Apple Watch Series 4 med 4G - Kjøp nå!

Nye Apple Watch Series 4 med eSIM er endelig her! Med mobilnett kan du ringe, svare på meldinger, motta varsler med mer, selv når du ikke er i nærheten av din iPhone.

Designet og konstruert helt på nytt. Den største Apple Watch-skjermen noensinne. Ny Digital Crown med følbare tilbakemeldinger. Varslinger ved lav eller høy puls. Fallregistrering og Nødanrop (SOS). Nye Pust-urskiver. Automatisk treningsgjenkjenning. De nye treningsøktene Yoga og Fjelltur. Avanserte funksjoner for løpere, som snittrytme og fartsvarsler. Nye konkurranser. Aktivitetsdeling med venner. Personlig trener. Månedlige utfordringer og belønninger for prestasjoner. Takket være det innebygde mobilnettverket1 kan du bruke Walkietalkie, ringe og sende meldinger. Du kan strømme Apple Music og Apple Podcasts. Og du kan bruke Siri på helt nye måter – selv når du ikke har med deg telefonen. Med Apple Watch Series 4 kan du gjøre alt dette på klokken din.

 

Viktige punkter
• GPS + Cellular
• Over 30 prosent større skjerm
• Digital Crown med følbare tilbakemeldinger
• 50 prosent kraftigere høyttaler
• S4 SiP med raskere 64-bits tokjerners prosessor
• Forbedret akselerometer og gyroskop for fallregistrering
• Svømmesikker
• watchOS
• Urkasse av aluminium eller rustfritt stål

 

Juridisk
Utvalget kan variere. Kontakt en selger for mer informasjon om tilgjengelige modeller. Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) krever iPhone 6 eller nyere med iOS 12 eller nyere. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. Apple Watch og iPhone må ha samme mobiloperatør. Ikke alle mobiloperatører tilbyr bedriftsabonnementer. Sjekk med arbeidsgiveren og mobiloperatøren din. Roaming er ikke tilgjengelig utenfor mobiloperatørens dekningsområde. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Apple Music krever et abonnement. Sammenlignet med forrige generasjon. ISO-standard 22810:2010. Kan brukes til aktiviteter nær vannoverflaten, for eksempel svømming. Det anbefales ikke å bruke klokken til vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann.

Hvorfor kjøpe Apple Watch med 4G og muligheten til eSIM?

Uansett om du skal trene, jobbe eller handle inn middag til storfamilien kan du altså høre på musikk, ringe og sende meldinger selv om telefonen er et helt annet sted. Nye Apple Watch er rett og slett en smartklokke med 4G. Den er til enhver tid koblet til nettet, uansett hvor telefonen din skulle befinne seg. Å slippe å ha med seg telefonen på løpetur eller treningssenteret, og fortsatt ha tilgang til musikk er eksempelvis noe mange vil sette pris på. Du kan også bruke Apple Pay på klokken, noe som gjør at du kan betale i butikken, selv om både lommeboken og telefonen ligger igjen hjemme. eSIM utvider mulighetene betydelig og er slik vi ser det en liten revolusjon for smartklokkene.  

Vi i POWER samarbeider i dag med Telenor og Telia som begge tilbyr eSIM på din nye Apple Watch. For å aktivere tjenesten følger du veiledningene deres som ligger ute på deres hjemmesider, eventuelt kontakter deres kundesenter.

Les mer inne på produktene.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat