Få treningsmotivasjon med disse produktene

Det kan ofte være vanskelig å finne motivasjonen til å trene, men det trenger ikke være det! En aktivitetsmåler gjør så mye mer enn å måle bevegelsene dine hver dag, den kan også motivere deg og minne deg på å være aktiv. Finn din motivator her!

I og med at det finnes flere typer armbånd og klokker som hjelper deg med motivasjonen, kan det være greit å finne ut av hvilke behov du har. Vi har derfor delt opp i ulike kategorier nedenfor.

Aktivitetsmåler med og uten skjerm - For deg som ønsker å måle skritt

Aktivitetsmålerne, eller aktivitetsarmbånd uten skjerm, måler for det meste antall skritt, distanse, søvn og kalorier. I de medfølgende applikasjonene får du en gylden mulighet til å øke aktivitetsnivået ditt ved at du setter deg mål. Ønsker du for eksempel å bli mer aktiv, får du enkelt oversikt over din nåværende aktivitet, slik at du kan justere opp nivået ditt. 

Noe av det viktigste når det kommer til å se resultater av treningen og aktiviteten - er søvn! Aktivitetsarmbåndene måler hvordan du sover, både antall timer og i hvilke soner, i tillegg til at du kan be den om å vekke deg.

 

SE ALLE AKTIVITETSARMBÅND HER

Aktivitetsarmbånd og aktivitetsklokke - Ønsker du å måle puls i tillegg?

For deg som ønsker en litt mer grundig oversikt over ditt faktiske aktivitetsnivå, vil en aktivitetsklokke eller et aktivitetsarmbånd med både skjerm og pulsmåler være midt i blinken. Det finnes mange typer, både med stor og liten skjerm, og noen lar deg også velge hvilken type trening du bedriver. 

Skal du for eksempel på en løpetur, legger du inn løping, skal du løfte vekter, legger du inn tilsvarende program. Noen av klokkenes medfølgende applikasjoner lar deg også se hvilken pulssone du befant deg i gjennom treningsøkten, slik at du kan øke intensiteten der det trengs.

Sliter du med å bevege deg gjennom dagen? Klokkene og armbåndene har en påminnelsesfunksjon som hjelper deg til å nå ditt daglige mål på antall skritt. 

 

SE ALLE AKTIVITETSARMBÅND HER

Sportsklokke - For deg med et aktivt liv

Sportklokker fås både med og uten pulsmåler. De uten pulsmåler integrert har mulighet for tilkobling til pulsbelte, som måler pulsen mye mer korrekt enn en pulsmåler på hånden.

Ønsker du å oppnå enda mer med treningen din vil en sportsklokke passe til ditt behov. Her får du alle verdens muligheter, både ved at den teller skritt, distanse, søvn, treningsform - og noen har i tillegg GPS, slik at du kan se hvor du har løpt eller syklet. Alt for at du skal kunne yte ditt aller beste under treningsøkten!

Klokkene er også vannbestandig, slik at du slipper å bekymre deg over svette, dårlig vær eller vannet under svømmeøkten.

Hvis du er på jakt etter en treningsklokke som også gir deg varsler fra mobilen er disse klokkene kompatible.

SE VÅRE SPORTSKLOKKER HER

Smartklokke - Få oversikt over både det sosiale og treningsøkten

Smarttelefonene våre er med oss hvor enn vi går, men hadde det ikke vært deilig å kunne legge den igjen hjemme - og erstatte den med en smartklokke? Mange av smartklokkene i dag lar deg svare på meldinger og telefoner, samtidig som du kan sjekke kalenderen og spille spill. I tillegg kan du måle alt fra skritt, puls, en hard treningsøkt og søvn. Sliter du med motivasjonen kan den minne deg på at du må gå noen skritt, klokkene kan til og med vekke deg med deilig prikkende vibrasjon. Det finnes uttallige applikasjoner og muligheter, og med disse klokkene får du en fin accessorie på armen i samme slengen.

 

SE ALLE SMARTKLOKKER HER

Les også:

Fyll magen med sunne matmuffins

Lær noen enkle og smakfulle tips til en god frokost og gode mellommåltider.

Les mer her
Forleng velværefølelsen etter trening

Følelsen etter avsluttet trening er fantastisk. Enda deiligere er det når du kan forlenge denne velværen med litt egenpleie hjemme.

Les mer her
Enkle grep til en sunnere livsstil

Julen er over og mange av oss har kost oss litt ekstra, og vel fortjent er det, men nå har et nytt år startet og det betyr nye muligheter.

Les mer her
Kom i gang med treningen

Få med deg disse tipsene til hvordan du kan komme i gang med treningen etter juleferien!

Les mer her

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat