APPLE IPHONE 7 32GB SORT

Den er akkurat så kraftfull som den ser ut – her er iPhone 7

  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • LOCAL, getAggregateRating, 19ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
  • 4,7-tommers Retina HD-skjerm med oppløsning på 1334 x 750
  • 3D Touch
  • Nytt 12 MP kamera, optisk bildestabilisering
  • Quad-LED True Tone Flash og Live Photos
  • Sprut-, vann- og støvbestandig
  • A10 Fusion-chip med integrert M10 koprosessor for bevegelse
  • 4K-videoopptak med 30 bps og sakte film med 120 bps i 1080p
  • 7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash
Før: {{p.previousPrice | currency}} {{p.previousPriceVat0 | currency}} *
{{p.productPrice.formatIntPrice()}} {{p.productPriceDecimal.formatDecimalPrice()}} {{p.productPriceVat0.formatIntPrice()}} {{p.productPriceVat0.formatDecimalPrice()}}
Vis pris: Med MVA / Uten MVA
* {{p.previousPriceDisclaimer}}
Finansiering er kun mulig for privatpersoner.
Produktet er tilgjengelig for kjøp fra:
{{product.AddToCartDisabledTo | dateFormatter: 'd.M.yyyy HH:mm'}}
{{product.AddToCartDisabledText}}

Legg til i bryllupsønskelisten

Her kan du legge inn produkter i bryllupsønskelisten.

 

  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • LOCAL, getReviews, 4ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Beskrivelse

 iPhone 7 bryter alle grenser med forbedringene som er gjort for å utvide bruksområdene for en smarttelefon. Aldri før har man sett et så avansert kamerasystem i en smarttelefon og aldri før har en smarttelefon vært like kraftig. Ytelsen og batteritiden er blant de beste i markedet – og det beste Apple noen gang har laget. Retina HD sørger for at skjermen leverer skarpe og presise farger og IP67-sertifiseringen gjør at den fungerer like bra i regnvær som når solen skinner. Dette er iPhone 7 – like kraftfull som den ser ut.

Design

Med iPhone 7 lanserte også Apple en rekke nye farger. Den siste fargen i (product)RED – en fantastisk rødfarge. Foruten om rød så finnes den også i sølv, rose gull, sort, gull og den andre nyheten: gagatsvart (pianosvart). Telefonen virker sømløs i designet og ser rett og slett lekker ut! Endelig får du også iPhone med IP67 sertifisering, noe som betyr at den er vann- og støvavstøtende og fungerer i alle værforhold.

Skjerm

iPhone 7 kommer i to størrelser: 4,7” og 5,5” (plus-modellen). Retina HD gjør at skjermen framstår som sylskarp, høyere klarhet, bedre farger og dypere kontrast med 1080p Full HD-oppløsning. Skjermen i iPhone 7 gjør derfor at du virkelig kan oppleve hvor fantastisk kamera telefonen har.

3D touch

Når du bruker 3D touch svarer iPhonen med subtile vibrasjoner. Du vil derfor ikke bare se hva et enkelt trykk kan gjøre – du vil føle det. Retina HD-skjermen integrerer 3D-touch i hele skjermoverflaten og bruksområdet blir bare større og større. Nå kan du samhandle med Meldinger, Kalender, Mail og andre programmer i en kraftigere og mer nyttig måte.

Hjem-knapp

Hjem-knappen på iPhone 7 er designet for å vare – lenge. Knappen skal være svært responsiv og trykkfølsom – akkurat som med 3D-touch. Sammen med den nye Taptic engine gir det deg en presis og følbar tilbakemelding når du trykker – og det beste av alt er at du selv kan velge hvor følsom den skal være.

Prosessor

iPhone har den kraftigste prosessorbrikken noen gang i en iPhone – og absolutt i en egen klasse på markedet. Den er langt raskere enn de tidligere iPhonene – og den er langt mer effektiv. A10 Fusion chip er en fire-kjerners (quad core) prosessorbrikke. Den bruker en helt ny arkitektur som gir langt raskere behandling når du trenger det, med en brøkdel av strømforbruket tidligere prosessorer har krevd. Denne førsteklasses chip-en gir opptil 40 % økt dataytelse sammenlignet med tidligere generasjoner.

Kamera

Et splitter nytt 12 MP kamera gjør at du kan ta bilder med høy kvalitet. Den optiske bildestabilisatoren gjør at selv en ustødig hånd kan ta gode, fine bilder. Med en vidvinkellinse og f/1.8 blenderåpning kan man ta gode bilder selv under dårlige lysforhold på kvelden. Også her hjelper A10-prosessoren til og sørger for at du får det beste kamerasystemet i en smarttelefon på markedet. Quad-LED blitsen sørger for over 50 % lysere lys enn forgjengeren iPhone 6S.

På plus-modellen vil man ha to kameraer som jobber sammen for å skape det perfekte bildet. Med en f/2.8 telefotolinse kommer objekter på avstand nærmere. Kameraene samhandler for å gi bildet god dybde og klare bilder.

Stereolyd

For aller første gang kommer nå iPhone også med stereo høyttalere. Den lever to ganger mer enn forgjengeren iPhone 6S, så om du hører på musikk, ser videoer eller bruker høyttalerfunksjonen i en telefonsamtale kan du skru lyden opp. Høyt, høyt opp. iPhone 7 kommer også med Apple EarPods med Lightning-tilkobling. Den nye koblingen gir høyere digital lydkvalitet og enklere kontroll.

 

Fire ganger mer lagring:

Apple iPhone 7 med hele 128GB lagring
For kun 1270 mer
Gjør et godt kjøp!

Gjør et godt kjøp!

Se produktene her

Chat

Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat