{{cart.cartItems}}
Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Merkevareunivers

Nyttig tilbehør til PC-en

Uansett hva du skal bruke PCen til, så får du mest nytte av den hvis du selv har gode arbeidsvilkår. Vi har derfor samlet det mest populære PC-tilbehøret på disse sidene.

Harddisker og lagring

Harddisker kommer i mange former og varianter. Ønsker du en lett backupløsning på en harddisk, som alltid opbevares trygt, bør du velge en ekstern harddisk som kobles til PCen via USB. Det finnes også harddisker som fungerer som NAS nettverkslagring.

Se hele vårt utvalg her og se våre bestselgende produkter nedenfor. 

Programvare

Det er ikke uvanlig at man tar programvare for gitt, selv om det er nettopp dem som gir liv til PC-en og som danner et grunnlag for hvor fornøyd man blir. Microsoft Office forvandler PC-en til et senter for produktivitet og gjør den til et perfekt verktøy til fritid, skole og jobb.

Se hele vårt utvalg her og se våre bestselgende produkter nedenfor.

Nettverk og internett

Internetthastigheten er ikke bare avhengig av hvilken internettleverandør eller bredbåndspakke du har. Selve oppbygningen av hjemmenettverket ditt spiller også en viktig rolle, spesielt når de kommer til trådløst internett. Ruteren er selve kjernen i hjemmenettverket, da det er den som distribuerer internetsignalet fra veggen og ut til alle enhetene dine, enten via kabel eller trådløst. Hvis du opplever dårlig hastighet, i forhold til hva du betaler, kan de skyldes at ruteren ikke takler så tunge datamengder som det kreves ved eksempelvis internettspill og streaming.

Se alle våre produkter her, og våre bestselgere under

Les mer om data:

Få en innføring i ulike PC-spesifikasjoner

En datamaskin er satt sammen av forskjellige komponenter, og det er nettopp denne sammensetningen som avgjør hva maskinen kan brukes til.

Les mer her

Ikke la tregt internett sette en stopper i hverdagen

Hverdagen kan være kaotisk og hele familien er gjerne samlet i ett hus. Med flere enheter koblet opp til samme nettverk samtidig kan det fort bli nett-trøbbel.

Les mer her

Alt du trenger for å få den beste gaming-opplevelsen

Skal du på LAN-/data-party eller trenger du litt gaming inspirasjon? Sjekk ut våre gaming-tips her!

Les mer her

Finn riktig PC til skolestart

Skal du starte på nytt studie eller trenger du en ny PC til skolestart? Her har vi samlet en rekke PC-er som passer til alle typer studier og oppgaver.

Les mer her