Alle hvitevarer som POWER forhandler er ukomplisert å matche, slik at du enkelt kan velge hvitevarer fra andre merker og kombinere dem med dine Hoover-hvitevarer. Det beste av alt er at du alltid får høy kvalitet for pengene, og det kan vi garantere deg at du gjør hvis du går for de berømte Hoover-produktene hos POWER.

  • Hvitevarer av høyeste kvalitet
  • Lang holdbarhet
  • Til gunstige priser hos POWER

Hoover hvitevarer - garantert høy kvalitet

Hoover garanterer høy kvalitet både når det gjelder design og produksjon av hvitevarer, noe som er helt uunnværlig i de moderne hjem over hele verden. I det daglige liv er det enkelt å ta hvitevarene dine for gitt, men det kreves noe spesielt hvis et kjøleskap eller en vaskemaskin skal vare i flere tiår, og dette spesielle har nettopp Hoover.

Hvert Hoover-produkt blir grundig testet på fabrikken før det distribueres videre i systemet, og derfor slipper det ikke unna noen defekte Hoover-produkter fra produksjonen. Det er alltid en garanti for produktet når du kjøper et Hoover-produkt fra en fysisk butikk eller på nettet og garantien er også en del av Hoover-kjøpet ditt hos POWER.

Power forhandler også en rekke andre støvsugermerker. Se dem her.

Hoover - rask og gratis levering fra POWER

Uansett hvilke hvitevarer du leter etter, finner du dem garantert i Hoover-serien hos POWER. Vi leverer gratis til bostedsadressen din og monterer også gjerne hvitevarene dine for en liten avgift.

Som nevnt, leverer vi gratis og du kan velge om varene skal leveres enten hjemme hos deg eller til nærmeste POWER-butikk, hvor du kan hente bestillingen din når den passer deg selv best. Hvis du er utålmodig eller har akutt behov for hvitevarene, kan du alltid sjekke lagerstatusen til dine ønskede varer reservere dem med Click & Collect og til og med plukke dem opp i en av våre butikker den samme dagen. Det finnes dermed mange fleksible alternativer for kjøp av nye Hoover hvitevarer når du handler online hos POWER og vi gleder oss til å motta bestillingen din.

Hvis du trenger hjelp med å velge hvitevarer fra Hoover, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice som alltid er klar til å svare på de eventuelle spørsmål du måtte ha og gi deg råd om riktig kjøp av hvitevarer for nettopp dine behov. Vår kundeservice kan kontaktes via telefon, e-post og via vår online chat nederst på denne siden, slik at du alltid har mulighet til å få hjelp fra en kompetent POWER-medarbeider.

POWER lagerfører hvitevarer fra de aller beste merkevarene og tibyr gratis frakt på alle varer.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat