken beholder sine smarte løsninger.

Materialvalg som utfordrer

Tiden er virkelig forbi, da klokkereimer enten var av stoff eller lær. Dagens smarte klokker har reimer som gir en helt annen taktil følelse, med materialvalg som på mange måter utfordrer våre vante smakspreferanser. Felles for disse materialvalgene, er at de tilfører både funksjonalitet og / eller stil. Fra høyglansede materialer som ser ut til å være hentet fra en science fiction film, til matt, ru og tøft.

Mens det høyglansede materialvalget er mest for attitude og stil, er den ru og matte praktisk, da den får klokken til å sitte der den skal – uansett hva slags sport og aktiviteter du holder på med. Den har altså en nytteverdi, utover det estetiske.

Priser til å leve med

Mange blir overrasket når de ser prisene på klokkereimene i vårt sortiment. Klokkene koster jo gjerne fra 2 000 kroner og oppover, så derfor undrer mange seg over at de kan få nye klokkereimer til 300 kroner.

Den nye klokkereimen gir jo klokken et helt nytt utseende og stil. En mulighet til å personalisere klokken, så den går bedre med deg og din stil.

Men prisene ligger altså i leiet fra 300 kroner og oppover til 800 kroner. Så godt design behøver altså ikke å koste skjorta. Og nå skal det sies, at de dyreste reimene, de er laget i eksklusivt helgarvet lær med mange fikse detaljer. – Eller hva sier du til en høyglanset metallreim, i stilren form, laget av rustfritt stål? Tøft, sier vi!

Vi hjelper deg gjerne med valget av klokkereim

Hvis du ikke føler deg helt sikker på hvilken reim som passer til klokke, eller har spørsmål om funksjonalitet mellom reim og klokke, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Du finner kontaktinformasjon i bunnen på siden, under menypunktet Kundeservice.

Du kan kontakte oss på telefon, e-post eller Facebook – dessuten har vi en smart chattefunksjon.

Hvis du gjerne vil se klokkereimene før du bestemmer deg, er du hjertelig velkommen innom nærmeste Power-butikk. Du finner oss som kjent over hele landet.

Skal du ha en charging dock eller ladekabel?

Smartklokker trenger å lades relativt ofte, det kan man ikke legge skjul på (selv om det er blitt bedre med de nyere generasjonene). Vi selger praktiske charging docks til mange merker, blant annet Apple og Samsung.

Dessuten selger vi ladekabler som passer til nær sagt alt og alle. Enten det er originale ladekabler, eller fra andre teknologiprodusenter. De kan enten lade direkte fra USB-porten på PC-en din, eller via vegglader med USB-utgang.

Se mulighetene her: Strøm og lading til smartklokker

Med en Powerbank får du strøm til klokka og mobilen

Med en Powerbank får du muligheten for å lade både klokka og mobilen, mens du er ute på farten. De nyeste Powerbank’ene har kapasitet på over 10000 mAh, så det er mange timer med brukstid både til klokka og annen elektronikk du har med deg.

Prisene er ikke så gale heller, du får gode powerbanks for mindre enn 500 kroner, med god kapasitet.

Noen er laget i standard Powerbank design, mens andre har gått langt i å lage spennende designs. Du finner til og med pudderdåser og lebestift med innebygd nødlading!

Kjøp Powerbank

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat