{{cart.cartItems}}
Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Merkevareunivers

Trenger verden virkelig en smart hårbørste?

Tilkoblet hårbørste. Vi som trodde vi hadde sett alt.

Mange av produktene i hjemmet fortjener å bli smartere. det er mye å hente på appstyring av hvitevarer, lys og varme og sikkerhet. Det er mye som kan kobles opp og kobles sammen. dette er ofte løsninger som genuint kan gjøre livene våre lettere.

Men må absolutt alt virkelig gjøres tilkoblet og smart? Tydeligvis, tenkte noen kloke hoder, og utviklet en smart hårbørste.

Digitaliseringen av hårprodukter har flere fordelen, i følge disse kloke hodene.

Stappet med sensorer

Børsten har for eksempel innebygde mikrofoner, som faktisk hører på hvordan du børster håret, og analyserer lydene for å identifisere mønstre, eller skadet hår. Dette skal igjen tolke hvordan dine børstevaner er og hvordan de kan gjøres bedre.

Børsten har også akselerometre, gyroer og andre sensorer, og måler dermed hvor mye kraft du bruker når du børster, og om du børster håret når det er vått eller tørt.

Alle disse dataene sendes over Wi-Fi eller Bluetooth til en app, som kan fortelle deg at håret er rotete. For dette kan man jo ikke sjekke i speilet!

Appen kan deretter gi deg tips til mer effektiv pleie, og foreslå produkter du kan kjøpe for å løse alle problemene du måtte ha med håret.

Hele løsningen er resultatet av et samarbeid mellom selskapene Whithings og kosmetikkprodusenten L'Oreal.

Du bestemmer selv om alt dette er verdt å betale rundt 2000 kroner for. Børsten kommer i butikkene i midten av 2017, og kanskje får du sett den i våre butikker.

Det finnes selvsagt en app, som blant annet forteller deg hvor flink du er til å børste.

Les også:

Dette er spillbeistene vi sikler på

Se hvilke spillbeist vi sikler på fra Asus, direkte fra Las Vegas og CES.

Les mer her

Derfor blir 2017 gaming-laptopens år

Få med deg hvorfor 2017 blir gaming-laptopens år med tre trender fra Asus!

Les mer her

Mannen med de helsprøe gadgetene

Gadgets, dingser, duppeditter. Kjært barn har mange navn, men er det en ting det er lite tvil om, så er det at nordmenn elsker de.

Les mer her

Derfor flokker Norges teknologi-eksperter til USA denne uken

Norske teknologieksperter valfarter til byen midt i ørkenen; journalister, analytikere og produktansvarlige i landets største elektrokjeder. Men hvorfor gjør de det?

Les mer her