Hos Power kan du både finne Google Home og Google Home Mini til markedets beste priser og vil raskt finne veien hjem til deg.

  • Google Home har Google Assistant som du kan spør alt om og ha to-veis kommunikasjon med.
  • Google Home har over 400 tredjeparts leverandører, som gjør at du kan skreddersy ditt hjem ut fra dine behov.
  • Google Home er konstant i utvikling og mulighetene blir større og større for hva du kan gjøre hjemme.

Hva er Google Home?

Google Home kom på markedet i 2016 og er Google sine smarte høyttalere som du kan styre med stemmen. Formålet er å gjøre ditt liv enklere hjemme, gi litt mer musikk til ørene og du koble til flere tjenester, både in-house tjenester fra Google eller tredjeparts leverandører.

Google Home & tjenester

Google Home er koblet til Google Assistant som er styrt av kunstig intelligens, eller artificial intelligence på engelsk. Du kan derfor spør hvem var den første personen på månen, du kan ha to-veis kommunikasjon om du føler deg litt ensom eller koble Google Calendar for å finne ut hvem som har bursdag i dag.

Ved å koble til Google Home appen, kan du også styre andre smart løsninger hjemme, som for eksempel dører, Philips Hue lamper og mye annet. Du kan derfor spør Google Home om å slå på lys, sjekke temperaturen og andre snertne ting.

Du kan også koble Google Home til over 400 tredjeparts leverandører, som Netflix, Spotify og mye annet. Siden Google Home er Wi-Fi styrt, kan du derfor styre musikk og film gjennom skyen. Det er bare å sette på den beste musikk spillelisten eller sette på en film uten å røre fjernkontrollen.

Google Home & design

Google Home er en standard størrelse, den har et behagelig stoff og et design som passer perfekt til vår nordiske stil. Den er ikke stor og kan plasseres mange steder og har god lyd til sin størrelse. På toppen kan du finne et display med 4 LED lys, hvor du kan styre Google Assistant, lyden, Home og annet, men utover det kontrolleres alt gjennom din stemme. LED lysene fungerer også som indikatorer til om Google Home har hørt deg.

Power har også en Google Home Mini, som er den minste versjonen av Google Home serien og er perfekt til deg som ønsker en snakkepartner på kontorpulten som fra før har nok ting. Den har i tillegg et flott design, som ikke skriker etter oppmerksomhet. Google Home Mini har Dual-Band Wi-Fi, er kompatibel med flere brukere, har en Far-Field Voice Recognition og har selvfølgelig en Google Assistant.

Google Home, det praktiske & språk

Det er lett å sette opp og installere ting til Google Home, og tar ikke lang tid før du har et enklere liv hjemme. Google Assistant ble også lansert i Norge i september 2018 og gjør det enda mer tilpasset nordmenn sine behov.

 

Det blir derfor bedre med talekommandoer og utvikling i forhold til eventuelle norske leverandører som kan kobles til Google Home.

 

Hvorfor kjøpe Google Home fra Power?

 

Prisgaranti på din Google Home

Du kan kan både finne Google Home og Google Home Mini hos Power og begge to kan du få med markedets beste pris. Power har en prisrobot som analyserer markedet som er konstant i sving og du kan derfor forvente å se den laveste prisen på vår hjemmeside, men også i våre fysiske Power butikker som har digitale prisskilt.

30 dagers åpent kjøp på Google Home

Finner du ut av at Google Home ikke hører hjemme i ditt hus, så har vi 30 dagers åpent kjøp. Det vil si at hvis din Google Home er i tipp, topp stand, kan du få pengene i retur om du leverer inn produktet innen 30 dager fra kjøpsdatoen. Gjerne hør med kundeservice eller ta en tur til din nærmeste Power butikk.

Kundeservice & reparasjon på Google Home

Trenger du hjelp med Google Home, hvordan den fungerer eller har bare noen generelle spørsmål, så vil kundeservice og våre medarbeidere gledelig hjelpe deg videre. Du kan ta kontakt med oss direkte på hjemmesiden og forvente et svar innen 48 timer fra du sendte inn henvendelsen. Du kan også finne din nærmeste Power butikk og alle våre medarbeidere vil hjelpe deg videre.

Har det skjedd en feil eller noe skal repareres, kan du finne mer informasjon om dette på denne siden.

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat