Perfekt kaffe – helt enkelt

Miele vet hvor viktig en god kopp kaffe er. Derfor har vi gjort det enda enklere for deg. Mieles frittstående kaffemaskiner kombinerer førsteklasses kvalitet med høy brukervennlighet og perfekt kaffearoma. Slik kan du få din kaffefavoritt - når du måtte ønske det og på enklest mulig vis.

Alle Mieles kaffemaskiner er utstyrt med en praktisk kaffekannefunksjon, som gjør at du kan brygge inntil 8 kopper kaffe samtidig

 

Designet for å ta vare på kaffens smak og aroma

Mieles frittstående kaffemaskiner er ikke bare vakre å se på. Den lekre designen er matchet av en minst like imponerende innside, laget for å ta vare på kaffens rike og komplekse smak.

En ordentlig god kopp kaffe begynner med en god kaffekvern, ettersom kaffebønner som kvernes ujevnt kan gi bitter kaffe. Mieles kaffemaskiner er derfor utstyrt med en kaffekvern i slitesterkt stål som kverner bønnene skånsomt, jevnt og presist.

Den kvernede kaffen går så videre i Mieles dynamisk bryggekammer, som utvider seg når vannet strømmer inn for å skape en perfekt kontaktflate mellom vann og kaffe. Her blandes det sammen til perfekt tid og temperatur, noe som frigjør smaken i kaffebønnene og bevarer dens distinkte aroma.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene

For å sikre best mulig smak og kvalitet går Mieles kaffemaskiner gjennom strenge tester, der alt fra bryggetemperatur og kvaliteten på crema nøye kontrolleres. Kaffemaskinene er også testet for 25.000 kopper kaffe, noe som tilsvarer en levetid på hele 20 år.

Én maskin – et mangfold av kaffetyper

Foretrekker du en kruttsterk espresso om morgenen, eller kanskje heller en silkemyk cappuccino? Med Mieles kaffemaskiner får du det du ønsker, uansett preferanse. Til kaffespesialiteter med melk varmes melken opp med damp i den integrerte cappucinatoren i løpet av få sekunder, og sørger for luftig melkeskum.

Du kan selv justere hvor mye kaffebønnene skal males, hvor sterk kaffen skal være og hva slags bryggetemperatur den skal ha. Disse innstillingene kan du lagre i dine egne brukerprofiler, slik at du alltid får din foretrukne kaffe.

Helt rent – helt enkelt

Mens god kaffe for mange er en lidenskap, kan ikke det samme sies om rengjøring. Miele har derfor gjort det enkelt for deg. På Mieles kaffemaskiner skylles melkerørene automatisk etter bruk, noe som sikrer maksimal komfort og hygiene. Kaffemaskinene er i tillegg utstyrt med praktiske vedlikeholdsprogrammer, som avkalking og skylling av kaffemaskin. Dette er med på å forlenge levetiden til maskinen, samt sikre den god smaken på kaffen. Flere av delene til kaffemaskinen, bl.a. vanntank og restebeholder, kan også vaskes i oppvaskmaskinen, noe som gjør rengjøringen enda enklere.

På toppmodellen CM 7500 skjer i tillegg avkalkning helt automatisk ved hjelp av en avkalkningspatron. Enklere kan det ikke bli!

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat