Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Merkevareunivers

Tilbehør til din mobil

Mangler du det riktige tilbehøret til mobiltelefonen din, så kan vi helt sikkert hjelpe deg. Vi har tilbehør til avspilling av lyd, til trening, ladere og lagring. Vi har også biltilbehør og fototilbehør til mobilen din. Vi kan også hjelpe deg med å unngå riper i skjermen og ødelagte baksider med et av våre mange deksler.

Batteribanker og nødladere

Det er kjedelig å måtte unngå mobilen fordi man ikke har nok strøm på batteriet. Her kommer batteribanken inn i bildet. Da kan du få strøm på mobilen, mens du er på farten. Se hele utvalget her og se noen av bestselgerne nedenfor.

Deksler og vesker

Vi har cover, skjermbeskyttelse og oppbevaringstilbehør til iPhone, Samsung Galaxy, Xperia og Lumia. Du kan få modeller i skinn eller hard plast, modeller med panserglass til skjermbeskyttelse og bumpermodeller, som gjør at mobilen tåler et ekstra slag. Vi har rimelige deksler samt deksler med et ekstra preg av eksklusivitet i særlig slitesterkt materiale. Se hele utvalget her, og se noen av bestselgerne nedenfor.

Tilbehør til bilen

Det er alltid smart med en ekstra mobillader i bilen. Kjøp en bil lader som gir deg strøm fra bilens 12 volts-utgang. Vi har også monteringsutstyr for de fleste telefoner som sikrer trygg oppbevaring av mobilen i bilen. Husk at det er strenge regler for bruk av mobiltelefon i bil og at handsfree er påkrevd. Se hele utvalgte her samt noen av bestselgerne nedenfor.

Fototilbehør

Bli en selfiekonge eller -dronning med en hot selfiestang! Sett mobiltelefonen på selfiestangen og ta et bilde av hele banden, eller bare deg selv og de flotte omgivelsene! Velg en billig selfiestang eller en med Bluetooth. Vi har også annet fototilbehør til din mobiltelefon, for eksempel et trådløst objektiv som gir deg mulighet til å ta bilder med mobilen i samme kvalitet som med et ordentlig kamera! Se hele utvalget her og se noen av bestselgerne nedenfor.

Les mer om mobil:

Hva betyr egentlig IP-klassifiseringen på mobilen din?

De nye mobiltelefonene i dag reklamerer ofte med at de er vanntette, vannresistente eller sprutsikre, men hva betyr egentlig IP-klassifiseringen? Sjekk det ut her!

Les mer her

Synkroniser og lad iPhonen din på nye måter

Synkroniser og lad iPhonen din med dokkingstasjon og ha alltid batteri på iPhonen med et batterideksel. Les om nyhetene her!

Les mer her

Samsung Galaxy S8

Er du klar for den nye Samsung Galaxy S8? Les alt om telefonen her!

Les mer her

Sony Xperia XZ Premium

Den nye Sony Xperia XZ Premium er endelig her! Les alt om telefonen her.

Les mer her