Neato D404

Rengjøring for enhver. Intelligens for alle

Alle fortjener en intelligent robot. Det er derfor nye Neato Botvac D404™ Connected er til, for å gjøre funksjoner fra våre avanserte robotstøvsugere tilgjengelige for alle. Det begynner med LaserSmart™-teknologi, som skaper et detaljert kart over boligen for å sikre at robotstøvsugeren dekker hver centimeter.

Deretter kommer den D-formede designen, som rekker inn i hjørner runde robotstøvsugere ikke kan nå. Og nå finnes det virtuelle No-Go-linjer, som varsler robotstøvsugeren om hvilke områder den skal holde seg unna, slik at du slipper å bekymre deg for matskåler og leker.

Den nye Neato Botvac D404. Smart så det holder.

Navigerer med lasere. Genius.

LaserSmart™-teknologien skanner og kartlegger hele boligen, og skaper en gulvplan som kan følges av robotstøvsugeren din. Det beveger seg nøyaktig hvordan en smart robotstøvsuger burde, i rette linjer i stedet for et tilfeldig mønster. Laserne la den rense i mørket.

Forbudt for robotstøvsugere.

Du kan ha så mye rot du bare vil. Virtuelle No-Go-linjer forteller robotstøvsugeren hvor den ikke skal gå. Har du et rom fullt av klær på gulvet du vil at roboten skal unngå? Legg til en No-Go-linje ved inngangen til rommet rett fra Neato-appen. Det er så enkelt.

Stor børste. Enorm forskjell.

Rengjør med en kombinasjonsbørste som er opptil 70 % større enn på runde robotstøvsugere, som strekker seg over hele fronten av roboten. Den er flott på alle underlag – parkett, teppegulv og fliser – og passer for ditt hjem.

Mer kraft til deg.

Med opptil 75 minutter batterilevetid2, er det bare riktig å rengjøre et hus eller en leilighet. Men noen ganger trenger roboten din litt ekstra kraft for å fullføre jobben. Med Quick Boost-lading, beregner den mengden strøm som trengs for å fullføre3, lader tilsvarende, og kommer tilbake til en raskere rengjøring.

D-formet design

Med den unike D-formede designen, kan den finne smuss i hjørner og langs vegger bedre.

Planlagt rengjøring

Bruk Neato-appen til å planlegge daglig rengjøring, hver annen dag, eller tidsplanen som fungerer for deg.

Fungerer med smarte enheter

Start og stopp robotten fra telefonen, Apple Watch, Amazon Echo eller Google Home. Det er opp til deg.

Programvareoppgraderinger

Wow! En robot som stadig blir bedre. Motta regelmessige programvareoppdateringer som leverer nye funksjoner direkte.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat