Philips Lumea IPL

Lysbasert hårfjerning med langvarig resultat

Mer enn åtte av ti kvinner i Norden bruker barbering som sin primære hårfjerningsmetode. For de fleste av oss betyr det problemer som irritert hud, inngrodde hår og stikkende hårstubber allerede etter et par dager. Med Philips Lumea IPL slipper du bivirkningene av barbering, voksing eller hårfjerningsmiddel, og kan i stedet nyte glatt, hårfri hud med langvarig resultat.

Hvem kan bruke IPL?

IPL (intensivt pulserende lys) reduserer etterveksten av hår ved at lysimpulser når hårsekken. Lyspulsene absorberes av melaninet (pigmentet) i håret, det vil si at behandlingseffekten er avhengig av hvor mye melanin det er i håret. Blondt, grått og hvitt hår inneholder ikke nok melanin til at IPL skal kunne fungere. Rødt hår inneholder en annen type melanin som ikke reagerer på IPL. For å behandle med IPL må dessuten huden ha lavt melanininnhold slik at den ikke tiltrekker seg lyset. Mørke og svært mørke hudtoner har større evne til å absorbere lyset, noe som kan gi hudforbrenning.

Når skal du ikke bruke IPL?

Hvis du har solt deg skal du vente minst 2 dager før du bruker Lumea IPL.

Skru alltid ned lysintensiteten til en lavere innstilling hvis huden din er blitt mørkere.

Bruk ikke Lumea IPL hvis du er gravid eller ammer.

Bruk ikke i nærheten av piercinger, tatoveringer, injeksjonspunkter (hvis du tar medisiner for diabetes), pacemakere eller implantater.

Hvis du har medisinske tilstander, som hudkreft, epilepsi, hjerte-kar-sykdommer, immunsuppressive sykdommer, skadet hud eller har hudallergi mot lys.

Hvordan fungerer IPL?

IPL (Intense Pulsed Light) er en lyspulsbehandling som når dypt ned i hårsekken og setter hårsekken i en hvilefase. Lyspulsene absorberes av melaninet (pigmentet) i håret og bremser hårets ettervekst, slik at du etter noen behandlinger får myk og silkeglatt hud i opptil åtte uker. Lyspulsteknologien som brukes i Philips Lumea IPL, er utviklet fra samme teknologi som benyttes i profesjonelle salonger. Kliniske tester viser at Lumea IPL reduserer hårveksten med 92 % allerede etter tre behandlinger. Philips Lumea Prestige er resultatet av 14 års forskning og utvikling i samarbeid med ledende dermatologer.

Slik bruker du Lumea IPL

Du kan behandle ulike deler av kroppen skånsomt og effektivt. Det tar ca. 15 minutter å behandle hele kroppen.

Steg 1

Fjerne håret på det området du skal behandle ved å barbere, vokse eller epilere.

Steg 2

Sett på SmartSkin-sensoren. Sensoren anbefaler det rette intensitetsnivået for din hudtone. 

Steg 3

Plasser behandlingsvinduet tett mot huden. Vent til lampen begynner å blinke og trykk på knappen for å starte behandlingen.

Steg 4

Dra behandlingsvinduet sakte over huden samtidig som du trykker ned knappen. Unngå å behandle på det samme området flere ganger.

Hvilke resultater kan jeg regne med?

IPL (Intense Pulsed Light) reduserer hårveksten med opptil 92 prosent allerede etter 3 behandlinger. For langvarig resultat bør behandlingen gjentas hver fjerde til åttende uke. Det er viktig at du gjentar behandlingen ifølge anvisningene for å oppnå et godt resultat.

Last ned Philips Lumea-appen

Med IPL-appen kan du lage en personlig behandlingsplan for ulike deler av kroppen, med påminnelser og tips til hvordan du bruker Lumea.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat