{{cart.cartItems}}
Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Merkevareunivers

Få et smart kjøkken med dette kjøkkenutstyret

Et kjøkken er ikke et kjøkken uten smart og brukervennlig utstyr - det finnes mange ting til kjøkkenet som gjør hverdagen enklere. Vær smart - og skaff deg utstyret du trenger hos POWER!

Oppdater kjøkkenet ditt med nytt og smart kjøkkenutstyr. Vi har satt opp en liste med produkter til kjøkkenet man har bruk for. Her finner du mengder med praktiske og smarte kjøkkenredskaper - og utstyr du kanskje ikke visste fantes. Vi selger ikke kun kjøkken, men også alt det som gjør opplevelsen på kjøkkenet smartere!

Kutt grønnsaker på en effektiv måte

Alligator-produktene har en smart konstruksjon med svært få deler, som gjør den like lett å bruke som å rengjøre. Alligator er også et utmerket hjelpemiddel dersom du har vanskeligheter med å bruke en vanlig kniv.

Les mer om Alligator-serien her

Nyskapende skjærebrett

Skaff deg et skjærebrett med oppsamler, eller et skjærebrett som kan snus rundt og brukes som gryteunderlag eller serveringsbrett. Eller hva med en praktisk oppskjærsmaskin eller minihakker?

Se flere skjærebrett her

Oppbevaring av kaffekapsler

Oppbevar kaffekapslene dine i en praktisk boks elller beholder - og få bedre plass på kjøkkenbenken. Husk at et ryddig kjøkken er et smart kjøkken!

Se flere kapselbeholdere her

Glem kokeboken - bruk et nettbrett!

Stadig flere tyr til nettet når de leter etter matoppskrifter. Bytt ut kokeboken med et nettbrett du også. Spar tid og spill av musikk samtidig!

Vi i POWER har i tillegg uttallige oppskrifter, blant annet oppskrifter på juice, matmuffins, hjemmelaget tacokrydder og is

Se flere nettbrett her

Sous vide

Sous vide er et nytt konsept innen matlaging som har blitt enormt populært, hvor maten vakuumpakkes og senkes i vann. Unngå søl i mikrobølgeovnen!

Se flere produkter til sous vide her

 

Andre smarte dingser til kjøkkenet

Vi har i tillegg mange artige produkter du kanskje ikke trodde fantes. Hva med et timeglass til teen, eller en frukttørker? 

Se flere kule dingser til hjemmet her

Vaskemaskin 

Mange har plassert vaskemaskinen på kjøkkenet. La den gjøre jobben for deg med automatisk dosering!

Se flere vaskemaskiner her

Dårlig tid? Ingen grunn til bekymring med disse produktene

Brødmaskin, nyskapende målekopp, riskoker - vi har det du trenger for å spare tid med matlagingen.

Psst! På tide å pusse opp kjøkkenet? Husk at du kan kjøpe kjøkken hos POWER! Vi selger Noremas kvalitetskjøkken 40% billigere enn tilsvarende møbelkjøkken fra tradisjonelle forhandlere. Les mer her!

Skaff deg smarte produkter til kjøkkenet hos POWER!

 

 

Les også:

Smarte løsninger for ditt kjøkken

Vi har alle opplevd hvor vanskelig det kan være å finne frem på andres kjøkken, der noe så enkelt som at gaflene ikke ligger ved siden av knivene fort kan bli et frustrasjonsmoment.

Les mer her

Kunsten å velge kjøkken

Vi har spurt ekspertene hos Parallell om hva man bør tenke på når man velger kjøkkeninnredning.

Les mer her

Dette må du tenke på ved kjøp og planlegging av nytt kjøkken

Her har vi samlet noen tips til hva du bør tenke på ved kjøp og planlegging av det nye kjøkkenet.

Les mer her

Roboten som støvsuger for deg

Støvsuging er superenkelt med en Roomba robotstøvsuger. Et enkelt trykk og den er i gang, så kan du bruke tiden din på artigere og viktigere ting.

Les mer her