Philips Airfryer  Hjemmelaget, sunt og godt

Tilbered dine favorittretter på en sunnere måte uten å kompromisse på smaken. Airfryeren gir maten en sprø overflate og saftig innside med lite eller ingen olje. Nå trenger du ikke lenger å velge mellom sunt og godt.

Sprø overflate med varmluft

Takket være den varme, raskt sirkulerende luften kan du ved bruk av nesten ingen olje oppnå den sprø og gode stekeskorpen som fritert mat får. Med Philips Airfryer kan du lage pommes frites med inntil 90 % mindre fett sammenlignet med tilberedning i en vanlig frityrkoker.

Reduserer mettet fett

Airfryeren reduserer mengden mettet fett som naturlig frigjøres når du tilbereder f.eks. kylling eller svin. Våre nyeste modeller med Twin TurboStar-teknikk fanger opp overskytende fett i fettredusereren*, i stedet for at det havner i din mage. Nyt et sprøtt og fritert resultat med færre kalorier.

*HD9741/10 og HD9650/90

Alt fra middag til snacks og dessert

I Airfryeren kan du fortsatt lage dine favorittretter, som laksefilet, kjøttboller eller sprø pommes frites av søtpotet, men på en sunnere måte, uansett om du tilbereder til deg selv eller et større selskap.

Ingen riktig Airfryer uten dens patenterte bunn

Den patenterte sjøstjerneformede bunnen gjør at luften inne i Airfryeren sirkulerer 360°, hvilket gir en konstant og jevn varmefordeling i hele matkurven. På den måten unngår du at deler av maten blir brent mens resten enda ikke er ferdig. Samtidig kommer kraftig direktevarme ovenfra, noe som skaper den sprø og gyllenbrune overflaten mens innsiden holder seg saftig.

Lett å rengjøre

Til forskjell fra en vanlig frityrkoker slipper du lukten av frityrolje og alt bryderiet etterpå. Dessuten kan alle avtakbare deler vaskes i oppvaskmaskin, slik at du enkelt kan rengjøre din Airfryer etter bruk.

XXL-størrelse for hele familien

Airfryer XXL HD9650/90 er utformet for større måltider og med tanke på hele familien.

Passer for hele retter eller for å lage godt tilbehør både til hverdags og fest.

For eksempel er det plass til en hel kylling eller opptil 1,4 kg pommes frites.

Mindre husholdninger

Airfryer HD9741/10 passer perfekt for mindre husholdninger. Tilbered retter eller tilbehør for opptil tre personer.

Kjøp og prøv den hjemme i 60 dager

For å forsikre deg om at du foretar den rette investeringen for hjemmet ditt, kan du kjøpe og teste Airfryer hjemme i 60 dager. Hvis du ikke er 100 % fornøyd, får du pengene tilbake.

Inspirerende oppskrifter

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat