Kjøp nye Huawei Mate20 Pro!

Mate 20 Pro bringer mye nytt som imponerende ytelse, flott display, trippelkamera, solid batteri, fingeravtrykkskanner, ansiktsgjenkjenning og mye mer.

Perfekt for underholdning

Telefonen kommer med 3K OLED-display på 6,39 tommer som har høyoppløselig levende farger og ekte sort. Skjermen er perfekt for spilling og like god til å nyte favorittfilmene dine på. En stor skjerm gjør det også lettere å legge til kalenderoppføringer og lese nettsider. Stereohøyttalere som støtter Dolby Atmos sikrer god lydopplevelse i alt du gjør.

En telefon uten forsinkelser

Mate 20 Pro bruker Huaweis nye Kirin 980 AI-prosessor som er verdens første AI-prosessor med 7 nm-teknologi og to NPUer. Sammenlignet med den forrige Kirin 970-prosessoren er Kirin 980 opptil 75% mer kraftig og 58% mer energieffektiv.

Det oppgraderte brikkesettet har en GPU som er opptil 46% bedre slik at spillene ser enda flottere ut og er uten forsinkelser.

Kirin 980 har også en forbedret funksjon for objektgjenkjenning som sammen med Dual NPU AI hjelper deg med å få best mulig innstillinger når du fotograferer i automatisk modus.

For bedre brukeropplevelse bruker Mate 20 Pro det nye Android 9-operativsystemet og Huawei EMUI 9.0-grensesnittet.

En fotografs drøm

Ta perfekte bilder med Leicas trippelkamera. Objektivet på 40 megapiksler leverer detaljerte bilder og videoer, zoomobjektivet på 8 megapiksler fanger objekter som er langt unna og et vidvinkelobjektiv på 20 megapiksler fanger uforglemmelige landskaps- og gruppebilder.

Andre funksjoner:

Enheten er utstyrt med en IP68-vurdering, noe som betyr at den er vann- og støvtett*.

Av sikkerhetsfunksjoner finnes det en fingeravtrykkssensor som er innebygd i displayet og en rask 3D-ansiktslåsing.

Mate 20 Pro bruker et stort 4200 mAh-batteri som støtter rask og trådløs lading. Telefonen kan også brukes som en trådløs lader for andre telefoner, slik at du kan lade telefon for en venn med Mate 20 Pro.

*Tåler nedsenkning i ferskvann i opptil 1,5 m i 30 min.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat