Smarte løsninger for ditt kjøkken

Vi har alle opplevd hvor vanskelig det kan være å finne frem på andres kjøkken, der noe så enkelt som at gaflene ikke ligger ved siden av knivene fort kan bli et frustrasjonsmoment.

For der det gir mening for noen å plassere grytene over komfyren, ville andre ha sverget til å plassere de i et skap ved siden av.

Få en anbefaling basert på kunnskap

Når du skal planlegge ditt ideelle kjøkken, er det mange ting å tenke på. Hvor skal du for eksempel oppbevare tørrvarene dine – og bør du velge skuffer eller høyskap?

Selv om vi har ulike preferanser, så finnes det en god del standarder på et kjøkken som vi alle kan være enige om fungerer best.

I tillegg har Norema en dypere interesse og kunnskap rundt hva du bør ha i tankene når du planlegger ditt nye kjøkken, både ergonomisk og rent praktisk.

Dynamisk kjøkken

Uansett hva du foretrekker er et ryddig kjøkken avhengig av at du har maksimal plassutnyttelse, med gode funksjoner som er ergonomisk tilrettelagt. Derfor er et dynamisk kjøkken den nye standarden innen planleggingshjelp fra Norema.

Når vi sier dynamisk kjøkken, så mener vi at du skal få et kjøkken som ikke bare er brukervennlig, men også gir deg en god arbeidsflyt – og ikke minst inneholder nok skapplass for maksimal utnyttelse.

Invester i skuffer eller høyskap

For eksempel bør matvarene alltid oppbevares i nærheten av sonen for servise og bestikk, sånn at du ikke trenger å gå en omvei når du skal servere middag. Et annet godt tips er å investere i skuffer eller høyskap med innvendig skuff, som gir en god oversikt.

Vi anbefaler også at du oppbevarer serviset ditt i skuffer fremfor i overskap, dersom plassen tillater det. Dette er nemlig en mye bedre ergonomisk løsning.

Vi har tenkt for deg

Det er mange små detaljer som skal på plass for at kjøkkenet ditt skal bli så praktisk som mulig.

Heldigvis har vi tenkt på alt for deg allerede, og ved planlegging av ditt nye kjøkken tar vi utgangspunkt i de fem kjøkkensonene: matvarer, servise og bestikk, oppvask, tilberedning og matlaging.

På denne måten er det enklere å se for seg hvilke behov du har, og hva vi bør fokusere mest på ved planlegging av ditt nye kjøkken.

Bli inspirert:

Kjøpe nytt kjøkken? Dette bør du tenke på

Her har vi samlet noen tips til hva du bør tenke på ved kjøp og planlegging av det nye kjøkkenet.

Les mer
Kunsten å velge kjøkken

Vi har spurt ekspertene hos Parallell om hva man bør tenke på når man velger kjøkkeninnredning.

Les mer her

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat