Streaming og gaming sloss mot vanlig internettbruk om båndbredden rundt om i de tusen hjem i dagens Norge. Det gjelder med andre ord om å sørge for at alle hjemmebrukere får en optimal brukeropplevelse. Med en stabil Linksys router med MU-MIMO er du i forkant og den gir også bedre utnyttelse av den totale båndbredden. Hvorfor ikke skaffe deg en Linksys router med det samme her i nettbutikken til POWER til meget god pris?

  • Støtte for MU-MIMO
  • Fremtidssikring til fornuftig pris
  • Meget enkel i bruk

MU-MIMO - det nyeste fremskrittet mot uavbrutt, samtidig Wi-Fi-tilkobling fra Linksys

Enheter som HD-streaming mediaspillere, 4K TV-er, nettbrett og spillkonsoller bruker mye båndbredde. Med MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple Output) -teknologi kan avansert Wi-Fi sendes til flere enheter samtidig og med samme hastighet. Hele familien din kan med andre ord spille, streame og jobbe samtidig uten å oppleve lag eller buffering - med opptil 2 ganger hastigheten til en ikke-MU-MIMO-router.

MU-MIMO kan forandre mye

Dette kan gjøres på flere måter, tri-band-routere kan dele trafikk opp i tre forskjellige Wi-Fi-tilkoblinger, slik at du bedre kan distribuere trafikk. MU-MIMO-teknologien tilhører 802.11ac Wave 2. Denne teknologien støttes blant annet av Linksys EA7500 MAX STREAM, men også av noen av Linksys triband-routere.

Her er tilnærmingen en annen, i stedet for å sende flere store strømmer til en trådløs mottaker av gangen, blir forskjellige strømmer sendt til hver mottaker samtidig. Dette krever imidlertid at de trådløse enhetene støtter MU-MIMO.

Det finnes kun fordeler med å kjøpe en Linksys MU-MIMO-router i dag, fordi smarttelefoner og andre trådløse enheter som for eksempel bærbare datamaskiner snart vil støtte denne teknologien.

En for alle - alle for en

Linksys EA7500 MAX-STREAM, for eksempel, er en 3×3 AC1900-router, noe som betyr at den kan sende tre strømmer (3x 433 MBit/s) samtidig. Dermed er hastigheten 1300 MBit/s 802.11ac + 600 MBit/s 802.11n.

Optimal tilkobling uten ventetider

Med MU-MIMO tilbyr en Linksys-router hver bruker en optimal tilkobling uten ventetider, da denne tilkoblingen ikke skal deles med andre enheter. Dette gir også bedre utnyttelse av den totale båndbredden.

Dette vil til slutt bety mer tilgjengelig båndbredde for den enkelte trådløse enheten og en større total båndbredde, selv om den teoretiske hastigheten til hver enhet reduseres når MU-MIMO er aktivert.

I tvil om å anskaffe deg en Linksys router?

Hvis du fremdeles er i tvil om en Linksys router er det rette valget for deg, kan du selv teste hastigheten uten MU-MIMO, og her ser du også om de kraftigere prosessorene gjør denne routeren sterkere enn mange andre AC1900-modeller med, for eksempel, 1 GHz prosessor.

I tillegg, bruker du D-Links DWA-192-adapteren, som også støtter 3×3 AC802.11 og støtter beamforming, noe som denne routeren også gjør.

Kraftig og balansert

Vi er ganske sikre på at du kommer til å konkludere med at Linksys routeren klarer seg veldig bra for å være en AC1900-router når du ser på både hastighet og rekkevidde.

Linksys routere har en veldig balansert ytelse, i den forstand at både 2,4 GHz-båndet og 5 GHz-frekvensbåndet ligger høyt, rent hastighetsmessig.

Alt det lille ekstra

I tillegg til å være rask, har Linksys-routeren et meget brukervennlig og lettfattelig håndbok som i stor grad benytter seg av illustrasjoner.

Linksys-routeren har alle de nåværende sikkerhetsprotokollene, SPI-brannmuren, gjestebrukerfunksjonen, foreldrekontroll og QoS-implementering, hvor du kan prioritere enheter, applikasjoner eller online spill. Alt i alt, en god blanding av fart og enkelhet.

Få farten opp og kjøp din nye Linksys router hos POWER i dag!

Sjekk utvalget av Linksys routere her i nettbutikken til POWER og få fart på sakene med et par museklikk. Gratis frakt, gratis bytte, gratis retur av alle nye varer. Hva mer trenger du?

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat