Nye GoPro HERO gjør det enkelt å ta fantastiske bilder og videoer av dine eventyr.

HERO har berøringsskjerm og en holdbar, vanntett konstruksjon som gjør det enkelt å ta fantastiske bilder og videoer av dine eventyr.

Vi presenterer HERO. Den har berøringsskjerm og en holdbar, vanntett konstruksjon som gjør det enkelt å ta fantastiske bilder og videoer av dine eventyr. Eller du kan ta hverdagsbilder fra nye kreative perspektiver. Dine bilder og videoer samles i GoPro-appen, hvor de automatisk blir til fantastiske videoer. 1 Uansett hvor livet tar deg kan du filme og formidle historien din med HERO.

2-tomms berøringskjerm

Med berøringskjerm kan du enkelt byte modi og velge vinkel. Du kan også spille av ditt materiale på skjermen for å se om du fikk det klippet eller bildet du ville.

Vanntett og robust

HERO er robust og vanntett ned til 10 meter. Ta med HERO der du ikke kan ta med din smarttelefon.

Stemmestyring

Bruk stemmen din for å kontrollere HERO, med enkle kommandoer som “GoPro, Start recording” og “GoPro, Take a photo”.

Wi-Fi og Bluetooth

Bruk GoPro appen for enkel fjernstyring av HERO. Du kan også se og dele dine bilder og videoer direkte på din telefon eller nettbrett.

Automatisk overføring til telefon

Dine bilder og videoer flyttes automatisk til GoPro Appen så du kan dele dine øyeblikk, på et øyeblikk.

Kan brukes med QuikStories

HERO overfører ditt innhold direkte til GoPro Appen som her kan gjøre om dine klipp til en fin ferdigredigert video med musikk og effekter.

Full HD-video og bilder I høy kvalitet

HERO gir deg fantastiske videoer i 1440 p og 1080 p og stillbilder i 10 MP fra alle dine eventyr.

Videostabilisering

HERO spiller inn jevne, stabiliserte filmsekvenser uansett om du filmer håndholdt eller med et GoPro-feste.

Kompatibel med GoPro tilbehør

Bær den. Fest den. Elsk den. Det finnes mer enn 30 tilbehør å velge mellom slik at du kan få unike måter og perspektiver på å dele ditt liv på.

Hovedfunksjoner

·         Video: 1 440 p 60/1 080 p 60/0,5 sek video med time-lapse

·         Foto: 10 MP/10 bps burst/0,5 sek fotografering med time-lapse

·         2-berøringskjerm

·         Vanntett ned til 10 m

·         Stemmestyring

·         Innebygd Wi-Fi og Bluetooth

·         Automatisk overføring til telefon

·         Kan brukes med Quikstories

·         HiLight-tags

·         3 mikrofoner med automatisk indstøy reduksjon

·         HDMI-utgang

·         Oppladbart batteri


Innhold
 

·         HERO-kamera

·         The Frame

·         Oppladbart batteri

·         Curved adhesive mount

·         Flat adhesive mount

·         Monteringsspenne

·         USB-C-kabel

GoPro Hero 5 – et action kamera til gunstig pris

Det er nå allmennviten at GoPro Hero er din nye bestevenn når du skal ut på nye eventyr og skal filme noe actionfylt. Et GoPro Hero kamera er nemlig et lite stykke leketøy som gir stor fleksibilitet, og gir virkelige gode kvalitetsbilder og video på samme tid. Dette kan du også forvente med en GoPro Hero 5.

Power har mange ulike GoPro Hero modeller. Du kan derfor finne en GoPro Hero 5 Black og en GoPro Hero Session i Power sitt sortiment. Du kan også forvente en gunstig pris siden modellen er eldre, men med fremdeles god fleksibilitet og kvalitet.

  • GoPro Hero er et fleksibelt action kamera, som gir kvalitetsbilder og som du enkelt kan ta med overalt.
  • GoPro Hero 5 Black har en billigere pris enn de nyeste GoPro Hero modeller på markedet, men blir fremdeles regnet som et av de beste action kameraene.
  • Hos Power kan du kjøpe en GoPro Hero 5 Black og få den raskt levert på døren - Power har nemlig Norges raskeste nettbutikk!

Litt om GoPro Hero og GoPro Hero 5 Black

GoPro Hero tok verden med storm og har kommet mange GoPro Hero modeller på markedet. GoPro Hero 5 Black er etterfølgeren av GoPro Hero 4 og kom med mange nye egenskaper, blant annet touchskjerm, mulighet for å ta RAW bilder og å laste opp bilder og videoer til skyen. Dette action kameraet er sagt til å være beste kameraet i sin klasse!

GoPro Hero 5 serien har også fått en lillebror, som heter GoPro Hero 5 som du kan lese mer om lenger nede.

Med andre ord kan du få store muligheter, mange gode funksjoner og god kvalitet med GoPro Hero 5 Black. Og siden denne GoPro Hero modellen ikke er den nyeste på markedet mer, så kan du også få den til en bedre pris enn de nyeste modellene. Dersom du ikke trenger alle de nye fancy funksjonene, men har det nok med en GoPro Hero som gir nok til å løpe løpsk på nye eventyr, da er en GoPro Hero 5 noe for deg.

GoPro Hero 5 Black

GoPro Hero 5 Black kom som sagt med noen gode nye funksjoner, som du finner under:

  • Videokvalitet med 4K og Ultra HD
  • Stabilisator for bedre bilder
  • GPS innebygd i GoPro Hero 5 Black
  • Touchskjerm
  • Stemmestyring
  • Mulighet for å koble din GoPro til skyen gjennom Wi-Fi og Bluetooth
  • Vanntett design

GoPro Hero 5 Session

En GoPro Hero 5 Session er en miniatyrformat av den kompakte GoPro Hero 5 Black. Med andre ord kan du plassere den på enda flere steder når du skal fange dine øyeblikk, men med samme spesifikasjoner som sin storebror. 4K video-kvalitet, stemmestyring, vanntett design, Wi-Fi og Bluetooth.

Er du på utkik etter andre GoPro Hero modeller? Og vil videre fra GoPro Hero 5 og GoPro Hero 5 Session? Da kan du finne hele sortimentet til GoPro Hero her.

GoPro Hero Apps

Når du er ferdig med dine actionfylte bilder, kan du enkelt overføre bildene til skyen - både fra GoPro Hero 5 Black og GoPro Hero 5 Session. GoPro har sine egne apps, hvor den ene appen tillater deg å styre ditt GoPro med smarttelefonen. Den andre appen, Quick, gjør det enklere for deg å redigere videoer og lage videoklipp ut av det du har filmet.

GoPro Hero Tilbehør

Hos Power kan du finne mye tilbehør til GoPro Hero 5 Black og til GoPro Hero generelt. Du kan blant annet finne batterier, ladere, GoPro Smart Remote og kits som inneholder alt du trenger til dine nye eventyr. Er du derimot glad i livet under vann, så har GoPro Hero 5 Black også et filter du kan bruke og en GoPro Super Suit til å holde din GoPro Hero 5 Black ekstra tørr!

Ønsker du å ta din GoPro Hero 5 til nye høyder, så finnes det droner som kan ta ditt GoPro Hero kamera på en luftetur. På den måten kan du fange ekstraordinære bilder og spesielt med GoPro Hero 5 Black som har fantastisk bilde- og video-kvalitet.

Vil du ha hele oversikten til GoPro tilbehør? Det finner du på denne siden.

Hvorfor kjøpe ditt GoPro Hero hos Power?

Du skal heller ikke være redd for å betale for mye for denne GoPro Hero 5 Black enn andre steder, for Power har en egen prisrobot som konstant analyserer markedet og finner de beste prisene. Prisene er de samme både i nettbutikken, men også i de fysiske butikkene. Prisskiltene er nemlig digitale og blir automatisk oppdatert.

Klarer du ikke å vente til å dokumentere dine nye eventyr, så kan det være godt å vite at Power har Norges raskeste nettbutikk. Du kan derfor forvente å få ditt nye GoPro Hero 5 Black kamera på døren mellom 3-7 virkedager!

Om det ikke blir så mye eventyr allikevel, så har Power 30 dagers åpent kjøp og du kan returnere ditt GoPro Hero 5 Black om det er i god behold.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat