NVIDIA GeForce RTX

NVIDIA® GeForce® RTX leverer den optimale spillopplevelsen på PC. RTX-grafikkortene er bygget på den nye NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen og den revolusjonerende RTX-plattformen. Disse grafikkortene kombinerer raytracing i sanntid, kunstig intelligens og programmerbar skyggelegging. Dette er en helt ny måte å oppleve spill på.

NVIDIA TURING

GeForce® RTX-grafikkortene er bygget på Turing og den helt nye RTX-plattformen. Dette gir deg opptil seks ganger bedre ytelse sammenlignet med tidligere generasjoners grafikkkort, og introduserer raytracing i sanntid og AI til spill.

VERDENS FØRSTE GRAFIKKORT MED RAYTRACING FOR SPILL

For neste generasjons gaming er det realisme som gjelder. GeForce RTX er lysår foran andre kort med unike raytracing-teknologier i sanntid for nyskapende, superrealistisk grafikk.

FUNKSJONER OG FORDELER

GeForce Experience™

Ta opp videoer, knips skjermbilder, strøm direkte og del med venner. Hold driverne oppdatert, og optimaliser spillinnstillingene dine. Med GeForce Experience™ kan du gjøre alt dette. Det er den perfekte følgesvennen til GeForce-grafikkortet ditt.

Game Ready-DRIVERE

Få den høyeste ytelsen og den jevneste opplevelsen som er mulig, fra det øyeblikket du begynner å spille.

NVIDIA ShadowPlay™

Ta spillvideoer, knips skjermbilder, strøm direkte i høy kvalitet og del med venner.

NVIDIA Ansel

Gjør skjermbildene dine om til kunstverk med fotomodusen i spillet, og ta bilder i 360 grader, HDR og superoppløsning.

VIRTUELL VIRKELIGHET

Ved å kombinere avansert VR-gjengivelse, raytracing i sanntid og AI vil GeForce RTX løfte VR til et nytt nivå av realisme.

NVIDIA G-SYNC™ OG HDR

Opplev jevn spilling uten skjermflimmer med oppdateringsfrekvenser på opptil 240 Hz, pluss HDR og mer. Dette er den optimale spillskjermen og det foretrukne utstyret for spillentusiaster.

DirectX 12

Understøtter nye visuelle effekter og gjengivelsesteknikker for mer levende spilling.

4K

Ta steget opp til den optimale spillopplevelsen i 4K med GeForce RTX, og kos deg med dagens største spill med krystallklar detaljer.

© 2018 NVIDIA Corporation, NVIDIA, NVIDIA-logoen og GeForce er varemerker eller registrerte varemerker for NVIDIA Corporation. Med enerett. ©2018 Electronic Arts Inc., EA, EA-logoen, DICE-logoen, Battlefield, Battlefield V og Battlefield-logoen er varemerker tilhørende Electronic Arts Inc. INGEN VÅPEN-, KJØRETØY- ELLER UTSTYRSPRODUSENT ER ASSOSIERTE MED ELLER HAR SPONSET ELLER STØTTET DETTE SPILLET. Bilder fra motoren i spillet. SHADOW OF THE TOMB RAIDER ©2018 Square Enix Limited. Utviklet av Eidos Interactive Corporation og Crystal Dynamics. Med enerett. EIDOS-MONTRÉAL, CRYSTAL DYNAMICS, SHADOW OF THE TOMB RAIDER og TOMB RAIDER er registrerte varemerker eller varemerker for Square Enix Limited. SQUARE ENIX og SQUARE ENIX-logoen er registrerte varemerker eller varemerker for Square Enix Holdings Co., Ltd. © 2018 Koch Media GmbH og utgitt av Deep Silver. Utviklet av 4A Games. 4A Games Limited og deres respektive logo er varemerker som tilhører 4A Games. Metro Exodus er inspirert av de internasjonale bestselgende romanene METRO 2033 og METRO 2035 av Dmitry Glukhovsky. Alle andre varemerker, logoer og opphavsrettigheter tilhører de respektive eierne. ©2018 Bungie, Inc. Med enerett. Destiny, Destiny-logoen, Bungie og Bungie-logoen er blant varemerkene for Bungie, Inc. Publisert og distribuert av Activision. Activision er et registrert varemerke for Activision Publishing, Inc. OPPHAVSRETT ©2018 PUBG CORPORATION. MED ENERETT. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS og PUBG er registrerte varemerker, varemerker eller servicemerker for PUBG. ©2018, Epic Games, Inc. Unreal, Unreal Engine og Unreal Engine-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Epic Games, Inc. i USA og andre steder. Med enerett. © og ™ Lucasfilm Ltd. Med enerett. 

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat