Samsung Galaxy Tab kommer med mange funksjoner: Den har en WUXGA-oppløsning på 1920x1200 piksler, tilbyr WLAN 802.11a/b/g/n/ac, et 8 MP-kamera, den nåværende Android 8.1 Oreo og fire høyttalere med Dolby Atmos. Les videre og vi her hos POWER gir deg alle detaljene om Galaxy Tab!

 • God skjermkvalitet
 • Langvarig batteritid
 • Elegant design og komfortabel håndtering

Samsung Galaxy Tab - design

Utseendet til Galaxy Tab har holdt seg for det meste uendret i forhold til forgjengeren. Samsung-logoen som tidligere var plassert langs toppen av nettbrettet er fjernet, og den fysiske hjem-knappen, som nå er en del av de virtuelle Android-knappene på skjermen, er fjernet. Den praktiske, «no-fuss»- designen og de relativt smale fasongene med avrundede hjørner har forblitt de samme.

Nettbrettet har mistet en halv millimeter i tykkelse (nå 8 mm). Hele fronten av nettbrettet er beskyttet av Gorilla Glass 4, mens bakdekselet er laget av plast som fremdeles gir et svært godt høyt inntrykk med sin lette fleksible, smidige overflate. Dette nettbrettet er veldig stabilt og tåles mye trykk.

Fakta om Samsung Galaxy Tab

 • Skjerm: 10,5-tommers full HD WUXGA-skjerm
 • Prosessor: 1,8 GHz octa-core Snapdragon 450
 • Minne: 3 GB RAM
 • Intern lagringsplass: 32 GB, Utvidbar opptil 512 GB (dedikert port)
 • Programvare: Android 8.1 Oreo-based experience 9.5 UI, Bixby Voice, Bixby Vision
 • Primær kamera: 8MP
 • Selfie kamera: 5MP
 • Batteri: 7300 mAh, adaptiv hurtiglading
 • Dimensjoner: 260 x 161,1 x 8 mm
 • Vekt: 526 gram

Skjerm - veldig lys og veldig nøyaktig

Samsung har utstyrt Galaxy Tab med en 10,5-tommers IPS-skjerm som har en WUXGA-oppløsning på 1920 x 1200 piksler. Dette tilsvarer en pikseltetthet på 216 PPI.

Skjermen er veldig lys på en helt hvit bakgrunn som tilsvarer rundt 514,3 cd/m². En mer realistisk, jevn fordeling av lyse og mørke områder (APL 50) øker lysstyrken til 570 cd/m². Når den omgivende lyssensoren er slått av, når lysstyrken kun opptil 489 cd/m².

Tilkobling - USB-C, kontakt for en dokkingstasjon, hurtigladningsfunksjon

Samsung Galaxy Tab kommer med octa-kjerne prosessoren SoC Qualcomm Snapdragon 450 under panseret, 3 GB RAM og den integrerte grafikkløsningen Qualcomm Adreno 506. Dette er en anstendig mid-range konfigurasjon. Enheten finnes tilgjengelig med enten 32 eller 64 GB lagringsplass.

Vår testenhet var 32-GB versjonen, hvorav vi har 22,5 GB tilgjengelig etter oppsett. MicroSD-porten støtter kort med en kapasitet på opptil 400 GB, og det er også mulig å lagre apper på den.

Bortsett fra standard portene, som en USB Type-C-port med USB 2.0-hastigheter som støtter OTG og en 3,5 mm audio jack, inneholder Samsung-nettbrettet en dokkingssport som Galaxy Tab kan kobles til ladestasjonen Pogo.

Dette tilbyr deg noen fine funksjoner, slik som visning av favorittbilder, tidspunktet eller gjeldende værmelding mens du lader.

Kommunikasjon og GPS - rask og presis posisjonering

Galaxy Tab finnes som innledningsvis nevnt tilgjengelig i to versjoner: med LTE og med only Wi-Fi. Vår testenhet er Wi-Fi-versjonen som er utstyrt med Bluetooth 4.2 og IEEE 802.11-standardene a/b/g/n/ac. Denne kan kobles til både 2,4 og 5-GHz-båndene.

Ytelse - tilstrekkelig for hverdagsoppgaver

Samsung Galaxy Tab er utstyrt med mellomstore SoC Qualcomm Snapdragon 450 prosessorer som har åtte ARM Cortex A53-prosessorkjerner som klokker på opptil 1,8 GHz. Prosessoren støttes av 3 GB RAM og den integrerte GPU Qualcomm Adreno 506. Sammen gir disse komponentene gode, men ikke briljante, system ytelser som enkelt kan håndtere hverdagens oppgaver.

De syntetiske referansene plasserer Galaxy Tab på samme nivå som Amazon Fire HD 10 (2017) og like over Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016).Galaxy Tab var veldig rask i vår Wi-Fi-test. Vi målte 216Mb/s når vi mottok data fra vår referanse, Linksys EA8500, selv om denne frekvensen kunne ha vært høyere dersom det ikke hadde vært en kortsiktig nedgang i overføringshastighetene.

Det var dog ingen problemer når det var snakk om å sende data (312 Mb/s). Samlet sett har Galaxy Tab tilsvarende hastigheter til Acer Iconia Tab 10 (A3-A50), Amazon Fire HD 10 (2017) og Medion Lifetab P10606.

Kameraer - bra for sporadiske stillbilder

8-MP-hovedkameraet som er utstyrt med blits og autofokus, kan ta bilder med en oppløsning på opptil 3264 x 2448 piksler. Hvis du vil at bildene dine skal være i formatet 16: 9, blir bildestørrelsen redusert til 6 MP. Videoer kan spilles inn i Full HD og med 30 bilder per sekund, både med hovedkameraet og med 5-MP-webkameraet.

Begge kameraene har flere bildemoduser. Hovedkameraet støtter panoramabilder, HDR og Burst-modus. Webkameraet er åpenbart rettet mot selfies og morsomme bilder og inneholder en sticker-modus med mange alternativer. Begge kameraene støtter Bixby Vision, en utvidet reality-app som gjør ting som å automatisk oversette tekster, finne steder og lese QR-koder.

Samsung Galaxy Tab tar anstendige bilder, selv om de ikke kan sammenlignes med de som er tatt med de beste smartphones. Bildene vises alltid litt utvasket, selv i ideell belysning, og nettbrettet kan ikke vise små detaljer veldig nøyaktig. Generelt sett er bildekvaliteten til både hovedkameraet og dens webkamera mer enn tilstrekkelig for sporadiske stillbilder.

Samsung Galaxy Tab hos POWER

Skaff deg din egen Samsung Galaxy Tab her i nettbutikken til POWER i dag. Gratis frakt, varebytte og retur av alle nye varer.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat