{{cart.cartItems}}
Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Nyttig tilbehør til PC-en

Uansett hva du skal bruke PCen til, så får du mest nytte av den hvis du selv har gode arbeidsvilkår. Vi har derfor samlet det mest populære PC-tilbehøret på disse sidene.

Harddisker og lagring

Harddisker kommer i mange former og varianter. Ønsker du en lett backupløsning på en harddisk, som alltid opbevares trygt, bør du velge en ekstern harddisk som kobles til PCen via USB. Det finnes også harddisker som fungerer som NAS nettverkslagring.

Se hele vårt utvalg her og se våre bestselgende produkter nedenfor. 

Programvare

Det er ikke uvanlig at man tar programvare for gitt, selv om det er nettopp dem som gir liv til PC-en og som danner et grunnlag for hvor fornøyd man blir. Microsoft Office forvandler PC-en til et senter for produktivitet og gjør den til et perfekt verktøy til fritid, skole og jobb.

Se hele vårt utvalg her og se våre bestselgende produkter nedenfor.

Nettverk og internett

Internetthastigheten er ikke bare avhengig av hvilken internettleverandør eller bredbåndspakke du har. Selve oppbygningen av hjemmenettverket ditt spiller også en viktig rolle, spesielt når de kommer til trådløst internett. Ruteren er selve kjernen i hjemmenettverket, da det er den som distribuerer internetsignalet fra veggen og ut til alle enhetene dine, enten via kabel eller trådløst. Hvis du opplever dårlig hastighet, i forhold til hva du betaler, kan de skyldes at ruteren ikke takler så tunge datamengder som det kreves ved eksempelvis internettspill og streaming.

Se alle våre produkter her, og våre bestselgere under