Trenger du ekstra oppvarming hjemme?

Effektiv og funksjonell oppvarming er en livsviktig komponent for å leve behagelig i nordiske hjem på grunn av den lange, kalde vintersesongen. Enten du vil varme hjemmet, hytta, garasjen, utendørsområder eller bare trenger ekstra innendørsvarme i vintersesongen, tilbyr utvalget vårt mange forskjellige oppvarmingsløsninger for alle disse situasjonene.

Terrassevarmere

Utendørsområder hjemme, for eksempel balkonger eller terrasser, kan utstyres for å takle kulden og bli en utvidelse av hjemmet. Terrassevarmeren kan tas frem en kjølig sommerkveld, brukes gjennom høsten eller til og med brukes til oppvarming på de kaldeste vinterdagene. Disse apparatene er tilgjengelige i mange farger, stiler og størrelser – et stilig apparat passer ethvert hjem.

Terrassevarmere er tilgjengelig med flere forskjellige monteringsalternativer, for eksempel vegg- og takmontering, eller frittstående gulv- og bordmodeller. Avhengig av formålet, kan du enten velge en svært enkel modell for sporadisk bruk, eller en toppmodell med tidsurfunksjon, berøringsskjerm og fjernkontroll for daglig bruk i hjemmets utendørsrom. Disse apparatene lar seg ikke en gang skremme av støv eller lett regn. IP-klassifiseringen til hver enkeltenhet tilbyr flere detaljer om apparatenes begrensninger.

Terrassevarmere benytter en av to forskjellige teknologier: kort bølgelengde eller lang bølgelengde. Apparater med kort bølgelengde varmer ikke luften, men konsentrerer varmen som skapes på objekter (i dette tilfellet personer og møbler). De er derfor svært velegnet for utendørsbruk. Vinden påvirker ikke varmeevnen til disse apparatene.

Vifteovner

Hvis du kun ønsker å varme opp ett rom og ikke heve temperaturen i hele huset, kan lokal oppvarming være aktuelt. Vifteovner er et utmerket valg for effektiv, umiddelbar oppvarming av et hvilket som helst rom. Apparatene er svært praktiske ettersom de enkelt kan flyttes fra ett sted til et annet, og de krever ikke permanent installering.

Disse apparatene fungerer godt som en midlertidig oppvarmingsløsning under oppussing der hovedoppvarmingen ikke er på plass eller er midlertidig utkoblet. Ovnen gjør det også lunt på steder som garasjen, og gjør det mer behagelig å pusle og jobbe med andre prosjekter gjennom høsten og vinteren. En moderne og stillegående vifteovn gjør selv den mest kresne interiørdesigneren varm om hjertet. Vårt utvalg tilbyr modeller fra bordstørrelse til større tårnmodeller som pendler fram og tilbake.

Panelovner

Hvis du er på jakt etter en mer permanent oppvarmingsløsning, bør du vurdere oppvarming med elektriske panelovner. Panelovner kan benyttes som den primære oppvarmingsløsningen hjemme og på hytta, eller fungere som et supplement til eksisterende oppvarming. Panelovner finnes i forskjellige utførelser, farger og materialer – og på sitt beste kan et moderne apparat være et vakkert designelement.

Installering av panelovner er svært enkelt og rimelig – og kan gjøres helt uten eksperthjelp. Høykvalitetsovner tilbyr nøyaktig temperaturkontroll. Enkelte modeller tilbyr til og med Wi-Fi-tilkobling, som gjør det mulig med temperaturkontroll ved hjelp av smartenheter selv når du ikke er hjemme. Du sparer penger på å senke temperaturen i rom som ikke er i bruk. Ettersom panelovner reagerer umiddelbart på heving eller senking av temperaturen, kan du holde perfekt temperatur i hjemmet året rundt.

Disse apparatene monteres vanligvis på vegg, men enkelte modeller tilbyr frittstående alternativer. Det er mulig å kjøpe hjul separat til flyttbare modeller. Veggmonterte panelovner kan plasseres på samme sted som vanlige vannbaserte radiatorer.

Oljefylte radiatorer

Andre alternativer for ekstra oppvarming inkluderer oljeovner. Disse apparatene egner seg på hytta eller rom som sjelden er i bruk i større hus. De fungerer på samme måte som vannbaserte radiatorer, men sirkulerer olje i stedet for vann. Disse radiatorene er som regel utstyrt med hjul, slik at det er enkelt å flytte dem rundt etter behov.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat