Red Dead Redemption 2 - Kjøp den nå!

Amerika, 1899. Det ville vesten går mot slutten, og lovens menn er på jakt etter de siste gjenværende bandene. De som ikke overgir seg, må bøte med livet.

Når et ran går fryktelig skeis i byen Blackwater vest i USA, må Arthur Morgan og Van der Linde-banden flykte. Med føderale agenter og nasjonens beste dusørjegere i hælene må banden rane, stjele og kjempe seg over det sentrale Amerikas ulendte terreng for å overleve. Når de interne konfliktene truer med å rive banen i stykker, må Arthur velge mellom sine egne idealer og lojaliteten til banden som oppfostret ham.

Red Dead Redemption 2, fra skaperne av Grand Theft Auto V og Red Dead Redemption, er en storslått historie om livet i Amerika i begynnelsen av den moderne tidsalder

Forhåndsbestill Red Dead Redemption 2 for å få War Horse og Outlaw Survival Kit:

Denne stilige, jerngrå ardanneren er en krigshest som du alltid kan stole på i kampens hete. Hesten utviser større mot og har bedre utholdenhet enn vanlige hingster, og den holder alltid hodet kaldt. War Horse er tilgjengelig i Red Dead Redemption 2 Story Mode.

«Outlaw Survival Kit» inneholder viktige forsyninger du trenger for å klare deg i villmarken, deriblant gjenstander som fyller på med helse, Dead Eye og mer. «Outlaw Survival Kit» er tilgjengelig i Red Dead Redemption 2 Story Mode.

Programvarelisensen finner du på www.rockstargames.com/eula, og kontovilkårene på www.rockstargames.com/socialclub. Ikke-overførbar tilgang til spesielle funksjoner slik som eksklusivt/opplåsbart/nedlastbart/nettbasert innhold, tjenester eller funksjoner, flerspillertjenester og bonusinnhold kan kreve en engangskode, ekstraavgift eller registrering av onlinekonto (varierer, 13+). Tilgang til spesielle funksjoner kan kreve Internett-tilkobling, er ikke nødvendigvis tilgjengelig for alle brukere til enhver tid, og kan, med 30 dagers varsel, sies opp, endres eller tilbys under andre vilkår. Brudd på lisensavtalen for sluttbrukere, regler for god oppførsel eller andre policyer kan føre til begrenset adgang til eller utestengelse fra spillet eller onlinekontoen. Kundestøtte og teknisk støtte finner du på rockstargames.com/support.

Innholdet i dette spillet er fiktivt og verken portretterer eller representerer virkelige hendelser, personer eller enheter. Eventuelle likheter er helt tilfeldige. Utviklerne og utgiverne av dette spillet verken oppfordrer til, bifaller eller oppmuntrer til å utføre det som skildres i spillet. Uautorisert kopiering, dekompilering, overføring, offentlig fremvisning, utleie, pay-for-play eller omgåelse av kopisperren er ulovlig.

Rockstar Games, Inc. ©2005–18. Rockstar Games, Red Dead Redemption og R* er merker/logoer/copyrighter tilhørende Take-Two Interactive. Alle andre merker og varemerker er eid av sine respektive eiere. Med enerett.

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat