Selfiestang

Selfiestenger

Bli en selfie konge eller dronning med en hot selfiestang! Fest mobilen på stangen og ta et bilde av hele gjengen eller deg selv med de vakreste omgivelser. Velg en rimeligere selfiestang hvis du kun ønsker monteringsmulighetene og velg en selfiestang med Bluetooth, hvis du ønsker å trykke på utløseren på selve stangen. Vi har også andet fototilbehør til mobiltelefonen, som for eksempel et trådløst objektiv, som gir deg muligheten for å ta bilder med mobilen i samme kvalitet som ved et riktig digitalkamera.

Selfiestangen, denne vidunderlig smarte oppfinnelsen som lar deg ta selfier, uten å få med hele armen på bildet. For hvis du ikke får med armen når du tar selvportrett med mobilen, så ser du rimelig forvridd ut.

Selfiestangen, for de som ikke kjenner den, er altså en stang på rundt en meter, som holder mobilen i enden. Så bruker du en fjernstyring på stangens håndtak, til å utløse bildeknappen. Dermed får du et godt selvportrett – med bakgrunn – uten at andre skal måtte knipse for deg.

Vi selger selfiestenger fra flere forskjellige produsenter, blant annet Dacota, Huawei, Noosy og flere andre.

  • Et godt hjelpemiddel til å ta portrettbilder på en slik avstand at du også får med bakgrunnen
  • Når du bruker selfiestangen, kan du stå på en mer naturlig måte når du tar selvportretter
  • Veier lite og tar lite plass i vesken, sekken, eller hvor du nå enn bærer den

Forskjellige typer selfiestenger

Selfiestangen på toppen av tronen

Du har gode selfiestenger. Enda bedre selfiestenger. Og så har du kongene av selfiestenger, eller skal vi kanskje kalle dem dronningene?

Vi snakker om de virkelig avanserte modellene. Som ikke bare holder mobiltelefonen litt opp og bort, slik at portrettet blir noenlunde bra. Vi snakker om selfiestenger med innebygd blits og speil.

Med en slik toppmodell får du ekstra lys på portrettbildet og du kan se hvordan lokkene ligger før du knipser. Utover å sjekke håret, så kan du også se hva du faktisk får med på motivet ditt.

Det er ikke særlig mye mer man kan ønske seg av en selfiestang.

Ministativ med fjernutløser

Hvis du ikke er særlig lysten på en selfiestang, så kan du alternativt kjøpe en annen selfie-mulighet. Nemlig et ministativ, perfekt til å sette på en mur, en benk eller andre muligheter der ute i det fri. Så følger det med en fjernutløser, så du kan knipse bilder med den.

Dette er et fullgodt alternativ til selfiestangen. Bare husk å være litt obs hvis du bruker den steder hvor det er mange mennesker, så ikke mobiltelefonen din forsvinner sammen med en langfingret tilskuer.

 

Kombinert selfiestang og fotostativ

Så er det kommet en smart løsning på markedet, nesten en slags hybrid. Den er laget som en selfiestang, som brukes på helt ordinær måte. Men håndtaket er laget som et tradisjonelt fotostativ med tre ben, slik at du også kan sette opp mobilen som du pleier å gjøre med et speilreflekskamera.

Gitt selfiestangens størrelse og kravet til å holde det lett, har riktignok ikke tripod-konstruksjonen så lange ben – men de er så lange at de står stødig når kameraet tross alt ikke veier mer.

Selfiestangens litt mer avanserte fetter – actionkamera-holderen

Den tradisjonelle selfiestangen er laget for å holde en mobiltelefon og ta portretter. Men det er ikke alle som vet at den har en noe mer avansert fetter, som er laget for å holde et actionkamera.

Dessuten finnes det spesialkonstruerte stativ til actionkameraer til å montere fast på sykkelen, skateboardet, bilen eller hvor du ønsker å ha det. Den kanskje mest intense løsningen, er å sette kameraet på hjelmen, så får man en virkelighetstro film av hvordan opplevelsen er for «kameramannen». Om det nå er på vei off-piste, ned den svarte sykkelløypa eller en frittsvevende tur i zipline.

Du finner disse mer actionpregede stativene, blant helt standard fotostativ (tripod) her: Stativ og montering

Ny mobiltelefon – så kan du ta bedre bilder

Mobilkameraets utvikling har skutt fart igjen det siste året. Akkurat når vi har lært at kameraets oppløsning ikke har så mye å si for bildekvaliteten, for den er høy nok på alle kameraer. Så går de hen og øker oppløsningen til 41 megapiksler, men det er faktisk for en grunn. For de nye mobilkameraene fanger faktisk flere detaljer og lager mer vibrante bilder.

Med mobilkameraets begrensninger i objektivteknologi, er det nærmest utrolig hvordan intelligente algoritmer i bildebrikken bruker den høye oppløsningen, til å få frem en utrolig skarphet. De mest avanserte modellene bøter på objektivets begrensinger ved å benytte to objektiver. Dette har også gitt helt nye muligheter til å ha en helt annen dybdeskarphet.

Så hvis du vil ta langt bedre bilder, med eller uten selfiestang, så skal du kanskje vurdere ny en mobiltelefon?

Vi er klare til å hjelpe deg

Vår eminente kundeservice sitter klar til å hjelpe deg med å velge de rette produktene. Bare fortell oss hva du ønsker å kjøpe – enten det nå er en selfiestang, ny mobiltelefon eller actionkamera-holder – og kanskje litt om hva du ønsker å få ut av det, så skal vi nok hjelpe deg med å finne den modellen som vil passe best til ditt bruk.

Dette kan du enten gjøre ved å kontakte oss, som beskrevet i menypunktet Kundekontakt i bunnen av denne siden, eller ved å besøke en av de mange forhandlerne våre. Du finner dem rundt om i hele Norge.

Velkommen innom i butikken – eller kontakt oss på telefon, e-post eller Facebook.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat