{{cart.cartItems}}
Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Merkevareunivers

DAB-adapter gir større radioutvalg i bilen

Mil etter mil bak rattet kan gjøres morsommere med DAB-adapter! Med god lyd og et stort utvalg av radiokanaler kan stemningen løftes helt til biltaket. Finn radiokanalen som du liker best, og gjør bilturen til en lek!

DAB har noe for alle!

 

DAB-nettet har et utvalg radiokanaler der alle finner noe de liker. NRK Super for barna, Radio Rock for rockemammaen og NRK Folkemusikk for den folkelige gammeltanta i baksetet. DAB har noe for alle!

Selv om DAB-nettet er godt utbygd, har de fleste biler kun FM-mottak. Med en DAB-adapter kan man få DAB-radio i bilen og nyte det brede utvalget av digitalradio. Det er kjempeenkelt!

Følgende DAB-adaptere overfører lyden via FM-bånd, slik at du henter inn radiolyden via din fastmonterte radio. Veldig enkelt og lite kabelkrøll!

Senz-modellen har i tillegg Bluetooth, som gjør at du kan strømme din egen musikk fra smarttelefon, via adapteren, til bilens lydanlegg. 

Power-modellen har praktisk lademulighet for mobiltelefonen via USB-porten. 

 

Bilturen blir morsommere med DAB!

Vi har også radio-adapter til hjemmet

 

Så du kan høre digitalradio på lydanlegget! 

Hva er DAB-radio? 

 

DAB-radio er radio slik du kjenner det, men distribuert digitalt. Signalene sendes gjennom lufta, og man må ha et digitalt radioapparat for å motta dem.

"Digitalradio" brukes som en samlebetegnelse for DAB/DAB+ og radio som sendes via internett og digital-TV. DAB+ apparater er enkle å navigere, skurrer ikke og har skjerm med løpende programinformasjon. (Kilde: radio.no)

 

Hvorfor bytter Norge fra FM- til DAB+?

 

Radio står overfor en modernisering både i Norge og Europa. Akkurat som andre massemedier må radio digitaliseres for henge med i kampen om brukerne. Ny teknologi gir både lytterne og radiobransjen flere muligheter og flere kanaler slik at lytterne har større valgfrihet.

Stort press på frekvenser skaper plassproblemer på FM-nettet, men med DAB+ utnytter man plassen bedre. Deler av FM-nettene står overfor et betydelig oppgraderingsbehov. En oppgradering av gamle nett er vurdert opp mot kostnaden ved etablering av nye DAB-nett. Dette er en medvirkende årsak til at Norge er tidlig ute med digitaliseringen. Geografiske utfordringer med spredt befolkning og høye fjell forsterker valget av en digital teknologi. (Kilde: radio.no)

Les mer om lyd:

Amadeus DAB-radio best i test

Amadeus' bestselger ADRBT 414 er best i test hos Politiken.dk. Amadeus' DAB-radio vinner testen på grunn av god lyd og lekker design.

Les mer her

Amadeus Coperti: Internettradio med terningkast 6

Amadeus Coperti er internettradio med DAB+, FM, AUX-inngang, Spotify og Bluetooth. Alt kan du styre via appen på telefonen din.

Les mer her

Trådløse hodetelefoner til TV og film

Disse hodetelefonene er perfekt for deg som vil se sport, debattprogrammer og filmer på TV-en, uten å fortstyrre andre.

Les mer her

Hodetelefoner - perfekt for de minste

Velg et par hodetelefoner eller ørepropper til barnet ditt med både volumbegrensning, perfekt passform og god lyd.

Les mer her