OptimalTemp - Aldri mer svimerker

OptimalTemp - Aldri mer svimerker

Nå trenger du aldri mer å bekymre deg for å ødelegge klærne dine når du stryker. OptimalTemp har en forhåndsinnstilt temperatur som i kombinasjon med dampen, gir et perfekt strykeresultat på alle tekstiler, garantert uten svimerker. Stryk alt fra jeans til silke uten å tenke på temperaturen.

Stryk trygt dine delikate plagg

Ikke la dine delikate plagg bli liggende i skapet fordi du er redd for å stryke dem. Philips OptimalTemp-strykejern er trygt å bruke på alle tekstiler, takket være den patenterte kombinasjonen av varme og damp som glatter ut klærne skånsomt. Endelig kan du bruke silke-, blonde- og kasjmirplaggene dine igjen.

Stryk både tykke og tynne tekstiler

At OptimalTemp-strykejern kun bruker en innstilling betyr ikke at de er mindre effektive på tykkere tekstiler - tvert imot. Den varme dampen gir deg like perfekt og glatt resultat på både jeans og lin, som på bomull og silke.

Sorter mindre og stryk mer

Ettersom OptimalTemp bruker samme innstilling for alle plagg kan du ikke lenger unnskylde deg med at strykingen tar for lang tid grunnet sortering av ulike tekstiler og venting på riktig temperatur. Med OptimalTemp sparer du tid, stryker enklere og med bedre resultat!

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat