{{cart.cartItems}}
Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Samsung QLED TV

QLED står naturligvis for glimrende bildekvalitet, men Samsung QLED er mye mer enn som så. Samsung har samlet alt under tre Q-er - Q Picture, Q Style og Q Smart.

Q Picture

QLED benytter et nytt Quantum Dot-materiale. Det er mer effektivt enn tidligere, og gir både mer lys og større fargerom (hele 99,8 % av DCI-P3). Men til sammen blir det enda bedre fordi Samsung, med både lysstyrke og farge, klarer å gjengi glimrende farge og kontrast også når det er lyst i rommet. For eksempel om sommeren.

Hvor ofte ønsker du å dra for gardinene bare for å se på TV? Målet for hvor godt en TV klarer å gjengi god farge og kontrast i et lyst rom kalles fargevolum (color volume), og Samsung sine nye QLED-modeller klarer å gjengi 100 % av fargerommet i henhold til CIELAB-standarden. Med så stor lysstyrke har Samsung klart å skape en helt ny panelstruktur som gir en meget stor visningsvinkel.

Q Style

I Norden kjøper vi større TV-apparater enn i andre deler av Europa. Og med en stor TV blir det enda viktigere at den glir godt inn i hjemmeinnredningen. Samtlige modeller leveres med en elegant fot i metall, som dessuten har en smart løsning for å skjule kablene. Alternativt finnes det to stativer som tilbehør: Gravity Stand er et flott, dreibart bordstativ som gir en følelse av at bildet svever. Studio Stand er et gulvstativ inspirert av staffeliet til en kunstmaler.

Alle eksterne enheter som digitalboks og spillkonsoll kobles til One Connect-boksen via HDMI eller USB, og kobles til TV-en med én nærmest usynlig optisk kabel. Den er fem meter lang, slik at du står fritt til å plassere tilbehøret omtrent hvor du vil i rommet. Ønsker du å montere TV-en på veggen, velger du Q Wallmount, som felles inn bak på TV-en og gjør at TV-en blir festet nesten helt inntil veggen.

 

 

Q Smart

QLED har samlet alle dine tilkoblede underholdningskilder i samme, smarte meny. Enten det er live-TV, spillkonsoller, mediespillere eller dine favorittapper med videostrømmingstjenester finner du dem ved siden av hverandre i Smart Hub.

TV-en gjenkjenner de fleste digitalbokser, og du kan styre dem direkte med den praktiske og fine fjernkontrollen One Remote Control. Dermed slipper du å ha mange forskjellige fjernkontroller liggende på salongbordet.

Her er modellene i Samsung sin QLED serie:

Q7 F

 • Flat skjerm

 • 3100 PQI

 • Lyd: 40 W, 2.2-kanal

Q7 C

 • Buet skjerm

 • 3200 PQI

 • Lyd: 40 W, 2.2-kanal

Q8

 • Buet skjerm

 • Bakside av metall

 • 3200 PQI

 • Lyd: 60 W, 4.2-kanal

Hvorfor kjøpe?

 

 • Med QLED får alle i sofaen et glimrende bilde uten forstyrrende fargeforskyvninger eller tap av kontrast

 • Med det nye, smarte veggfestet kan du montere TV-en nesten helt inntil veggen

 • Koble alle dine eksterne enheter til nye One Connect, og koble til TV-en med en fem meter lang, diskré optisk kabel. Det gir langt større frihet til å plassere TV-en der du ønsker

 • Alle tilkoblede videokilder pent samlet og lett tilgjengelig. Enten det er live-TV, strømmede apper, Blu-ray-spiller eller spillkonsoll er alt samlet i samme enkle meny

 • Når Auto Detection har identifisert enheten, kan du også styre den direkte med fjernkontrollen One Remote Control, slik at du slipper å ha salongbordet fullt av ekstra fjernkontroller

Samsung QLED is Quantum dot based TV

Les også:

Lydplanke: Tre spørsmål som hjelper deg å velge

Her er 3 spørsmål som leder deg til en lydplanke som passer ditt behov

Les mer her

Kjøpe ny TV? Her er 4 spørsmål og svar

Hvor stor skjermstørrelse bør du ha? Hva er forskjellen på Full HD og Ultra HD? Hvorfor ha Smart TV og WiFi - og hva er forskjellen mellom TV med og uten tuner? Se svarene her!

Les mer her

Ny TV i 2017? Da må du få med deg disse 4 tipsene

Trenger du en ny TV? Sjekk ut våre fire tips som kan hjelpe deg på veien her!

Les mer her

Dette er de fete, nye TV-ene du faktisk har råd til

Tenk til å kjøpe ny TV i år, men ikke lyst til å svi av alt for mye? Sjekk ut nyheter fra CES her.

Les mer her