Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Merkevareunivers

Apple nylansering våren 2017

Apple iPad

Apple lanserte tirsdag sin splitter nye iPad som tar over Air-serie. Helt ny A9-brikke 64-bit arkitektur sørger for at alle apper fungerer lynraskt, og med 9,7" store Retina-skjermen gir utrolige kontraster og levende bilder. Nye iPad finnes i farge Space Grey, Silver og Gold med 32 GB eller 128 GB lagringsplass. Disse modellene kan velges med eller uten CELL/4G mulighet.

Apple iPhone i (Product)Red

Suksessen iPhone 7 utvider nå sin fargeskala og lanserer en iPhone i en helt ny farge: (Product)Red. Rødfargen er rålekker og passer til alle. Fargen blir å finne i 4,7"- og 5,5"-skjerm, og med lagringskapasitet på 128 GB eller 256 GB. iPhone 7 har et avansert kamerasystem og har en ytelse og batteritid du aldri før har opplevd i en iPhone. I tillegg er den sprut- og vannbestandig (IP 67) slik at den kan brukes under de fleste forhold.

 

I tillegg lanserte Apple også iPhone SE i nye utgaver med 32 GB og 128 GB lagringskapasitet. iPhone SE er den kraftigste 4"-telefonen noensinne. Med et 12 megapiksels kamera er det ingen tvil om at du får mye for pengene! Den populære modellen finnes allerede i 16 GB og 64 GB i fargene rose gull, stellar grå, gull og sølv.

Ved å kjøpe iPhone (Product)Red støtter du også (RED) sitt globale fond for bekjempelse av HIV og AIDS.