{{cart.cartItems}}
Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Merkevareunivers

Gavetips til Valentines

Alle hjerters dag nærmer seg med stormskritt - og det er tid for å kjøpe en fin gave til din kjære. POWER har gavetipsene til både han og henne i alle prisklasser. Overrask din bedre halvdel med en nyttig og omtenksom gave til Valentines i år!

Det kan være vanskelig å finne en perfekt valentinsgave til den som har "alt". Dropp rosebuketten - gi heller en gave med mening som varer lenge. POWER har fornuftige gaver i alle prisklasser - men husk å vise at du kjenner personen du gir gave til, da blir gaven ekstra spesiell. 

Her kommer våre beste gavetips til den som ønsker litt ekstra inspirasjon før den store kjærlighetsdagen 14. februar!

 

undefined

Ta vare på minnene deres

Det er både viktig og koselig å ta vare på de gode minnene dere har sammen, og en digital fotoramme er en perfekt gave til dette. Plassér den i stuen for å vise frem minnene deres til venner og familie, og ha den på soverommet dersom dere vil holde det privat.

Eller hva med en selfiestang for det perfekte parbilde? Vi har også et godt utvalg av polaroidkameraer - ta bilder på Valentinesdaten og heng minnene på kjøleskapet. 

Gaver til under 500-lappen

En Valentinesgave trenger ikke koste skjorta, husk at det er tanken som teller - og ikke prisen. Har du en sporty kjæreste, kan et nytt pannebånd med innebygde ørepropper være toppen. Har kjæresten din hårdilla, har vi mange fine produkter til en rimelig pris, blant annet hårbørster og hårstrikker.

Skal dere på ferie iløpet av året? Sett sammen en "goodiebag" med alt dere trenger til reisen - se også vårt utvalg av reisetilbehør her.

Valentines-kyss

14. februar er den mest romantiske dagen i året, og hva passer vel bedre enn å gi hverandre et Valentines-kyss (uten dårlig ånde)? En elektrisk tannbørste gjør tannpussen til en lek - gi din bedre halvdel en ny elektrisk tannbørste i gave, og gi gjerne en til deg selv også i samme slengen!

De beste gavene til henne

Gi henne et fotbad og et hjemmelaget "klippekort" med deilig fotmassasje. En elektrisk fotfil, hårfjerningsprodukter, hårføner eller en ansiktsrens slår heller aldri feil. Liker kjæresten din å bake? Vi har et godt utvalg av bakeutstyr.

Eller hva med å servere henne en romantisk frokost med ferskpresset juice på sengen - laget med en splitter ny juicemaskin?

De beste gavene til han

Vi har utallige gaver som passer alle typer menn. Det er ikke lenge før grillsesongen er i gang igjen, og vi har tilbehøret han trenger for å bli en grillmester.

Det å barbere ansiktet er også en del av mange sin daglige rutine - sørg derfor for at han har en skjeggtrimmer eller barbermaskin i toalettskapet som han er fornøyd med.

Vi har i tillegg en rekke spill til både Xbox og Playstation - det er ikke noe som heter å ha for mange spill til spillkonsollen!

Lykke til med gaveinnkjøpet - POWER ønsker deg en romantisk Valentines!

 

 

Les også:

Actionfylte vintereventyr fanget på film

Vi gir deg noen tips til hvordan du kan ha det ekstra moro med GoPro-kameraet ditt i vinter.

Les mer her

Forleng velværefølelsen etter trening

Følelsen etter avsluttet trening er fantastisk. Enda deiligere er det når du kan forlenge denne velværen med litt egenpleie hjemme.

Les mer her

Kom bikinisesongen i forkjøpet!

Starter du med en IPL-behandling nå er du kvitt uønsket hår permanent innen gradestokken viser bikinitid.

Les mer her

Lydplanke: Tre spørsmål som hjelper deg å velge

Her er 3 spørsmål som leder deg til en lydplanke som passer ditt behov

Les mer her