Her er de nye bærbare PC-ene med Windows 10

ASUS ZenBook 3

Den nye ZenBook 3 er standaren for neste æra av bærbare PC-er. Hver eneste komponent og hver elegante detalj er gjort om for å gjøre ZenBook 3 til ASUS sin mest sofistikerte ZenBook noen sinne. Den er lettere, tynnere, sterkere, kraftigere og med et utrolig lekkert design.

 

Les mer her

Huawei MateBook

Er du på jakt etter en maskin som gir deg alt du trenger i samme enhet? Da er Huawei MateBook midt i blinken. Dette er en enhet som er enkel å ha med seg på farten, samtidig som den er god å jobbe på, enten det er i jobb- eller skole sammenheng. Bruk den som et nettbrett med MatePen (kjøpes separat), eller som en PC med MateDock (kjøpes separat) og Keyboard.

 

Les mer her

Asus ZenBook Flip

Få 360 graders frihet med denne dreibare bærbare PC-en fra Asus. Dette er en 2-i-1 enhet som fungerer både som bærbar PC, nettbrett og alt der i mellom. Asus ZenBook Flip har 12 timers batteritid, og lar deg gjøre løse alt fra jobbrelaterte oppgaver til videostreaming av favorittserien!

 

Les mer her

HP Spectre

HP Spectre er verdens tynneste bærbare PC, og er perfekt for deg som er mye på farten. Det elegante designet passer inn overalt, og teknologien i PC-en er på et helt nytt nivå. Du får utrolig god ytelse og en vifteløs maskin som lar deg utnytte all kraften HP Spectre har å tilby!

 

Les mer her

ASUS ZenBook PURE

ZenBook PURE er utformet for å være rask allerede fra øyeblikket du slår den på. Den er laget for optimal ytelse, uten programmer som tar opp unødvendig plass på minnet og prosessorkraft. Med ZenBook PURE får du opptil dobbelt så rask oppstart og 34% raskere avstenging. Med fingeravtrykksleser innebygget i styreplaten og Windows Hello blir påloggingen enkel og sikker.

 

Les mer her

Les også:

Huawei Matebook

Huawei MateBook gjør arbeidsdagen til en drøm, og videoavspillingen realistisk. Få med deg alt om denne skjønnheten her!

Les mer her

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat