Stig inn i underholdningens verden

Sony Xperia™ XZ2 er spekket med de nyeste teknologiene fra Sony for å gi en underholdningsopplevelse som pirrer sansene dine på en helt ny måte når du spiller spill og ser på film.

4K HDR-opptak, Stereo høyttalere, 3D skanning og neste generasjons Motion Eye™-kamera gir deg et helt nytt syn på underholdning.

Ta underholdning til nye høyder. Få 1 års abonnement på PlayStation® Plus når du kjøper nye Xperia XZ2 eller XZ2 Compact. Du kan hente ut ditt medlemskap i PlayStation® Plus via Xperia™ Lounge-appen på din nye Xperia™ XZ2 eller XZ2 Compact, der det er tilgjengelig t.o.m. 31. august 2018.

Verdisjekken for 1 års medlemskap i PlayStation® Plus er gyldig i 1 år etter uthenting fra Xperia™ Lounge og kan kun brukes én gang. Aldersgrenser forekommer. Tilbudet gjelder til og med 31. august 2018. Verdi ca. 485 kr. Ytterligere vilkår og betingelser gjelder, se sonymobile.com

Film som proffene med 4K HDR Movie-opptak

Sony Xperia™ XZ2 tar opp video i 4K HDR*, noe som gir deg utrolige kontrastnivåer, detaljer og virkelighetstro farger.

Ta opp videoen i full HD Super Slow Motion for en ekstra dramatisk effekt. 19MP Motion Eye™-kameraet gir deg eksepsjonelle stillbilder.

Utfordre kreativiteten ved å gjøre selfiene om til 3D-avatarer med 3D Creator.

Sonys lydekspertise alltid ved din side

Med lydforbedringsteknologier som High-Resolution Audio** og LDAC, vil XZ2 alltid gi deg en eksepsjonell musikkopplevelse - det er akkurat som du er i studio.

Også komprimerte filer høres bedre ut, da DSEE HX™ løfter dem nærmere opp til den opprinnelige innspillingen.

Designet for å pirre sansene

Sony Xperia™ XZ2 har en flytende 3D-glassoverflate som skaper en sømløs ramme. Den er laget for å ligge komfortabelt i hånden med en elegant finish.

Chat

Chatten er åpen

Chat