{{cart.cartItems}}
Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Merkevareunivers

Samsung QLED TV

QLED står naturligvis for glimrende bildekvalitet, men Samsung QLED er mye mer enn som så. Samsung har samlet alt under tre Q-er - Q Picture, Q Style og Q Smart.

Q Picture

QLED benytter et nytt Quantum Dot-materiale. Det er mer effektivt enn tidligere, og gir både mer lys og større fargerom (hele 99,8 % av DCI-P3). Men til sammen blir det enda bedre fordi Samsung, med både lysstyrke og farge, klarer å gjengi glimrende farge og kontrast også når det er lyst i rommet. For eksempel om sommeren.

Hvor ofte ønsker du å dra for gardinene bare for å se på TV? Målet for hvor godt en TV klarer å gjengi god farge og kontrast i et lyst rom kalles fargevolum (color volume), og Samsung sine nye QLED-modeller klarer å gjengi 100 % av fargerommet i henhold til CIELAB-standarden. Med så stor lysstyrke har Samsung klart å skape en helt ny panelstruktur som gir en meget stor visningsvinkel.

Q Style

I Norden kjøper vi større TV-apparater enn i andre deler av Europa. Og med en stor TV blir det enda viktigere at den glir godt inn i hjemmeinnredningen. Samtlige modeller leveres med en elegant fot i metall, som dessuten har en smart løsning for å skjule kablene. Alternativt finnes det to stativer som tilbehør: Gravity Stand er et flott, dreibart bordstativ som gir en følelse av at bildet svever. Studio Stand er et gulvstativ inspirert av staffeliet til en kunstmaler.

Alle eksterne enheter som digitalboks og spillkonsoll kobles til One Connect-boksen via HDMI eller USB, og kobles til TV-en med én nærmest usynlig optisk kabel. Den er fem meter lang, slik at du står fritt til å plassere tilbehøret omtrent hvor du vil i rommet. Ønsker du å montere TV-en på veggen, velger du Q Wallmount, som felles inn bak på TV-en og gjør at TV-en blir festet nesten helt inntil veggen.

 

 

Q Smart

QLED har samlet alle dine tilkoblede underholdningskilder i samme, smarte meny. Enten det er live-TV, spillkonsoller, mediespillere eller dine favorittapper med videostrømmingstjenester finner du dem ved siden av hverandre i Smart Hub.

TV-en gjenkjenner de fleste digitalbokser, og du kan styre dem direkte med den praktiske og fine fjernkontrollen One Remote Control. Dermed slipper du å ha mange forskjellige fjernkontroller liggende på salongbordet.

Her er modellene i Samsung sin QLED serie:

Q7 F

 • Flat skjerm

 • 3100 PQI

 • Lyd: 40 W, 2.2-kanal

Q7 C

 • Buet skjerm

 • 3200 PQI

 • Lyd: 40 W, 2.2-kanal

Q8

 • Buet skjerm

 • Bakside av metall

 • 3200 PQI

 • Lyd: 60 W, 4.2-kanal

Hvorfor kjøpe?

 

 • Med QLED får alle i sofaen et glimrende bilde uten forstyrrende fargeforskyvninger eller tap av kontrast

 • Med det nye, smarte veggfestet kan du montere TV-en nesten helt inntil veggen

 • Koble alle dine eksterne enheter til nye One Connect, og koble til TV-en med en fem meter lang, diskré optisk kabel. Det gir langt større frihet til å plassere TV-en der du ønsker

 • Alle tilkoblede videokilder pent samlet og lett tilgjengelig. Enten det er live-TV, strømmede apper, Blu-ray-spiller eller spillkonsoll er alt samlet i samme enkle meny

 • Når Auto Detection har identifisert enheten, kan du også styre den direkte med fjernkontrollen One Remote Control, slik at du slipper å ha salongbordet fullt av ekstra fjernkontroller

Samsung QLED is Quantum dot based TV

Les også:

LG Super UHD SJ850 er kåret av EISA til beste LCD-tv 2017–2018

LG Super UHD SJ850 er kåret til beste LCD-TV av EISA og tilbyr fantastisk realisme, skarpere farger og bredere betraktningsvinkel med Nano Cell™ skjermteknologi samt Multi HDR-støtte, avansert lokal dimming, det svært brukervennlige WebOS 3.5 og kraftig lyd.

Les mer her

Sony Bravia OLED A1

Her er Sonys OLED-modell A1, hvor skjermen er høyttaleren.

Les mer

LG Signature OLED TV W

For å fokusere på selve essensen av TV har LG SIGNATURE OLED TV W fått fjernet alle elementene som forstyrrer deg når du ser og lytter.

Les mer her

LGs lydplanke med subwoofer

LGs lydplanke SH5 forbedrer TV-lyden ved hjelp av en kraftig subwoofer og lydforbedringsprogrammer. Med design som er tilpasset LG-TV-en, vil lydplanken passe godt inn i stuemiljøet ditt.

Les mer her