Acer står bak Predator-serien, som dekker over PC, skjerm og inn enhetene tastatur og mus.

  • Predator er utstyr som gjør jobben sin, når du står i kampens hete
  • Rask prosessor og skjermkort som kverner seg gjennom flops på null tid
  • Tastatur og mus som er beregnet på spilling og ikke tekstbehandling

Acer Predator gir pur spilleglede

En gaming PC har én oppgave. Gi deg en problemfri spillopplevelse, hvor ytelsen er mer enn høy nok og hardware er skrudd sammen for å håndtere lange spilløkter. Kort og godt – den skal gi deg et teknisk grunnlag for å vinne. Servere deg pur spilleglede på et fat! – Slik som Predator gjør.

Kompromissløs ytelse

En 1850-talls jaktrifle er god til mye, men du drar ikke ut i krigen med den. I kampens hete skal du ha markedets råeste gear, og slik er det med gaming PC-er også.

Skjermkortet skal ha størst fokus. Det skal kverne gjennom nok flops til å gi en endeløs strøm av sylskarpe piksler. Og jo større oppløsning skjermen din har, jo råere skal skjermkortet være. Hvis lommeboka tåler det, så kjøper du en Predator med siste generasjons skjermkort.

Hvis lommeboka har vært på slankekur og ikke er klar for de helt store utskeielsene, går du for forrige generasjons toppkort. De er fremdeles vilt raske, men prisen faller ved hvert generasjonsskifte – så det kan være penger å spare.

Har du skjerm i Full HD kan du også gå litt ned i ytelse. Sammenlignet med en 4K skjerm, er oppgaven med å forsyne en full Hd skjerm med en sømløs bildeflom svært mye enklere. Optimalt bør du dog sikte litt høyere enn å gå ut fra full HD, da er skjermkortet ditt fremtidssikret.

Skjermen skal også rocke!

En heftig PC med alt av fikse løsninger og et siste generasjons skjermkort, er helt bortkastet hvis ikke skjermen yter maks. En gamer-skjerm skal ha høy nok oppløsning, slik at skjermbildet står sylskarpt foran deg.

Dessuten skal skjermen ha en høy oppfriskningshastighet. I praksis betyr det at skjermen skal oppdatere skjermbildet så raskt at du aldri vil oppleve å se at bildet henger etter eller blir uskarpt. Skjermen skal være den siste grunnen til at du ikke vinner!

Fargegjengivelsen er ett av punktene hvor du kan spare litt på budsjettet. Kontrasten skal selvfølgelig være god, men om fargene er 95% eller 100% riktig, det er ikke så viktig når du spiller. Innsynsvinkelen er heller ikke avgjørende – du sitter jo rett foran skjermen!

Størrelsen har litt med smak og behag å gjøre. Selv liker jeg at skjermen ikke er alt for stor – 28 tommer er et godt utgangspunkt, da avstanden mellom skjerm og øynene ikke er så stor. Blir skjermen for stor, er det vanskeligere å oppfatte alle detaljer i bildet.

I Acer Predator-serien er det flere skjermer som definitivt rocker!

Harddisk-størrelsen er ikke et kritisk punkt

Alle PC-er som selges i dag har som et utgangspunkt «stor nok» harddisk. Du kommer veldig langt med ett par TB lagringskapasitet. Dagen da harddisken blir full, den kommer uansett hvor stor disk du har, og da hekter du bare på en ekstern harddisk. Så kan du legge familiefilmer og musikksamlingen over på den eksterne, og beholde det viktige på maskinens interne disk.

RAM

Arbeidsminnet, eller RAM på godt norsk, får du aldri nok av. Men motstridende nok, du trenger heller ikke så mye. (Tenker det var oppklarende!) Selv om mange PC-er har plass til 64 GB RAM, er det unødvendig for å spille.

Personlig har jeg valgt 16 GB på min Predator. 16 GB er bra nok for alle spill og må sies å være fremtidssikret.

Hvis du skal bruke PC-en til oppgaver som er mer RAM-krevende enn spill, for eksempel videoredigering, kan du med hell øke antallet RAM til 32 GB (hvis lommeboka synes det er greit).

Tilleggsutstyret du må ha i orden

Kablet, mekanisk, raskt og særdeles nøyaktig. Disse kravene gjelder musen og tastaturet du trenger til en gaming PC.

For det er bortkastet å gå i krigen med en ekstrem predator (sic), hvis ikke tastatur og mus kan holde følge med spillingen din.

Tastaturet skal tåle litt hardhendt behandling. Du vet, når adrenalinet flyter, så dunker du gjerne liiitt hardere på tastene. Og av erfaring kan jeg fortelle deg at det er usannsynlig kjedelig å stoppe ett spill på grunn av en tast som ga opp kampen.

Tastaturet skal dessuten være raskt nok til å fange opp ethvert tastetrykk. De samme kravene gjelder for musen.

En gaming-stol er egentlig ikke nødvendig, men du verden så digg. Det er bare så mye lettere å nyte spillet, når du sitter som en boss. Finn din gaming-stol.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat