Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Merkevareunivers

GoPro KARMA - mer enn en drone

Stabilisert videoopptak, slik at selv de vanlige videoene ser fantastiske ut. Nyt video av profesjonell kino kvalitet enten du er på tur, sykler eller løper med barna dine i parken. Les mer om GoPro KARMA her!

Karma tar utrolig jevn GoPro video fra luften, håndholdt eller montert på ditt favoritt utstyr. Karma Drone er sammenleggbar og passer inn i sin egen lette bag som er behagelig å bære uavhengig av aktivitet. Håndkontrollen med sitt smarte design og integrerte berøringsskjerm gjør det enkelt og morsomt å fly. Karma kommer med en kamera stabilisator som kan fjernes fra drone og monteres på den medfølgende Karma Grip å ta ultra stabil profesjonell video både håndholdt og montert på utstyr. Mer enn bare en drone. Dette er Karma.

KARMA Case

Karma Case er kompakt bæreveske som gjør det enkelt å ta med din Karma til alle dine eventyr. Bruk den som en ryggsekk eller oppbevar den i en bagasjehylle. Med innebygd akselfeste, kan du fange alle trinn av din reise med Karma Grip.

Med værbestandig skall og spesial designet interiør gir Karma Case støtbeskyttelse samtidig som den blokkerer ut lett regn og snø.

KARMA Controller

Karma-kontrolleren er en alt-i-ett system med fly datamaskin og kamerakontroll for Karma Dronen. Karma kontrolleren er basert på de kjente videokontrollene som gjør det enkelt å fly og styre din GoPro samtidig. Den har en innebygd ultra-lys berøringsskjerm med en første-person perspektiv i sanntid av hva Karma ser.

Automatiske film og bilde baner hjelper deg med å få bilder av profesjonell kvalitet på første forsøk. Den lette, komfortable og intuitive Karma kontrolleren gir førstegangs piloter den hjelpen de trenger mens erfarne fagfolk får den ytelsen og funksjonene de trenger.

Karma Grip

Kombiner Karma-håndtaket med Karma-stabilisatoren for å filme imponerende jevn video med GoPro. Nyt video av profesjonell kino kvalitet enten du er på tur, sykler eller løper med barna dine i parken.

Karma Grip filmer i det fantastiske , håndholdte og bærbare perspektivet som bare et GoPro kamera kan - nå med stabilisering av profesjonell kvalitet. Enkle kontroller lar deg slå av og på, endre posisjon, starte og stoppe opptak, justere kameravinkelen og legge HiLight tagger på din film samtidig som du filmer.