Barberhøvler har imidlertid aldri matchet rekkevidden til de beste elektriske barbermaskiner som finnes på markedet, og som lenge har tilbudt barberhoder (utstyrt med kniver under ytre folier) som beveger seg i alle retninger: opp og ned vertikalt, opp og ned horisontalt og side til side, inntil Gillette Fusion kom og som du kan kjøpe her i nettbutikken til POWER.

  • Veldig jevn barbering
  • Konstruksjon av høy kvalitet
  • Bevegelse av hode og blad er smidig og rent

Test av barberhøvler fra Gillette

Gillette har revolusjonert måten vi barberer oss på og dette selskapet er verdens største produsent av barberhøvler. Dette betyr også at de har hatt mange år på å teste og utvikle de beste produktene på markedet.

Gillette fikk sitt gjennombrudd med Mach3-modellen, som raskt ble en bestselger. Det vant flere priser som den beste barberhøvelen, og ekspertene roste de de opp i skyene. Siden da har nye og enda bedre barberhøvler kommet til fra Gillette. Møt en av de aller beste toppmodellene, Gillette Fusion.

Gillette Fusion - førsteinntrykk

Det første vi vil bemerke er at for alt skrytet dette produktet måtte være - eller ikke være - verdt, når du plukker opp Gillette Fusion for første gang, vil du på ingen måte oppleve en tilstand av ærefrykt. Det føltes bare riktig. Ikke videre spennende eller noe slikt heller, bare god vekt og balanse.

Denne barberhøvelen har en så jevn bøyning på hodet, både på X- og Y-aksene at du ikke engang virkelig vil følt behovet for å "teste" den for hva den er verdt, selv om du selvsagt likevel vil gjøre nettopp det.

Håndtaket

Håndtaket på Gillette Fusion er rett og slett "heftig". Det er laget av metall med et gummibelagt grep som er fast og godt. Gillettes karakteristiske pæreformede ende på håndtaket gir et godt grep, og holder håndtaket ordentlig plassert i hånden din.

Etter å ha brukt Fusion i tre uker har undertegnede ikke kommet i nærheten av å miste den i bakken en eneste gang. Det ligger også stabilt på en hylle. Knappen for å frigjøre hodet er også lett å komme til, og det tar kun et moderat fast trykk til for å få hodet til å løse seg ut.

Kulehodet

Flexball-hodet til Fusion fungerer godt, faktisk så godt at du ikke engang merker at det er der. Det svinger akkurat nok fra side til side og med nokså mild motstand, slik at du kan barbering i ulike vinkler til bladene.

Gillette Fusion - hodebarbering

Dette er vel det som mange av oss ønsker å vite om, og her kommer det. Gillette Fusion fungerer meget godt til hode-barbering og gir en god, tett barbering. I likhet med så mange multi-blad barberhøvler, gjør den jobben unna raskt og smertefritt. Hva som utgjør forskjellen er smøre-båndet. Vi har alltid lurt på hva grunnen er til å plassere denne stripen av glatte ting etter at bladene har kuttet håret.

Dette er for oss fremdeles et mysterium. Det vi vet, er at hvis denne var plassert før bladene kutter, ville alt glide godt og føles mye mer behagelig.

Varighet

Gillette hevder at Fusion vil vare i en måned med barbering 3 til 4 ganger per uke. Undertegnede barberer seg seks ganger i uka, og resultatene mine gjenspeiler sannsynligvis det Gillette hevder.

Hva koster Gillette Fusion?

Gillette er faktisk langt fra den dyreste, siden det finnes flere eksklusive designer-høvler. Disse barberhøvlene er det veldig gøy å holde tritt med og se på, men de er trolig for mannen som elsker kule duppedingser eller bare går ekstra langt med barberingen.

Det finnes selvfølgelig også mange billigere alternativer enn Gillette, og de billigste «no-name-høvlene» koster nesten ingenting. Imidlertid er kvaliteten på de billigere barberhøvlene også ofte det samme.

Vanligvis ligger Gillette litt over i den dyrere enden, men du betaler ikke for snobberi og design, du betaler for et veldig godt produkt.

Gillette er verdt pengene

Som du trolig har forstått fra denne teksten, er Gillette verdt alle pengene. Om det er verdens beste barberhøvel, er det nok delte meninger om, men den er ihvertfall en av de beste for prisen.

Når et selskap selger så mange millioner av deres produkter, er produktet også av god kvalitet. Ellers ville de ikke hatt denne store suksessen.

Samtidig er ekspertene enige om at Gillette produserer barberhøvler av virkelig god kvalitet. Undertegnede har som tidligere nevnt selv prøvd noen forskjellige andre merker, men jeg fortsetter å komme tilbake til Gillette Fusion.

Kanskje det er forskjell på menns skjegg, men for undertegnede er Gillette det klart beste valget. De andre barberhøvlene jeg har prøvd, stopper, noe som gjør barberingen vanskelig. Så jeg holder meg til Gillette i fremtiden.

Gillette Fusion hos POWER

Når det gjelder å bruke penger på nødvendigheter slik som barbering er, skal du lete etter en barberhøvel som er god til en fornuftig pris. Her ser det ut til at Gillette Fusion er et godt valg da du får denne til en rimelig pris her i nettbutikken til POWER.

Du får dessuten alle varer som du bestiller her i nettbutikken levert hjem til deg etter noen få virkedager, og det er helt gratis! I tillegg til en god kundeservice, får du også gratis varebytte hvis behov for dette samt gratis returnering av alle nye varer.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat