NOOA - Beauty & Personal Care

NOOA ble grunnlagt med en rå visjon - laget med kjærlighet for stil og velvære, og et snev av den nordiske kulturen. NOOA tilbyr profesjonelle produkter til en revolusjonerende pris, og er mer enn bare hårpleie og velvære - det er en holdning til livet.

Bli inspirert, bruk teknologien, finn din stil, og la NOOA hårstylingsprodukter bli en del av dine hverdagsrutiner. Å ha stort og mye hår bør ikke være hardt arbeid, bare good times! Ta vare på din identitet og stil, og stol på NOOA – produktene som holder håret på plass dag og natt.

#DontBeNobodyBeNooa

NOOA hårføner

Den kraftige hårføneren har en profesjonell AC-motor som leverer ekstra kraftig yteevne, slik at kan du spare tid på hårføningen. Med to varmeinnstillinger og kaldluft-funksjon er dette den perfekte hårføneren! 

Den har i tillegg innebygd ION-funksjon, slik at du er sikret et resultat med minst mulig statisk elektrisitet, som samtidig gjør det enklere å gre ut håret. 

Hårføneren fra NOOA ble kåret til best i test hos TV 2 Hjelper Deg 3. mars 2016. Den fikk terningkast 6, og ble kåret til "Frisørenes favoritt"!

"Denne hårføneren tørker tykt hår på kun 2 minutter, og fjerner all frizz" 

Influencer Maren Platou har testet hårføneren, les mer hvorfor hun sverger til NOOA sin hårføner her!

NOOA 2-i-1 rette/krølltang

Multihårstyleren har en unik knapp som bytter mellom krølltang og rettetang. Et digitalt display viser temperaturen, og takket være det keratin-keramiske belegget, som gir mer glans og et sterke og sunnere hår, gir multihårstyleren en jevnere varmefordeling og glid. 

 

NOOA rettbørste

Rett håret på en enkel måte ved å kun børste gjennom det! NOOA rettebørste gir glansfullt og rett hår. De oppvarmede kammene retter håret mens du børster det, og ION-funksjonen fjerner statisk elektrisitet og gir et skinnende resultat.

Rettebørsten har syv varmeinnstillinger fra 140°C-200°C for optimal effekt og beskyttelse av alle hårtyper. Ledningen på 1.8 meter gjør i tillegg børsten enkel å bruke.

NOOA ionisk hårbørste

Hårbørste fra NOOA med ionisk belegg for ustyrlig elektrisk hår. ION-utstråling motvirker uregjerlig hår og gir håret støtte og glans!

Modell Ida Tabak sørger alltid for å ha med seg den ioniske hårbørsten i vesken: "Denne er med meg uansett hvor jeg skal!". 

Rettebørsten gir henne i tillegg rett hår med en fin glans: "Jeg har lenge vært skeptisk til rettebørster, men ble positivt overrasket av denne!"

Les mer om hvordan Ida styler håret med NOOA produkter her!

NOOA hårfønere, krølltenger og rettetenger

NOOA børster og hårkammer

NOOA barbermaskiner

NOOA hårklippere og trimmere

NOOA massasjeprodukter

NOOA personvekter

Andre NOOA produkter

#DontBeNoobodyBeNooa

 

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat