Her er nye Galaxy S10 og S10+. Kjøp nå hos POWER!

Den nye Galaxy S10 kommer i tre forskjellige modeller: Galaxy S10e med flat skjerm, Galaxy S10 med infinity-skjerm og Galaxy S10+ med større skjerm og dobbelt selfie-kamera. Den nye Galaxy S10 er en helt ny generasjon mobiltelefoner. For en ny generasjon brukere.

Galaxy S10 er toppmodellen som bygger på 10 års kontinuerlig utvikling av mobiltelefonens muligheter. Her finner du en banebrytende Infinity-skjerm, fingeravtrykksleser i skjermen og flere tekniske innovasjoner når det gjelder kamera og ytelse. Dessuten er den blitt enklere å bruke, og faktisk mer sjenerøs. Med Galaxy S10 kan du dele mobilkraften med andre.

10 år har gått siden Samsung lanserte den første Galaxy S. Hvert år har Samsung lansert en ny Galaxy S med nye innovasjoner som har skapt nye muligheter. Samsung har aldri nøyd seg med bare å følge trender eller å være én blant mange mobiltelefoner. De vil utgjøre en forskjell. De vil gjøre det mulig for deg å gjøre det umulige.

10 års utvikling har endret vår måte å bruke mobiltelefonen på. I dag er den en naturlig del av vår måte å kommunisere på, jobbe på og å betrakte verden på. Derfor har kravene økt. Kravene til skarphet, hastighet, kapasitet og til å håndtere store mengder data. I takt med at mobiltelefonen er blitt en så integrert del av vårt liv, stilles det også høyere krav til sikkerhet.

Nye Galaxy S10 oppfyller de kravene, og mye mer. Med Samsungs 10. Galaxy S har de laget en mobil som utgjør en forskjell. I bildene du tar, i opplevelsen når du ser på dem og i måten innholdet er beskyttet på. Det gjør det mulig å utgjøre en forskjell ved å dele lading, til dine trådløse hodetelefoner eller andre mobiler.

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat