SpeedPro Max

Den nye generasjons støvsuger

 

Oppdag SpeedPro Max

SpeedPro Max er den ledningsløse håndstøvsueren som gjør rengjøringen lekende og effektiv! Den veggmonterte håndstøvsugeren er alltid lett tilgjengelig, enkel å manøvrere og stvøvsuger hele huset, eller leiligheten, på bare en ladning.

Best i test batteridrevne støvsugere (10.02.19)

360° - munnstykke

Støvsuger fra alle munnstykkets sider

SpeedPro Max patenterte munnstykke er designet for å suge opp støv fra alle kanter, ikke bare underfra som de fleste støvsugere gjør. Dermed fanger SpeedPro Max opp støv og smuss mer effektivt i 360° rundt hele munnstykket.

PowerCyclone 8

Philips beste teknologi for poseløse støvsugere

PowerCyclone 8 er Philips beste teknologi for poseløse støvsugere. Teknologien skiller støv og luft umiddelbart ved innsuget, dermed fanges støvet lettere opp. Teknologien finnes nå endelig også i den.

Støvsug uten ledning (opptil 65 min*)

Støvsug opptil 65 minutter* uten ledning. Du får full ladning på bare 5 timer. Velg mellom tre hastighetsnivåer - normal, høy og kraftig turbomodus. Den digitale skjermen viser batterinivå, og når det er på tide å rense filteret.

*gjelder bare FC6823/01 i normal hastighet

Prøv SpeedPro MAX i 60 dager!

SpeedPro Max omfattes av vår fornøydgaranti. Du kan i fred og ro prøve den hjemme i opptil 60 dager. Skulle du ikke være tilfreds, sender du den tilbake til oss, og vi refunderer det samme beløpet som du har betalt for produktet.

Nå hvert eneste hjørne i ditt hjem

SpeedPro Max veier lite og når langt, slik at du kan nå hvert eneste hjørne i ditt hjem - uten en ledning som stopper deg.

Med det integrerte børstetilbehøret kommer du lettere til i kroker og kriker, eller under hyller.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat