Nye oppvaskmaskiner fra Siemens Extraklasse

Med de nye oppvaskmaskinene fra Siemens får du alltid det lille ekstra uansett hvilken modell du velger.


Ta glede av alltid skinnende tørt resultat med ekstra tørking, ekstra lavt lydnivå, fleksible kurver og hurtigprogram.

Siemens Extraklasse oppvaskmaskiner er produsert i Tyskland etter høyeste kvalitetstandarder for det norske markedet og selges ekslusivt av POWER.

Siemens Zeolith®-tørking

Zeolite er et naturlig mineral med en helt spesiell egenskap. Zeoliten som ligger utilgjengelig i bunnkaret på Siemens oppvaskmaskiner har en dobbel funksjon under vaskingen. Med den spesielle overflaten og krystallaktige struktur tar den opp fuktighet og gir tilbake varmeenergi. Denne unike egenskapen til zeoliten slites ikke bort. Zeoliten som ligger utilgjengelig i bunnkaret på Siemens oppvaskmaskiner har en dobbel funksjon under vaskingen.

Opptil 3 ganger raskere oppvask og tørking: varioSpeed Plus

Velg varioSpeed Plus og reduser rengjøringstiden automatisk med opptil 66 %.* Kombiner favorittprogrammet ditt med varioSpeed Plus for kontinuerlig kvalitet og mer fleksibilitet. Dette alternativet endrer måten du vasker opp på, og gjør det enklere og raskere uten at det går på bekostning av kvaliteten. Oppvasken din blir alltid skinnende ren og tørr på kortere tid.

Siemens Home Connect oppvaskmaskiner - Easy Start

Koble oppvaskmaskinen til ditt eget Wi-FI-nettverk der hjemme. Bruk Home Connect-appen for å ta i bruk alle de unike funksjonene. Fjernstyr og monitorer for å få varsle når programmet er ferdig. Med EasyStart funksjonen i Home Connect appen velger du det du vil vaske opp og deretter velg foreslår Home Connect appen intuitivt det riktige oppvaskprogrammet. Finn det riktige programmet på den enkleste måten.

Siemens timeLight, den raske oversikten på gulvet

Med den innovative timeLight-funksjonen kan du alltid se hvilket program som kjører på den helintegrerte oppvaskmaskinen fra Siemens. timeLight projiserer vekselvis all programinformasjon, slik som gjenværende tid i minutter og programstatus, på kjøkkengulvet. Slik at du alltid er godt informert.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat