Magasinet

Matbokser
Gode Matbokser

Matboksen skal først og fremst holde nistepakken frisk og fristende. Den må gjerne være vanntett og er den barn, ja da skal det en superhelt inn på lokket (slik er det bare…)

Les mer her
GoPro Action Kamera
GoPro Kamera

Offroad sykling, kiting, offpiste… Har du en hobby, eller dyrker du en idrett som involverer fart og høy puls, da skal du ha et actionkamera! Hvorfor? I stedet for å se på fete videoklipp på Youtube, kan du legge ut dine egne.

Les mer her
Beats
Beats – når du skal ha gromlyd

Beats var selskapet som gjorde hodetelefoner til en selvskreven del av outfiten. Kult design var en faktor, men viktigere var den gjennomførte gode lyden. – Med en fyldig bass som redefinerte forventningene til headsets, klare mellomtoner og diskant som toppet opplevelsen. Beats klarte kunststykket å flytte hodetelefonene ut fra lydnørdenes stuer, og ut i gatebildet, i tett samspill med mobilen.

Les mer her
iPad Mini
iPad Mini

Apple har tatt over verden, og langt de fleste har minst ett Apple-produkt i hjemmet. De forskjellige produktene har forskjellig funksjoner, og har forskjellige modeller. Gjør hverdagen enklere med den nyeste iPad mini.

Les mer her
Sony Xperia
Sony Xperia

Din nye mobiltelefon skal være rask, ha en stor skjerm som er lettlest og med høy kontrast. Dessuten skal den ha et fett design og kameraet skal ta sylskarpe bilder. Er ikke det omtrent kravene de fleste stiller til en ny mobiltelefon? Vi går litt mer i dybden og ser på hva du skal vurdere når du kjøper ny mobil.

Les mer her
Samsung Gear S3
Samsung Gear S3

Smartklokkene blir bare mer og mer populære og vi skjønner godt hvorfor. I samspill med mobiltelefonen er de fantastiske, da du kan flytte mange av funksjonene fra en relativt stor mobiltelefon og over til en slik liten enhet som du alltid har på armen.

Les mer her
Garmin Forerunner 235
Garmin Forerunner 235

Ei smartklokke med pulsmåler, skritteller og analyseprogram gjør treningen til en lek. Det gjelder om du løper, sykler eller går. Her får du det du trenger til å komme i gang, og ikke minst sette deg stadig nye mål. Synkroniser den med smartklokka di, og du har samtidig en komplett kontorløsning.

Les mer her
Garmin Fenix 5
Garmin Fenix 5

Fenix 5 er din beste treningskamerat og personlige trener. Dette er klokka som vet mer om kroppen din og ytelsesnivået ditt enn du gjør selv. Med detaljerte rapporter og dønn ærlige tilbakemeldinger etter hver treningsøkt, vil du gjøre betydelige framskritt.

Les mer her
Huawei P20 Pro
Huawei P20 Pro

Da Huawei først kom på markedet i Norge, gikk de ut med påstanden om at de ikke ville konkurrere med de store, dyre merkene som Samsung og Apple. Mange kjerner og store GB RAM var ikke noe de fokuserte på, men heller rimeligere telefoner. Men med deres nyeste tilskudd i samlingen, Huawei P20 Pro, går de helt motsatt vei.

Les mer her
Playstation Classic
Playstation Classic

Designet til PlayStation Classic er helt likt den opprinnelige konsollen, med samme logo, knappeplasser og utforming – men 45 % mindre enn PlayStation-konsollen fra 1994.

Les mer her
Bluetooth
Bluetooth og elektronikk

Bluetooth er en svært utbredt overføringsteknologi for å sende relativt små datastrømmer trådløst, mellom to eller flere enheter. Bluetooth brukes ofte til å overføre lyd – for eksempel fra mobiltelefon til headset, eller fra forsterker til trådløse høyttalere.

Les mer her
DJI Mavic
DJI Mavic

DJI Mavic er en serie for DJI droner, som er utviklet for å gi en høynet drone opplevelse for mannen i gata. Serien er laget for å gi en større performance, ny teknologi og mer fleksibilitet i form av at du kan enkelt pakke dronen for å gjøre den mindre.

Les mer her
Xbox One X
Xbox One X

Endelig har en stor 4K TV funnet veien til stua di også. Nå er det på tide å se hva du kan få ut av nyinvesteringen – sjekke hva den duger til! Så kommer vi inn på noe mange lurer på; skal du bruke penger på å skifte ut din aldrende DVD-spiller med en Blue-Ray som kan spille 4K-plater?

Les mer her
Amazon Kindle
Amazon Kindle

2007 var året for Kindle sin fremtreden i verden og introduserte en ny leseopplevelse. Kindle er en e-bokleser og gjør det enkelt, behagelig og billigere for alle lesehester der ute å lese bøker, dokumenter og annet. Kindle har kommet med forskjellige modeller og det finnes mye tilbehør til Kindle.

Les mer her
Neato D603
Neato D603

Med en ny kjernebørste som er opptil 70 % større enn på runde robotstøvsugere, plukker den opp mer dyrehår enn noensinne.

Les mer her
MacBook Air
MacBook Air

Nå kan du bruke din nye MacBook Air opptil 12 timer mellom hver batterilading. Så, fra å drikke morgenkaffen til du går hjem fra jobb, kan du jobbe uten behov for batterilading. Når det er på tide å virkelig slappe av, har du opptil 12 timers avspilling av iTunes-filmer. Og med opptil 30 dager standby-tid kan du reise vekk i flere uker og fortsette hvor du slapp når du er kommet hjem igjen!

Les mer her
MacBook
Apple MacBook

Apples mål med MacBook var å gjennomføre det umulige: å skape en maksimal opplevelse med den tynneste og letteste bærbare Mac-en noensinne. Den nye MacBook er ikke bare superkompakt, den er nå også kraftigere enn noensinne tidligere. Apples nye MacBook leverer opp til 20 prosent raskere ytelse, takket være den nye syvende generasjons Intel Core m3-, i5- og i7-prosessorer og opptil 50 prosent hurtigere SSD-lagring!

Les mer her
Airpods
Apple Airpods

Apple AirPods trådløse hodetelefoner omdefinerer måten du lytter til musikk på! De er ultra-kompakte og helt uten ledninger. Apple AirPods fanger opp alt når du legger dem inntil ørene dine. AirPods kommer med tap-kontroll og gir opptil 24 timers batterilevetid.

Les mer her
GoPro Kamera
GoPro action kamera

GoPro har tatt verden med storm etter sin lansering i 2002 når første GoPro 35 mm kom på markedet. GoPro er en liten action kamera, som er allsidig, fleksibel og passer perfekt til den eventyrlystne. GoPro har mye tilbehør som selfie-sticks, linser til undervanns-bilder og apps til å raskt redigere filmer.

Les mer her
Lego Ninjago
Lego Ninjago

Spennende, fengslende og underholdende! Barn elsker det adrenalinfylte Ninjago-universet! Uansett om man kjøper byggesett, spill til konsoller eller spin-offs som klokker og skolesekker – så lar de seg fascinere. Ikke bli skremt av den litt voldsomme tematikken, for barna forstår raskt at dette ikke er så skummelt allikevel.

Les mer her
Google Home
Google Home

Google Home gir deg en sniktitt inn i fremtiden og er Google sin smarte høyttaler som du kan styre med stemmen gjennom Google Assistant. Med andre ord er det din nye bestevenn og din digitale assistent hjemme, som du kan koble til både Google sine tjenester, men også tredjeparts tjenester som Netflix og Spotify.

Les mer her
Apple Watch
Apple Watch

Utviklingen på smartklokker er enorm for tiden. I takt med den rivende utviklingen, blir de stadig mer populære. Her har vi sett på hva de kan gjøre for deg i hverdagen, med særlig fokus på markedsledende Apple Watch.

Les mer her
Fitbit Charge 2
Fitbit Charge 2

Aktivitetsarmbåndet hjelper deg med å oppnå målene dine, ved å følge med på aktivitetene og treningen din.

Les mer her
Neato D404
Neato D404

Alle fortjener en intelligent robot. Det er derfor nye Neato Botvac D404™ Connected er til, for å gjøre funksjoner fra våre avanserte robotstøvsugere tilgjengelige for alle.

Les mer her
PlayStation
PlayStation Universet

Når du spiller PlayStation åpner det seg et helt nytt univers, hvor du kan koble av og oppleve spenningen sammen med venner. Men visste du at vi også selger ekstrautstyr, som gjør spillopplevelsen enda mer intens og virkelighetstro?

Les mer her
iPhone
iPhone Produkter

Power har opp mot 800 ulike iPhone produkter på siden, alt fra den lille og snertne iPhone SE til de nyeste iPhone X modeller som tar deg et skritt inn mot fremtidens mobiltelefoner. Vi har også ladere, adaptere, deksler og mye mer til din iPhone.

Les mer her
PlayStation 4
PlayStation 4

Sonys grensesprengende spillkonsoll, PlayStation 4, hersker i spillverdenen for tiden. Les om de forskjellige versjonene, så du kan finne den modellen som passer best til deg.

Les mer her
iPhone 6
iPhone 6

iPhone 6 ble lansert i 2014 og tar æren for en Apple-rekord på mest salg innen 24 timer etter lansering. Denne etterkommeren av iPhone 5 og 5S har nemlig en større skjerm, en kraftigere prosessor, et bedre design og et bedre kamera enn sin forgjenger. Kun for å nevne noen få oppgraderinger.

Les mer her
Chromecast
Chromecast

Strøm serier, filmer eller musikk til TV og stereoanlegg på en svært enkel måte. Start og styr strømmingen fra mobiltelefonen eller nettbrettet.

Les mer her
Huawei Mate20 Pro
Huawei Mate20 Pro

Kjøp Mate20 Pro og få med en trådløs hurtiglader.

Les mer her
Få mest mulig ut av kjøkkenmaskinen din
Få mest mulig ut av kjøkkenmaskinen din

Kjøkkenmaskinen er det ultimate multifunksjonsverktøyet for enhver hobbykokk, men hva kan den faktisk hjelpe deg med? Svaret er – masse! Den er laget spesielt for å lette slitsomme oppgaver i matlagingen og gjøre veien til et smakfullt måltid så enkel som mulig. I tillegg til å kunne kna en utsøkt deig, kan den også lette jobben med å rive eller hakke, eller til og med hjelpe deg med å lage dine egne juicer og pølser.

Les mer
Jeg vil starte dagen med ferskpresset juice – hva må jeg ha for å komme i gang?
Jeg vil starte dagen med ferskpresset juice – hva må jeg ha for å komme i gang?

Juicepresser varierer med hensyn til blant annet størrelse, effektivitet og pris. Hvordan finner du dermed en juicepresse som best passer til dine behov? Dagens utvalg har mange alternativer, og det er ikke alltid like enkelt å finne den rette. Under har vi satt sammen en guide som hjelper deg med å velge.

Les mer
HTC U12+
HTC U12+

En helt ny design med med interaktive knapper og kanter som tilbyr nye, intelligente måter å bruke smarttelefonen, ikke bare knapper og touch.

Les mer her
Nye Apple Watch Series 4
Apple Watch Series 4

Vi presenterer Apple Watch Series 4. Hver minste del er nyutviklet med ett fokus for øyet – å gjøre det lettere for deg å være mer aktiv, leve sunnere og holde bedre kontakt med andre.

Les mer her
Hvilken kaffemaskin burde jeg kjøpe?
Hvilken kaffemaskin burde jeg kjøpe?

For mange av oss er kaffe en viktig del av en god frokost, en vellykket arbeidsdag eller en effektiv studiedag. I dag er det et stort antall forskjellige typer kaffemaskiner på markedet som kan lage gode kopper med kaffe. Så hvordan finner du en kaffetrakter som dekker dine behov best? Vi har satt sammen denne veiledningen som skal hjelpe deg med å ta riktig beslutning.

Les mer her
Nye iPhone Xs og iPhone Xʀ
iPhone Xs og iPhone Xr

iPhone Xs og iPhone Xs Max har Super Retina-skjerm med spesialutviklede OLED-paneler som gir HDR-visning og bransjens beste fargegjengivelse, helt svart og en utrolig lysstyrke. iPhone Xʀ har 6,1-tommers Liquid Retina-skjerm – bransjens mest avanserte LCD-skjerm.1Avansert Face ID. Den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon noensinne. Et banebrytende kamerasystem. Og seks flotte nye finisher.

Les mer her
Polar Vantage
Polar Vantage

Polar Vantage-serien er designet for å støtte alle ambisiøse, målrettede treningsentusiaster.

Les mer her
GoPro HERO7
GoPro HERO7

Fantastisk stabilisering. Kraftige Smart-capture-funksjoner. Robust og vanntett uten ekstra kamerahus.

Les mer her
Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch

Ved første øyekast ser du en flott klokke i tidløs design og rustfritt stål, en klokke til enhver anledning. Men du vil snart se at innsiden gir deg mye mer enn som så.

Les mer
Philips Senseo kaffemaskine
Philips Senseo kaffemaskine

Den eneste 3-i-1-kaffemaskinen for både filterkaffe og kaffeputer.

Les mer her
AEG - ovner med damp
AEG - ovner med damp

Ved å kjøpe en ovn med damp får du saftigere bakst, mørere steker og sprøere stekeskorper. Yndligsrettene blir rett og slett enda bedre.

Les mer her
Samsung QLED 8K - Q900R
Samsung QLED 8K - Q900R

Samsung QLED 8K Q900R tar deg til en nærmest uendelig dybde av realisme, som om du spaserer gjennom hver scene og opplever detaljer så presise at du nesten tror du ta på dem.

Les mer her
NVIDIA GeForce RTX 2080
NVIDIA GeForce RTX 2080

NVIDIA® GeForce® RTX leverer den optimale spillopplevelsen på PC. RTX-grafikkortene er bygget på den nye NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen og den revolusjonerende RTX-plattformen. Disse grafikkortene kombinerer raytracing i sanntid, kunstig intelligens og programmerbar skyggelegging. Dette er en helt ny måte å oppleve spill på.

Les mer her
Siemens extraKlasse
Siemens extraKlasse

Med de nye oppvaskmaskinene fra Siemens får du alltid det lille ekstra uansett hvilken modell du velger. Ta glede av alltid skinnende tørt resultat med ekstra tørking, ekstra lavt lydnivå, fleksible kurver og hurtigprogram

Les mer her
Philips SpeedPro Max
Philips SpeedPro Max

Den raskeste rengjøringen uten strømledning med munnstykke med 360 sugning.

Les mer her
8K TV - Hva er 8K?
8K TV - Hva er 8K?

Hva er 8K? Når skal OL sendes i 8K-oppløsning første gang? Les svarene her!

Les mer her
Google Chromebook
De nye Chromebook-maskinene er her

Uansett om du vil bruke den til jobb, underholdning eller noe annet, finnes det en Chromebook for deg.

Les mer
Miele W1 vaskemaskiner
Miele W1 vaskemaskiner

Miele W1 vaskemaskiner - å vaske klær har aldri vært enklere

Les mer her
Samsung QLED TV 2018
Samsung QLED TV 2018

Nye Samsung QLED TV har en design som sikrer en glimrende seeropplevelse helt uten forstyrrende elementer.

Les mer her
LG SUPER UHD TV
LG Super UHD TV

Fra oppløsning som er fire ganger så høy som full HD, til Colour SUPER-teknologi som er utviklet for å endre måten du ser på TV på – LGs SUPER UHD 4K TV hever standarden innen TV-innovasjon.

Les mer
LG Styler
LG Styler

Frisker opp klærne dine med damp. Tar bort allergener og dårlig lukt og retter ut rynkene.

Les mer her
LG TwinWash
LG TwinWash

Med LG TWINWash, utstyrt med den geniale LG TWINWash Mini, kan du vaske to separate omganger med klesvask samtidig.

Les mer her
LG OLED
LG OLED: En perfeksjon du ikke finner hos andre tv-er

En perfeksjon som ikke kan sammenlignes med annen tv-teknologi. LGs OLED gir deg den beste tv-opplevelsen du kan få, med full støtte for alle eksisterende HDR-formater i 4K-oppløsning.

Les mer her
Miele Scout RX2
Miele Scout RX2

Hils på din nye favorittmedhjelper i hjemmet - Mieles robotstøvsuger Scout RX2. Takket være appstyring kan du starte og styre robotstøvsugeren fra mobilen uansett hvor du er, og til og med få oversikt over hjemmet ditt via kameraene på støvsugeren. Med et smart navigasjonssystem og kompakt design manøvrerer den seg enkelt rundt i hjemmet ditt, der den gjør effektivt rent mens du kan bruke tid på langt hyggeligere ting. Slik blir rengjøringen lekende lett.

Les mer her
Mielekaffemaskin
Miele CM5 og CM7

Miele vet hvor viktig en god kopp kaffe er. Derfor har vi gjort det enda enklere for deg. Mieles frittstående kaffemaskiner kombinerer førsteklasses kvalitet med høy brukervennlighet og perfekt kaffearoma.

Les mer her
GoPro Fusion
GoPro Fusion

Fusion gir deg mulighet til å filme og ta bilder i 360 format.

Les mer her
GoPro HERO
GoPro Hero

Nye GoPro HERO gjør det enkelt å ta fantastiske bilder og videoer av dine eventyr.

Les mer her
GoPro
GoPro

GoPro, Inc. endrer måten forbrukere dokumenterer og deler meningsfulle livserfaringer på. Dette gjør vi ved å la forbrukeren enkelt filme og ta bilder av seg selv i sine favoritt aktiviteter for å skape engasjerende filmer og bilder fra deres liv, som de kan dele med resten verden. Våre kunder er noen av verdens mest aktive og engasjerte mennesker.

Les mer her
Doro 8035
Doro 8035

En ny smarttelefon kan være annerledes enn den du er vant til. Det kan være utfordrende – uansett hvor gammel du er.

Les mer her
BeYou
BeYou - Det er på tide å velge PC på en annen måte.

Få inspirasjon til å velge din Thin & Light laptop

Les mer her
Sony Xperia XZ2
Sony Xperia XZ2

Sony Xperia™ XZ2 er spekket med de nyeste teknologiene fra Sony for å gi en underholdningsopplevelse som pirrer sansene dine på en helt ny måte når du spiller spill og ser på film.

Les mer her
TP-Link Deco M5 mesh
TP-Link Deco M5 mesh

TP-Link Deco M5 er et mesh-system som gir deg internett som fungerer i hele huset!

Les mer her
Få treningsmotivasjon med disse produktene
Få treningsmotivasjon med disse produktene

En aktivitetsmåler gjør så mye mer enn å måle bevegelsene dine hver dag, den kan også motivere deg og minne deg på å være aktiv. Finn din motivator her!

Les mer her
Pannekakedagen 2018
Pannekakedagen 2018

Ta med barna og lag kule, søte og lekne pannekaker på pannekakedagen den 13. februar!

Les mer her
Ferrelli Casual
Ferrelli Casual

Ferrelli Casual er designet for deg - for å ta vare på din teknologi, tilpasset din personlighet og livsstil.

Les mer her
Julegavetips
Julegavetips

Det er ofte vanskelig å finne julegaver til nære og kjære, men vi vet hva folk ønsker seg! Sjekk det ut her.

Les mer her
Lag lussekatter
Lag lussekatter til Luciadagen!

Lussekatter er det tradisjonelle bakverket som hører til Luciafeiringen. Få oppskriften her!

Les mer her
Perfekt biff med dampovn fra AEG
Perfekt biff med tilbehør

Sammen med AEG og FCC presenterer vi den perfekte biffen med knasende godt tilbehør. Få det beste resultatet på biffen hver gang med denne oppskriften!

Les mer her
Oppskrift på focacciabrød
Focacciabrød - à la Flying Culinary Circus

Focaccia passer til alle matretter, og med spekemat eller annet tilbehør, passer det perfekt som forrett. Sjekk ut oppskrift på hjemmelaget focacciabrød her!

Les mer her
Oppskrift på dampet laks
Dampet laks med grønnsaker og smørsaus

Få det perfekte resultatet på fiskemiddagen med disse tipsene, og lag saftig dampet laks med hjelp fra Flying Culinary Circus sin oppskrift.

Les mer her
Perfekt juleribbe med FCC og AEG
Perfekt juleribbe og medisterkaker med Flying Culinary Circus

Sliter du med ribbestekingen år etter år, eller skal du lage din aller første ribbe? Her viser Flying Culinary Circus deg hvordan du enkelt får den perfekte juleribba!

Les mer her
Oppskrift på helstekt kylling
Hel kylling med asiatisk salat - à la Flying Culinary Circus

Lær deg hvordan du enkelt lager saftig kylling med godt tilbehør i en dampovn, med oppskrift fra Flying Culinary Circus og ovn fra AEG!

Les mer her
24 gaver til julekalenderen
24 små gaver til julekalenderen

Vi har samlet 24 gaveideer til årets julekalender, sjekk de ut her!

Les mer her
Cyber Monday
Dette er Cyber Monday

Hva er egentlig Cyber Monday?

Les mer her
Tørr luft gir tørr hud - Slik bevarer du fuktigheten
Slik unngår du tørr hud i den kalde vinterluften!

Kulden er her og luftfuktigheten har sunket, og det fører ofte til tørr hud og statisk hår. Her skal vi vise deg hvordan du kan unngå dette og hvordan du kan beskytte huden din i vinterhalvåret.

Les mer her
Singles day
Hva er Singles Day?

Her kan du lese hva Singles Day egentlig er.

Les mer her
NOOA
NOOA

NOOA ble grunnlagt med en rå visjon. Laget med kjærlighet for stil og velvære, og et snev av den nordiske kulturen.

Les mer her
Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro er den første mobiltelefonen som kommer med den nye og superkraftige Kirin 970 -prosessoren. Denne nye prosessoren gjør Mate 10 Pro sterkere, raskere og mer strømsparende, og hvem elsker vel ikke en mobiltelefon som bruker mindre strøm? Kirin 970 er superrask og holder seg rask, noe som betyr at du vil oppleve den samme hastigheten, selv om du har brukt telefonen i lang tid, som du gjorde i begynnelsen.

Les mer her
Spørsmål og svar om luftavfukter
Spørsmål og svar om luftavfukter

Hvorfor bør du bruke en luftavfukter? Les svaret her

Les mer her
Philips Star Wars
Philips Star Wars The Last Jedi shavers edition!

Nå er de endelig her, Philips barbermaskiner for den ultimate StarWars-nerden. Alle barbermaskinene er utformet med en spesiell karakter i tankene.

Les mer her
5 grunner til hvorfor du bør bruke en Sodastream
5 grunner til hvorfor du bør bruke en Sodastream

Her er 5 grunner til hvorfor du bør bruke en Sodastream!

Les mer her
Philips lysterapi-produkter
Philips lysterapi-produkter

I samarbeid med forskere og spesialister innenfor helsevesenet, har Philips utviklet en serie med lysterapiprodukter som gjenskaper sollysets positive effekt, gir deg energien tilbake eller hjelper deg å våkne på en mer behagelig måte i vinterhalvåret.

Les mer her
Google WiFi
Google WiFi

Google Wifi-punkt jobber sammen som ett sammenkoblet system som gir deg et sterkt signal hvor du vil.

Les mer her
Gaveønsker til Farsdag
Gavetips til Farsdag

I år faller farsdag på den på 12. november. Vi i POWER synes du skal gjøre litt ekstra stas på far i år!

Les mer her
RetroPie
Slik lager du en RetroPie

RetroPie lar deg gjøre om PC-en eller Rasberry Pi-en din til en retro spillmaskin. Spill dine favoritt arkadespill og andre klassiske PC-spill med minimalt oppsett. Sjekk våre tips her!

Les mer her
Mat til halloween party
Lag skummel mat til Halloween

Halloween feires den 31. oktober hvert år. Barna går "knask eller knep" i kostymer, og mange samler vennegjengen til en skummel halloween-fest. Her får du tips til halloween inspirert mat, som gir festen det lille ekstra.

Les mer her
Ta vare på munnhygienen etter Halloween feiringen
Ta vare på munnhygienen etter Halloween-feiringen

Årets Halloween-feiring nærmer seg med stormskritt. Etter en feiring med mye godteri er det viktig å ta vare på munnhygienen - her får du derfor tips og råd til produkter som kan komme til nytte etter en kveld fylt med søtsaker.

Les mer her
Verdens eggdag
Unn deg et egg på Verdens eggdag!

13. oktober er Verdens eggdag. Marker dagen du også - her får du tips til både oppskrifter og utstyr du trenger for å lage mat fylt med næringsrike egg.

Les mer her
Nescafe Dolce Gusto Colors
Dolce Gusto Colors

Dolce Gusto Colors er den nye kapselmaskinen fra De'Longhi.

Les mer her
Dette trenger du til streaming
Få den beste streamingopplevelsen

Det finnes mange måter å streame innhold på, Chromecast og Apple TV er gode alternativer - enten du har Smart-TV eller ei!

Les mer her
GoPro HERO6
GoPro Hero 6

HERO 6 Black forvandler eventyrene dine til utrolige QuikStories rett på telefonen.

Les mer her
Dette bør du se etter ved kjøp av integrert oppvaskmaskin
Dette bør du se etter ved kjøp av ny oppvaskmaskin

Vasker ikke din nåværende oppvaskmaskin godt nok, eller er det på tide med en oppgradering? Her får du hjelp med hva du bør se etter og tenke på når du skal kjøpe deg en ny oppvaskmaskin!

Les mer her
Nye EU-krav for støvsugere
Nye EU-krav for støvsugere

Fra 1. september 2017 er det nye regler for støvsugere i Norge. De nye EU-kravene skal sikre redusert energiforbruk og bedre støvopptak.

Les mer her
Tips for korrekt oppbevaring og lagring av vin
Tips for korrekt oppbevaring og lagring av vin

Vininteressen har økt betraktelig i Norge de siste årene. Riktig temperert og oppbevart vin vil gi bedre smak og en enda bedre vinopplevelse.

Les mer her
Forskjellen på kaffemaskiner
Finn riktig kaffemaskin til ditt bruk

Hva er vel bedre enn en kopp rykende nytraktet kaffe? Uansett hvordan du liker å tilberede kaffen din, så kan vi hjelpe deg på veien til en ny kaffemaskin. Se alle våre anbefalinger her!

Les mer her
Slik behandler du stekepannen
Slik behandler du stekepannen

Stekepannen er kjøkkenets viktigste redskap. Er du glad i å lage mat, er det viktig med skikkelig utstyr på kjøkkenet. En solid stekepanne er vesentlig for å lykkes med matlagingen!

Les mer her
Sous vide eller Slow cooker?
Sous vide eller Slow cooker?

Det finnes mange rare begreper innen matlaging, og Sous vide og Slow cooker er to av dem. Her forklarer vi forskjellen, og det unike ved dem som gir deg en god smak på maten!

Les mer her
Derfor bør du velge kjøkkenøy
Derfor bør du velge en kjøkkenøy

En kjøkkenøy gir deg den ekstra plassen du er på jakt etter til kjøkkenet ditt, samtidig som den kan fungere som et sosialt samlepunkt i hjemmet ditt. Sjekk ut våre kjøkkenøy-tips her!

Les mer her
Dette kan du bruke isbitmaskinen til
Dette kan du bruke en isbitmaskin til

Sjekk ut våre tips til innkjøp av isbitmaskin, og ideer til hva du kan lage med isbiter hele året her!

Les mer her
Velg riktig vaskemaskin
Velg riktig vaskemaskin

Her finner du nyttige tips til hva du bør tenke på før du går til innkjøp av en ny vaskemaskin.

Les mer her
Print ut bildene direkte fra mobilen
Print ut bildene direkte fra mobilen

Med en liten fotoprinter kan du få ut bildene dine på papir på få sekunder - uten å koble til en datamaskin!

Les mer her
NIKON D5600
Nikon D5600 løfter kreativiteten

Nikons systemkamera D5600 er det perfekte kameraet for mobilfotografer som vil gi den fotografiske kunnskapen sin et realt løft.

Les mer her
Samsung Family Hub
Family Hub - hjemmets nye midtpunkt

Family Hub er et spektakulært, nytt kjøle- og fryseskap med touchskjerm som gjør at du kan ta hånd om matvarer, kommunisere med familien og i tillegg underholde deg selv og gjestene dine.

Les mer her
NIKON D3400
Del bildene dine direkte med Nikon D3400

En måte å ta vare på sommerminnene dine er å fotografere og dele opplevelsene dine med venner og familie.

Les mer her
Lydprodukter fra Amadeus
Amadeus radio, høyttaler og hodetelefon

Med lydproduktene fra Amadeus kan du lytte til radio, musikk eller filmlyd i god kvalitet fra et lekkert design.

Les mer her
Smarte løsninger for ditt kjøkken
Smarte løsninger for ditt kjøkken

Vi har alle opplevd hvor vanskelig det kan være å finne frem på andres kjøkken, der noe så enkelt som at gaflene ikke ligger ved siden av knivene fort kan bli et frustrasjonsmoment.

Les mer her
Kunsten å velge kjøkken
Kunsten å velge kjøkken

Vi har spurt ekspertene hos Parallell om hva man bør tenke på når man velger kjøkkeninnredning.

Les mer her
Få en spinnvill sommer med en Fidget Spinner
Få en spinnvill sommer med en Fidget Spinner

Sommerens nye trend hjelper deg med å fokusere samtidig som den underholder deg. Her kan du lese mer om det nye fenomenet "Fidget Spinner"!

Les mer her
Alt du trenger til Sankthansfeiringen
Alt du trenger til Sankthansfeiringen

Sankthansaften nærmer seg! Over hele Norge markeres feiringen med godt selskap samt god mat og drikke.

Les mer her
Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium

Den nye Sony Xperia XZ Premium er endelig her! Les alt om telefonen her.

Les mer her
Enkle og brukervennlige nettbrett
Enkelt og brukervennlig nettbrett for eldre

Å bruke et nettbrett trenger ikke være vanskelig. Se våre anbefalte nettbrett for eldre her!

Les mer her
Fremkall dine bilder
Fremkall bildene dine på 1-2-3!

Ønsker du å fremkalle bildene dine, lage et fotoalbum, kalender, pute, mobildeksel eller takkekort? Les mer om CEWEs bildefremkalling her.

Les mer her
Velg riktig TV størrelse
Velg riktig TV størrelse

Det første man bestemmer seg for når man går til innkjøp av ny TV er som regel skjermstørrelsen.

Les mer her
Dette er POWER
Dette er POWER

POWER er Nordens nye elektrogigant. Her kan du lese mer om hva POWER er.

Les mer her
Sony OLED A1
Sony Bravia OLED A1

Her er Sonys OLED-modell A1, hvor skjermen er høyttaleren.

Les mer
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Les alt om Samsung Galaxy S8 her!

Les mer her
LG OLED W7
LG Signature OLED TV W

For å fokusere på selve essensen av TV har LG SIGNATURE OLED TV W fått fjernet alle elementene som forstyrrer deg når du ser og lytter.

Les mer her
Få raskere PC med nye komponenter
Få raskere PC med nye komponenter

Er PCen din treg? Sjekk ut hvordan du kan gjøre PCen din raskere her!

Les mer her
Apple nyheter vår 2017
Apple vår-lansering 2017

Apple lanserte en ny og rød iPhone 7 sammen med en ny versjon av iPad 9,7". Se alle nyhetene her!

Les mer her
Nintendo Switch
Her er Nintendo Switch

Spill på den tradisjonelle måten hjemme i stua med docking, og ta den med deg på farten for å fortsette spillet. Nintendo Switch er endelig her!

Les mer her
GoPro KARMA
GoPro KARMA - mer enn en drone

Stabilisert videoopptak, slik at selv de vanlige videoene ser fantastiske ut. Nyt video av profesjonell kino kvalitet enten du er på tur, sykler eller løper med barna dine i parken

Les mer her
LGs nye lydplanke SH5
LGs lydplanke med subwoofer

LGs lydplanke SH5 forbedrer TV-lyden ved hjelp av en kraftig subwoofer og lydforbedringsprogrammer. Med design som er tilpasset LG-TV-en, vil lydplanken passe godt inn i stuemiljøet ditt.

Les mer her
PocketBook Touch Lux 3
PocketBook Touch Lux 3

Er du glad i å lese bøker, men ikke like glad i å drasse de med deg? E-leseren Pocket Book Touch Lux 3 har plass til 1000 bøker i samme enhet.

Les mer her
Nytt kjøkken
Dette må du tenke på ved kjøp og planlegging av nytt kjøkken

Her har vi samlet noen tips til hva du bør tenke på ved kjøp og planlegging av det nye kjøkkenet.

Les mer her
Xbox One S
Xbox One S

Få med deg alt om den nye Xbox One S her!

Les mer her
Huawei Matebook
Huawei Matebook

Huawei MateBook gjør arbeidsdagen til en drøm, og videoavspillingen realistisk. Få med deg alt om denne skjønnheten her!

Les mer her
KYGO
Produktene fra KYGO

KYGO Life-produktene kan kjøpes her!

Les mer her
PlayStation 4 Pro
PlayStation 4 Pro - slankere og lettere

Få med deg nyheten PlayStation 4 Pro her!

Les mer her
PlayStation 4 Slim
PlayStation 4 Slim

Få med deg alt om PlayStation 4 Slim nå!

Les mer her
Anki OVERDRIVE
Anki OVERDRIVE - Modulære racerbaner og superbiler

Bygg dine egne racerbaner og konkurrer i den virtuelle verden mot venner med superbilene fra Anki.

Les mer her
Lego dimensions
LEGO Dimensions

Bli med LEGO på nye eventyr gjennom morsomme pakker med ulike miniheltfigurer og tilhørende tilbehør. Spill på en ny måte med LEGO Dimensions!

Les mer her
Bryllup
Ønskeliste og gavetips til bryllup

Registrer din egen bryllupsønskeliste og bli inspirert av våre gavetips til bryllup!

Les mer her
Kurio Tab 2
La barna leke og lære med Kurio Tab 2

Nå har det kommet et nettbrett som er tilpasset barna! Her kan de leke samtidig som de lærer sammen med venner og søsken.

Les mer her
Juicepresso fra Witt
Slowjuicer som også lager smoothie

Server lekre, sunne juicer, smooties, sorbeter og kalde desserter med Witt Smoothie Juicepresso

Les mer her
Trådløse ørepropper til TV
Trådløse ørepropper - perfekt for dem som hører litt dårlig

Philips har lansert ørepropper som mottar lyden trådløst fra TV. Perfekt for dem som hører litt dårlig - og for dem som vil ha høyt volum uten å forstyrre andre.

Les mer her
Roboten som støvsuger for deg
Roboten som støvsuger for deg

Støvsuging er superenkelt med en Roomba robotstøvsuger. Et enkelt trykk og den er i gang, så kan du bruke tiden din på artigere og viktigere ting.

Les mer her
Beskyttende skall til PCen
Fresh opp og beskytt MacBooken din

Med disse kule og beskyttende skallene fra Tipi kan du beskytte MacBooken din mot riper!

Les mer her
Point Pro slowjuicer
Point Pro slowjuicer med praktisk oppsamler av fruktkjøtt

Med Point Pro slowjuicer kan du ta i bruk hele frukten og grønnsakene! Med den praktiske oppsamleren kan du enkelt ta fruktkjøttet i bruk i bakverk og matlaging.

Les mer her
Samsung Gear VR
Engasjerende spillopplevelse med Gear VR

Få en 360 graders opplevelse både i spill- og filmverdenen med Samsung Gear VR!

Les mer her
LGs UH850-serie
Her er LGs nye UH850-serie

Våren 2016 lanserer LG den nye serien UH850. Med forbedret bildekvalitet og helstøpt og ultratynn skjerm, får du en TV som er fin å se på, både på- og avslått!

Les mer her
Lys fra Disney
Lamper og lommelykter fra Disney

Lommelykter fra Disney gjør det ekstra koselig å lese bok på senga når taklyset slukkes for natta.

Les mer her
Apple dokking og batterideksel
Synkroniser og lad iPhonen din på nye måter

Synkroniser og lad iPhonen din med dokkingstasjon og ha alltid batteri på iPhonen med et batterideksel. Les om nyhetene her!

Les mer her
Massasjekosedyr
Massasjekosedyr for både voksne og barn

Disse kosedyrene ser ikke bare søte ut: De gir deg også en liten massasje!

Les mer her
Varmeprodukter fra Wesseltoft
Varmeprodukter fra Wesseltoft

Wesseltofts varmeprodukter retter 95 % av varmen mot personen eller tingen som ønsker å bli oppvarmet. Disse produktene gir deg en svært energieffektiv oppvarming!

Les mer her
Sodastream hjemmelaget kullsyrevann
SodaStream - hjemmelaget kullsyrevann

Det finnes flere ulike modeller av SodaStream kullsyremaskin. Bli fristet til å lage ditt eget kullsyrevann her!

Les mer her
Smart kjøkken
Få et smart kjøkken med dette kjøkkenutstyret

Et kjøkken er ikke et kjøkken uten smart og brukervennlige utstyr - det finnes uendelig mange ting til kjøkkenet som gjør hverdagen enklere.

Les mer her
Vanntett mobil
Hva betyr egentlig IP-klassifiseringen på mobilen din?

De nye mobiltelefonene i dag reklamerer ofte med at de er vanntette, vannresistente eller sprutsikre, men hva betyr egentlig IP-klassifiseringen? Sjekk det ut her!

Les mer her
Samsung QLED TV
Samsung QLED TV

QLED står naturligvis for glimrende bildekvalitet, men Samsung QLED er mye mer enn som så.

Les mer her
Star Show laser lys
Skap julestemning både inne og ute på 1-2-3!

Få et stjernespekket hjem på en enkel og rask måte med Star Show Laser Lys!

Les mer her
Smart oversikt med smartvekt
Smart oversikt med smartvekt fra Garmin og fitbit

Ønsker du en komplett og detaljert oversikt over treningsformen og utviklingen din er disse vektene midt i blinken for deg.

Les mer her
Huawei P10
Huawei P10

Få med deg alt om den nye Huawei P10 her!

Les mer her
Radio Como Audio
Opplev en ny standard innen radio

POWER er stolt forhandler av nye Como Audio Solo og Como Audio Duetto. Bli kjent med det aller siste innen radio her - og skaff deg en allerede i dag!

Les mer her
4 ting du trenger til fjellturen
4 ting du trenger til fjellturen

Her har vi samlet fire ting du trenger til en dag med aktivitet i fjellet eller marka.

Les mer her
Nettverksutvider
Få bedre WiFi med en nettverksutvider

Opplever du ofte tregt trådløst nettverk? Da kan en nettverksutvider hjelpe deg!

Les mer her
Morsdag
Gavetips til morsdag

Vi i POWER synes du skal gjøre litt ekstra stas på mor i år, derfor har vi satt sammen gaveforslag som vi tror kan passe for alle typer mødre.

Les mer her
Valentines
Gavetips til Valentines

Alle hjerters dag nærmer seg med stormskritt - og det er tid for å kjøpe en fin gave til din kjære. POWER har gavetipsene til både han og henne i alle prisklasser.

Les mer her
Få opp motivasjonen til nyttårsforsettet
Få opp motivasjonen til nyttårsforsettet

Det begynner å bli en stund siden vi trådte inn i det nye året, og det er lett å miste motivasjonen etter kalde, mørke januar-uker. POWER hjelper deg med motivasjonen.

Les mer
Trådløse høyttalere
Trådløse høyttalere for all slags bruk

På utkikk etter en brukervennlig høyttaler med god lyd? Invester i en trådløs høyttaler som gir deg den beste lydopplevelsen!

Les mer her
Forskjellen på pyrolytisk, katalytisk og damprens
Forskjellen på pyrolytisk, katalytisk og damprens

Det finnes forskjellige typer selvrens-programmer for komfyrer og ovner. Her kan du lese forskjellen på pyrolytisk, katalytisk og renseprogram med vann.

Les mer her
Vinylens tilbakekomst
Vinylens tilbakekomst

Vinylen er tilbake! Det er ingenting som gir den samme nostalgiske lydopplevelsen som en platespiller med vinylplater.

Les mer her
Blueair New Classic
Ta kontroll over luften innendørs

Luften du puster inn innendørs er ofte to til fem ganger mer forurenset enn luften ute. Ta kontroll over inneklimaet med disse produktene!

Les mer her
Dette er ordene du må kunne i 2017
Dette er ordene du må kunne i 2017

AR, VR, HDR og mye mye mer. Vi forklarer deg begrepene!

Les mer her
Den heteste fremtidsteknologien på CES
Dette er den heteste fremtidsteknologien på CES

Få samme synsfelt som Tony Stark i Iron Man med AR - Augmented Reality!

Les mer her
Tips til ny PC i 2017
Ny PC i 2017? Da må du få med deg disse tre tipsene

Er du på jakt etter en ny PC i år er det spesielt tre ting du må se etter. Sjekk ut våre tips her!

Les mer her
Dette er de fete, nye TV-ene du faktisk har råd til
Dette er de fete, nye TV-ene du faktisk har råd til

Tenk til å kjøpe ny TV i år, men ikke lyst til å svi av alt for mye? Sjekk ut nyheter fra CES her.

Les mer her
LCD-TV-en er ikke død!
LCDTV-en er ikke død!

TV-er med OLED-teknologi er på alles lepper nå, men LCD-teknologien lever fortsatt.

Les mer her
Nå blir treningen virkelig høyteknologisk
Vil du komme i form? Nå blir treningen virkelig høyteknologisk

Sjekk ut de nye trenings-teknologiene som vil prege treningsbildet i 2017.

Les mer her
4 tips til ny TV i 2017
Ny TV i 2017? Da må du få med deg disse 4 tipsene

Trenger du en ny TV? Sjekk ut våre fire tips som kan hjelpe deg på veien her!

Les mer her
Glem VR-briller - her er VR-sandalene!
Glem VR-briller - her er VR-sandalene!

Har du skaffet deg alt du trenger til den heftigste spillopplevelsen, men allikevel føler at noe mangler? Sjekk ut VR-sandalene her!

Les mer her
Wi-Fi-teknologiene for 2017
Alt du må vite om Wi-Fi-teknologiene for 2017

Bedre dekning, færre kabler, integrasjon mellom nettverk og hjemmet, og stadig mer brukervennlige løsninger er stikkordene for året. Les alt her!

Les mer her
Nå kommer kineserne for alvor
Nå kommer kineserne for alvor

Se hvordan kineserne kommer seg for alvor inn på elektronikkmarkedet med nye produkter!

Les mer her
Smartkjøleskap med gedigen skjerm
Derfor har de nye smartkjøleskapene en gedigen skjerm

Finn ut hvorfor smartkjøleskapene har så digre skjermer her!

Les mer her
Norges teknologi-eksperter til USA
Derfor flokker Norges teknologi-eksperter til USA denne uken

Norske teknologieksperter valfarter til byen midt i ørkenen; journalister, analytikere og produktansvarlige i landets største elektrokjeder. Men hvorfor gjør de det?

Les mer her
Smart hårbørste - dagens unyttige dings
Trenger verden virkelig en smart hårbørste?

Må alt gjøres tilkoblet og smart? Tydeligvis, tenkte noen kloke hoder, og utviklet en smart hårbørste!

Les mer her
Mannen med de helsprøe gadgetene
Mannen med de helsprøe gadgetene

Gadgets, dingser, duppeditter. Kjært barn har mange navn, men er det en ting det er lite tvil om, så er det at nordmenn elsker de.

Les mer her
Derfor blir 2017 gaming-laptopens år
Derfor blir 2017 gaming-laptopens år

Få med deg hvorfor 2017 blir gaming-laptopens år med tre trender fra Asus!

Les mer her
Spillbeist fra Asus
Dette er spillbeistene vi sikler på

Se hvilke spillbeist vi sikler på fra Asus, direkte fra Las Vegas og CES.

Les mer her
Treningsvekter
Slik kan treningsvekten hjelpe deg

Skaff deg en treningsvekt som åpner opp for en helt ny og mer omfattende oppfølging av ditt aktivitetsnivå og treningsprogresjon.

Les mer her
Samsung Galaxy A5 og A3 2017
Samsung Galaxy A5 og A3 2017-serien

Den nye Galaxy A-serien er her, og har blant annet bedre kamera, skarpere skjerm og forbedret batteritid. Få med deg alt om Samsung Galaxy A5 og A3 2017 her!

Læs mer her
Insta360 Nano
Ultrakompakt 360°-kamera som gir deg VR-video

Fang dine beste øyeblikk som sfærisk video med 360°-kameraet Insta360 Nano og gjenopplev dem igjen og igjen som VR-video!

Les mer her
Styling til fest
Styling til fest og selskap

Det er mye som skal på plass før man er klar for en fest, og her har vi samlet noen produkter som vil få deg til å føle deg fresh!

Les mer her
10 ting du kan finne på i romjulen
10 ting du kan finne på i romjulen

Romjulen står for tur, og hva er vel ikke mer koselig enn å tilbringe den sammen familie og venner? Få inspirasjon til romjulsaktiviteter her!

Les mer her
Ting du trenger til julefesten
Ting du trenger til julefesten

Skal du arrangere en julefest og trenger noen tips til hva du trenger, skal vi hjelpe deg. Se våre tips til julefesten her!

Les mer her
Ta selfies i mørket
Ta selfies i mørket

Ta de beste bildene uansett lysforhold med LuMee selfie-deksel med innebygget LED-lys!

Les mer her
Thanksgiving
Samle venner og familie til Thanksgiving

Du trodde kanskje at Thanksgiving kun var for amerikanere? Tro om igjen!

Les mer her
OBH OptiGrill
OptiGrill - Smaken av perfekt grillet kjøtt

Selv om de fleste av oss har det travelt i hverdagen vil vi gjerne spise sunn, velsmakende og hjemmelaget mat. Sjekk ut OBH OptiGrill her!

Les mer her
Lys opp hjemmet i jula
Lys opp hjemmet ditt i jula

Pynt hjemmet til jul med alt fra batteridrevne kubbelys til imponerende laser-lys!

Les mer her
MacBook Pro
Nyhet: Macbook Pro

Få med deg alle de nye funksjonene på de nye 13- og 15-tommer MacBook Pro, både med og uten Touch Bar her!

Les mer
7 ting du trenger til Halloween-festen
7 ting du trenger til Halloween-festen

Vi har plukket ut 7 ting du trenger for å sikre høy partyfaktor til Halloween!

Les mer her
Lag koselige høstmiddager
Lag koselige høstmiddager

Liker du å lage maten din fra scratch har vi tips til et nyttig produkt slik at du kan lage gode retter fra bunnen av.

Les mer her
Bak ditt eget brød
Bak ditt eget brød

Nå som stadig flere ønsker å lage sunne brødvarianter selv har brødbakemaskinen virkelig fått sin renessanse.

Les mer her
Slik tar du bedre vare på tøyet
Slik tar du bedre vare på tøyet

Høsten er en fin årstid til å gå gjennom klesskapet. Her får du en oversikt over hvordan du tar bedre vare på tøyet ditt og hvordan det bør oppbevares gjennom vinteren.

Les mer her
Vil du ha minst mulig støy hjemme?
Vil du ha minst mulig støy hjemme?

Vi gir deg tips til hva du bør se etter dersom du ønsker å redusere støynivået hjemme.

Les mer her
Høstferie
Få det beste ut av høstferien

Enten du skal på langtur eller nyte late dager hjemme, er det mye du kan få nytte av i høstferien.

Les mer her
Lær mer om egen kropp
Lær mer om egen kropp med våre trenings- og helseprodukter

Bra utstyr kan være med på å gjøre treningsøkten morsommere samtidig som at du blir bedre kjent med egen kropp.

Les mer her
iPhone 7
iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Få med deg alt om nyhetene fra Apple her!

Les mer her
Oktoberfest
Dette trenger du til Oktoberfest

Har du lagt store planer for Oktoberfest? Sjekk ut våre tips til hva du kan få god nytte av under festlighetene!

Les mer her
4 ting du ikke visste om kaffe
4 ting du ikke visste om kaffe

Visste du at en varm kopp med kaffe kan gjøre at du oppfatter andre som sjenerøse og hyggelige?

Les mer her
Sony
Her er Sony Xperia X Compact

Den nye Sony Xperia X Compact har et kamera som fanger livet i bevegelse.

Les mer her
Er du klar for jakt?
Er du klar for jakt?

Du har nok klart jaktutstyret, men vi har produktene du trenger for å bevare og tilberede fangsten.

Les mer her
Spar tid i hverdagen
Spar tid i hverdagen med disse produktene

Vi har samlet et utvalg som kan hjelpe deg å spare tid i hverdagen, slik at du får gjort unna kjedelig arbeid raskt og enkelt.

Les mer her
CAT - arbeidstelefon
Telefoner for røffe omgivelser

Enten du jobber ute, eller har en aktiv livsstil, vil en CAT-telefon tåle det meste. Sjekk ut CAT sine holdbare telefoner her!

Les mer her
Oppskrift på syltetøy
Oppskrift og tips til syltetøy og bærplukking

Sylte- og bærsesongen er i full gang og 2016 er et helt fantastisk bærår. Få med deg gode oppskrifter og syltetips hos oss!

Les mer her
Finn telefonen som passer for deg
Finn telefonen som passer for deg

Syns du det kan være vanskelig å finne en ny telefon? Her hjelper vi deg som ikke er på jakt etter toppmodellene!

Les mer her
Støyreduserende hodetelefoner
Støyreduserende hodetelefoner til jobb, skole og reise

Jobber du i åpent landskap, leser på café eller bibliotek, eller er du mye på reise? Da vet du hvor slitsomt det kan være med støy.

Les mer her
Sodastream - Best i test
SodaStream - Best i test

SodaStream og dens kullsyrevann er best i test i Dagbladet. Les testen og mer om SodaStream her!

Les mer her
Vondt i ryggen eller nakken?
Vondt i ryggen eller nakken?

Vi har produktene som lindrer spenning og stive muskler.

Les mer her
Alt du trenger til hybellivet
Alt du trenger til hybellivet

Har du nettopp funnet deg til rette i hybelen eller ny leilighet, er det flere ting som må på plass. Her finner du smarte pakkeløsninger og annet stæsj!

Les mer her
Hårpleie
Plei håret før, under og etter sommeren

Mye bading og soling sliter fort på håret. Her viser vi deg hvordan du kan pleie manken din før, under og etter sommerferien!

Les mer her
Oversikt over slukking av FM-nettet i Norge
Oversikt over slukking av FM-nettet i Norge

Vet du når FM-nettet slukkes der du bor? Her er oversikten over slukketidene for FM-nettet

Les mer her
Tilbehør til PC
PC-tilbehøret du trenger til skolestart

Har du alt tilbehøret du trenger til skole-PCen din? Her har vi samlet alt du måtte trenge til skolestart og resten av året!

Les mer her
PC-guide
Finn riktig PC til skolestart

Skal du starte på nytt studie eller trenger du en ny PC til skolestart? Her har vi samlet en rekke PC-er som passer til alle typer studier og oppgaver.

Les mer her
Skjem deg bort med hjemmespa i sommer
Skjem deg bort med hjemmespa i sommer

Her er våre tips til hvordan du kan lage ditt eget hjemmespa.

Les mer her
Dette er viktig å vite ved innkjøp av kjøle- og fryseskap
Viktig å vite ved innkjøp av kjøle- og fryseskap

Om du nærmer deg et innkjøp av kjøle- eller fryseskap, bør du vite dette.

Les mer her
Tour de France
Lev som en franskmann under Tour de France

Følger du med på årets Tour de France? Her viser vi deg hvordan du kan leve som en ekte franskmann i Norge under årets ritt.

Les mer her
3 spørsmål ved kjøp av kjøleskap og fryser
3 viktige spørsmål ved kjøp av kjøle- og fryseskap

Her forteller vi deg hvilke spørsmål du bør stille deg før du kjøper kjøle- eller fryseskap.

Les mer her
Ta vare på bildene dine
Ta vare på feriebildene dine

Når man har ferie sammen med familie eller venner er det hyggelig å ta bilder av minnene. Her skal vi vise deg hvordan du kan ta vare på bildene dine!

Les mer her
Overspenningsvern
Overspenningsvern beskytter i tordensesongen

Nedslag av lyn kan faktisk skade elektriske eiendeler du har i hjemmet. For å beskytte eiendelene dine i tordensesongen anbefaler vi et overspenningsvern.

Les mer her
10 ting du trenger til festival
10 ting du trenger til festival

Festivalsommeren har startet, og for at du skal huske alt du trenger har vi satt sammen en liste med forskjellige nødvendigheter du kan få nytte av på disse festlighetene.

Les mer her
Fysisk aktivitet
Hold deg i form i sommer

Enhver form for fysisk aktivitet vil ha en positiv virkning på kroppens funksjoner, bidra aktivt til økt motivasjon, og på sikt - til livskvaliteten din.

Les mer her
Sosial utemiddag med raclette, fondue og bordgrill
Sosial utemiddag med raclette, fondue og bordgrill

Med en raclette, fondue eller bordgrill lager du maten utendørs - sammen med gjestene

Les mer her
Kjøl deg ned i sommervarmen
Kjøl deg ned i sommervarmen

Nå som sommervarmen har truffet Norge er det mange som ønsker å kjøle seg ned. Vi i POWER har flere forskjellige produkter som kan avkjøle deg på ulike måter.

Les mer her
Sommeraktiviteter
Sommeraktiviteter for hele familien i all slags vær

Her har vi samlet morsomme og underholdende aktiviteter til solfylte og regnfulle dager.

Les mer her
Få en behagelig flyreise
Få en behagelig flyreise

Flyreiser kan være både lange, slitsomme og ubehagelige. Vi kan hjelpe deg med å få en så behagelig flyreise som mulig, med blant annet støyreduserende hodetelefoner!

Les mer her
Bilferie med barn
Gjør det beste ut av bilferien

Før den lange bilturen eller bilferien, kan det være lurt å sjekke om dere har med alt som trengs. Ta en titt på våre tips!

Les mer her
8 ting du trenger til festen
8 ting du trenger til festen

Fest-sesongen er her for fullt, og skal du holde selskapet hjemme er det et par ting som kommer godt med til festdagen.

Les mer her
Hva er e-sport
Hva er e-sport?

Få med deg det du trenger å vite om e-sport her!

Les mer her
Ute etter nytt kjøleskap eller fryser
Ute etter nytt kjøleskap eller fryser? Dette bør du tenke på!

Er du i den situasjonen der du skal kjøpe nytt kjøle- eller fryseskap anbefaler vi at du stiller deg selv noen sentrale spørsmål.

Les mer her
Vaskemiddel og skyllemiddel
Vask tøyet ditt med riktig vaskemiddel

Få hjelp med bruk av riktig vaskemiddel og rengjøring av vaskemaskinen!

Les mer her
Unngå å kaste mat
Unngå å kaste mat med disse tipsene

Med riktig oppbevaring og bruk av kjøleskapet kan du unngå matsvinn.

Les mer her
GeForce
GeForce GTX 10-serien

Få med deg alt om nyheten ASUS GeForce GTX 10-serien her hos oss!

Les mer her
La en robot klippe plenen din
La en robot klippe plenen din

La roboten gjøre klippejobben for deg, så kan du bruke tiden din på å nyte andre aktiviteter med familie og venner.

Les mer her
Vårrengjøring av uteområdet
Vårrengjøring av uteområdene

Her har vi samlet gode tips til hvordan du kan effektivisere årets vårrengjøring av uteområdene før sommeren setter inn.

Les mer her
17. mai
10 ting du trenger til 17. mai-festen

17. mai nærmer seg og hvis du er en av de heldige som skal arrangere frokost, lunsj eller middag kan det være greit med tips til hva du må huske på. Les våre tips her!

Les mer her
Bilstøvsuger gjør det enkelt å holde bilen ren
Bilstøvsuger gjør det enkelt å holde bilen ren

Bilstøvsuger gjør det enkelt å holde bilen ren for sand, småstein og smuler i setet. Se produktene her!

Les mer her
Ta de beste bildene
Ta de beste sommerbildene

Er du lei av uklare og kjedelige bilder eller vet du ikke helt hvordan man tar de gode bildene? Vi skal hjelpe deg i mål!

Les mer her
Konfirmasjonsgavetips
Konfirmasjonsgavetips fra POWER

Her har vi samlet gavetips delt inn i kjønn og prisgrupper for en enklere handel. Ta en titt og bli inspirert til å finne de kuleste konfirmasjonsgavene!

Les mer her
PlayStation VR headset
Ikke bare spill, lev spillet!

Se livet gjennom en ny linse og utforsk fantastiske verdener på måter du aldri hadde tenkt var mulig med PS VR, det nye virtuelle systemet for PlayStation 4.

Les mer her
Tips til deg med pollenallergi
Tips til deg med pollenallergi

Høysesongen for pollenallergi nærmer seg. Les våre tips for hva som kan lindre godt i pollensesongen.

Les mer her
Samsung AddWash
Vaskemaskinen som gir deg en ny sjanse

Du har akkurat satt på vaskemaskinen, og så finner du sokken under sofaen som skulle vært med i vasken. Kjenner du deg igjen i situasjonen?

Les mer her
Droner
Alt du trenger å vite om droner

Her har vi samlet alle de forskjellige dronene våre, samt noen regler som kommer godt med. Fly og lek i vei!

Les mer her
Gjør deg klar til grillsesongen
Gjør deg klar til grill-sesongen

Har du alt du trenger til grillsesongen? Her har vi samlet blant annet tips til griller og det du trenger til grillen din

Les mer her
iPad Pro
Enda mer allsidig med iPad Pro

iPad Pro med 9,7-tommers skjerm har en kombinasjon av kraft og bærbarhet du aldri har opplevd maken til. Få med deg alt om nyheten her!

Les mer her
Nespresso Prodigio
Styr kaffen din med en app

Nespresso sitt nyeste tilskudd av kaffemaskiner lar deg blant annet planlegge kaffebryggingen med en app. Her er den nye Nespresso Prodigio!

Les mer her
Steke biff: 3 smarte tips fra kjøkkensjefen
Steke biff: 3 smarte tips fra kjøkkensjefen

Hvordan skal man steke biff? Her er 3 smarte tips fra kjøkkensjefen på oslorestauranten Vaaghals.

Les mer her
Slik sparer du energi og strøm i hjemmet
Her er 3 tips til strømsparing

Les mer om hvordan du kan spare energi og strøm i hjemmet ditt året rundt.

Les mer her
Elektrisk tannbørste kan forebygge blødning fra tannkjøttet
Elektrisk tannbørste kan forebygge blødning fra tannkjøttet

Med et blødende tannkjøtt, får bakteriene i munnen en åpen vei rett inn i blodomløpet. Dette er den beste måten å forebygge på:

Les mer her
Vårrengjøring
Gjør deg klar til vårrengjøringen

Våren er her og det er tid for årets vårrengjøring. Sjekk ut våre tips og triks til en effektiv vask av huset.

Les mer her
Påskeferie
Påskeferie-guide

Enten du skal nyte påskesolen på fjellet eller hjemme, kan det være flere ting du har bruk for. Ta en titt på vår påskeferie-guide!

Les mer her
Vaffeloppskrifter
Lag vafler til den store Vaffeldagen!

La deg friste av spennende vaffeloppskrifter, og unn deg et nytt vaffeljern for anledningen.

Les mer her
Kjøpe ny TV? Her er 4 spørsmål og svar
Kjøpe ny TV? Her er 4 spørsmål og svar

Hvor stor skjermstørrelse bør du ha? Hva er forskjellen på Full HD og Ultra HD? Hvorfor ha Smart TV og WiFi - og hva er forskjellen mellom TV med og uten tuner? Se svarene her!

Les mer her
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Få med deg alt om Samsung Galaxy S7 her!

Les mer her
Ultimat gaming-opplevelse
Alt du trenger for å få den beste gaming-opplevelsen

Skal du på LAN-/data-party eller trenger du litt gaming inspirasjon? Sjekk ut våre gaming-tips her!

Les mer her
Hjemmelaget is
Hjemmelaget is er enkelt å lage!

Her er oppskrifter og instruksjon om hvordan du kan lage is både med og uten iskremmaskin.

Les mer her
Babyutstyr
Smarte løsninger til småbarnsforeldre

Når man venter barn, eller nettopp har fått barn, er det veldig mange ting å tenke på. Her har vi samlet noen produkter som vil gjøre foreldrerollen litt enklere.

Les mer her
Vinterferie-guide
Vinterferie-guide

Vinterferien er på vei og uansett hva du skal, kan det være lurt å sjekke at du har alt du trenger i hus. Ta en titt på vår guide til en komplett vinterferie her!

Les mer her
Super Bowl
Morsomme fakta om Super Bowl

Søndag den 4. februar spilles Super Bowl 51! Få med deg våre morsomme Super Bowl-fakta og gjør deg klar til kamp.

Les mer her
Guide i Philips Hue-universet
En guide i Philips Hue-universet

Philips Hue er Philips' eget lyssystem som består av lamper og lyskilder. Alt kan styres fra smarttelefonen eller fra lysbrytere plasserer der du vil.

Les mer her
IPL-hårfjerning
Kom bikinisesongen i forkjøpet!

Starter du med en IPL-behandling nå er du kvitt uønsket hår permanent innen gradestokken viser bikinitid.

Les mer her
Tørr inneluft
Tørr luft inne?

Ved å varme opp hjemmet i vinterhalvåret, enten om du fyrer med ved eller elektrisitet, blir inneluften automatisk tørrere.

Les mer her
Fastelavn
Imponér med deilige fastelavnsboller

Søndag 12. februar er det fastelavn. Inviter familie og venner på luftige fastelavnsboller med fyldig krem.

Les mer her
Kom i gang med treningen
Kom i gang med treningen

Få med deg disse tipsene til hvordan du kan komme i gang med treningen etter juleferien!

Les mer her
Enkle grep til en sunn livsstil
Enkle grep til en sunnere livsstil

Julen er over og mange av oss har kost oss litt ekstra, og vel fortjent er det, men nå har et nytt år startet og det betyr nye muligheter.

Les mer her
Øk varmekomforten med varmestyring
Øk varmekomforten med varmestyring

De kalde dagene og nettene har kommet for fullt og ingenting er verre enn å fryse i sitt eget hjem. Varm opp hjemmet og hytta med disse tipsene!

Les mer her
Hold varmen i vinterkulden
Hold varmen i vinter

Se hvordan du kan holde varmen når kuldegradene smyger seg på.

Les mer her
Forleng velværefølelsen etter trening
Forleng velværefølelsen etter trening

Følelsen etter avsluttet trening er fantastisk. Enda deiligere er det når du kan forlenge denne velværen med litt egenpleie hjemme.

Les mer her
Lag røstipoteter i vaffeljernet!
Lag røstipoteter i vaffeljernet!

Røstipoteter, eller hash browns som det kalles i USA, kan også lages i vaffeljernet og er superenkelt å lage!

Les mer her
Lag en havregryn-smoothie som metter
Lag en havregryn-smoothie som metter

Har du forsøkt å lage smoothie med havregryn? Havregryn har helsemessige egenskaper og gjør at smoothien metter ekstra godt!

Les mer her
7 ting du trenger til vaffelkosen
7 ting du trenger til vaffelkosen

Vaffelkosen krever vaffeljern og 6 andre ting. Sjekk lista her!

Les mer her
Blender-guide
Blender-guide: Finn blenderen som passer for deg

Når du skal kjøpe ny blender må du først tenke gjennom hva du skal bruke den til. Skal du kun lage smoothier av myke ingredienser, eller skal du også knuse is?

Les mer her
Actionfylte vintereventyr fanget på film
Actionfylte vintereventyr fanget på film

Vi gir deg noen tips til hvordan du kan ha det ekstra moro med GoPro-kameraet ditt i vinter.

Les mer her
Redskaper til hjemmelaget suppe
Perfekte redskaper til hjemmelaget suppe

Her viser vi deg de perfekte redskapene til en god og næringsrik hjemmelaget suppe. Ta en titt og varm opp kroppen!

Les mer her
Hjemmelaget suppe
Så enkelt lager du hjemmelaget suppe

Når det er kaldt ute smaker en suppe ekstra godt, og når du lager den selv smaker den enda bedre. Ta en titt på våre suppeoppskrifter her!

Les mer her
Tilbehør til din mobil
Tilbehør til din nye mobil

Mangler du det riktige tilbehøret til mobiltelefonen din, så kan vi helt sikkert hjelpe deg.

Les mer
Gjør spillopplevelsen enda råere!
Gjør spillopplevelsen enda råere!

Alt er morsommere når man er flere, og det samme gjelder når det er gaming. Hver konsoll har egne kontrollere og vi har dem alle sammen.

Les mer
Få maksimalt ut av kjøkkenmaskinen
Få maksimalt ut av kjøkkenmaskinen

Har du nettopp fått en ny kjøkkenmaskin på kjøkkenet? Nå kan få enda mer ut av kjøkkenmaskinen, med det rette tilbehøret.

Les mer
Nyttig tilbehør til PC-en
Tilbehør til PC

Uansett hva du skal bruke PCen til, så får du mest nytte av den hvis du selv har gode arbeidsvilkår. Vi har derfor samlet det mest populære tilbehøret på disse sidene.

Les mer
Hodetelefoner til barn
Hodetelefoner - perfekt for de minste

Velg et par hodetelefoner eller ørepropper til barnet ditt med både volumbegrensning, perfekt passform og god lyd.

Les mer her
Godt nettverk i hjemmet
Ikke la tregt internett sette en stopper i hverdagen

Hverdagen kan være kaotisk og hele familien er gjerne samlet i ett hus. Med flere enheter koblet opp til samme nettverk samtidig kan det fort bli nett-trøbbel.

Les mer her
Slowjuicing
Dette er forskjellen på slowjuicing og vanlig juicing

Forskjellen mellom slow juicing og vanlig jucing/høyhastighets-juicing handler om hvordan saften hentes ut fra frukten og grønnsakene.

Les mer her
Årets julegaver
Årets julegaver er kåret

Tradisjonen tro har fagbladet Elektronikkbransjen kåret årets julegaver. Kåringen skal gjøre det enklere for folk å finne frem i julegavejungelen.

Les mer her
Black Friday
Hva er Black Friday?

Årets råeste salgsdag med knallbra tilbud er rett rundt hjørnet. Hva er egentlig Black Friday, og hvorfor heter dagen nettopp dette?

Les mer her
Brannvernuke
Brannvernuke

I uke 38 er det brannvernuke. Er det på tide å skifte batteri i røykvarsleren, eller bytte til en ny varsler? Les her hvilken type du bør ha og hvor mange du bør ha der du bor.

Les mer her
Slik renser du kaffetrakteren
Slik renser du kaffetrakteren

...og kapselmaskinen, kaffemaskinen og den manuelle espressomaskinen.

Les mer her
Produkter til tacokvelden
Disse produktene gjør det enda enklere å lage taco

Taco er godt, og her er produktene som gjør det enda enklere å lage! Nå blir det kanskje taco hele uka?

Les mer her
Reisetilbehør
Gjør reiseopplevelsen komplett

Trenger du hjelp med tips til hva du kan ha med deg i bagasjen? Sjekk ut disse tipsene for en komplett reiseopplevelse.

Les mer her
Brukervennlige smarttelefoner
Brukervennlige smarttelefoner

Er du en av mange som vil at ting skal være enkelt og forståelig? Ta en titt på disse telefonene som vil gjøre brukeropplevelsen til en drøm!

Les mer her
Hjemmelaget tacokrydder
Slik lager du hjemmelaget tacokrydder

Å lage hjemmelaget tacokrydder er enklere enn du tror. Det første du trenger er litt spisskummen...

Les mer her
Nødlader til mobil
Gå aldri tom for strøm på telefonen

Vi har alle vært i en situasjon hvor vi virkelig trenger batteri på telefonen, og skjermen viser 1%. KRISE!

Les mer her
Oppdatering av Amadeus-app
Oppdatering av Amadeus-appen

Vi har fått info om at Amadeus Apps siste oppdatering gjør at bruker ved førstegangs tilkobling får et pop-up vindu hvor det skal tastes inn PIN kode.

Les mer her
En innføring i PC-spesifikasjoner
Få en innføring i ulike PC-spesifikasjoner

En datamaskin er satt sammen av forskjellige komponenter, og det er nettopp denne sammensetningen som avgjør hva maskinen kan brukes til.

Les mer her
Lysterapi
Lys opp det mørke halvåret med lysterapi

Sliter du med å stå opp om morgenen når det er mørkt og kaldt, eller med å holde energinivået oppe på kontoret i de dystre høst- og vintermånedene?

Les mer her
Forleng de lune kveldene
Terrassevarmer forlenger de lune sommerkveldene

Terrassevarmer gjør det mulig å sitte ute også etter solnedgang.

Les mer her
Hvordan er sikkerheten hos deg
Hvordan er sikkerheten hos deg?

Hjemmesikkerhet og overvåkning trenger absolutt ikke å være kjedelig, og et overvåkningssystem kan brukes til mye mer enn å fange tyver.

Les mer her
Tips og råd for vaskemaskin
Tips og råd for bruk av vaskemaskin

Klesvasken må gjøres, og da kommer effektive tips og triks godt med. Les videre for noen gode råd som kan effektivisere vaskingen!

Les mer her
Bærfrysing
Slik bør du fryse bæra

Har du plukket bær eller kjøpt inn en stor kurv med deilige bær? Her er tips til nedfrysing!

Les mer her
3D-print
3D-printopplevelsen får du hos POWER

Nå kan du bli din egen designer og materialisere ideene dine!

Les mer her
8 smoothie-tips
Høst er perfekt tid for å lage bærsmoothie

Plukk, rens og blend! Her er åtte smarte smoothie-tips til deg.

Les mer her
Trådløse hodetelefoner til TV
Trådløse hodetelefoner til TV og film

Disse hodetelefonene er perfekt for deg som vil se sport, debattprogrammer og filmer på TV-en, uten å fortstyrre andre.

Les mer her
Juice-oppskrifter
Sunne juice-oppskrifter

Se sunne juice-oppskrifter og begrunnelser for hvorfor disse oppskriftene er næringsrike.

Les mer her
Bedre inneklima
Få bedre inneklima

Vi holder oss innendørs store deler av året, derfor er det viktig med frisk luft i huset.

Les mer her
Selfie
6 tips til den perfekte selfien

Synes du det er vanskelig å ta selfier? Ta en titt på våre tips til den perfekte selfie da vel!

Les mer her
Selfiestang
Hva er en selfiestang? Og hvordan skal man bruke den?

Selfiestenger blir bare mer og populært, og er et supert hjelpemiddel når man skal ta bilder. Vi hjelper deg med å velge riktig modell til ditt bruk.

Les mer her
Sunne matmuffins
Fyll magen med sunne matmuffins

Lær noen enkle og smakfulle tips til en god frokost og gode mellommåltider.

Les mer her
DAB-adapter
DAB-adapter til bilen

I 2017 starter slukkingen av FM-nettet i Norge. Et DAB-adapter gjør at du fortsatt kan bruke din gamle FM-radio når DAB-signalet har overtatt.

Les mer her
Juice-tips og tre juiceoppskrifter
Juice-oppskrifter fra Carina Hultin Dahlmann

Juicedronningen Carina Hultin Dahlmann deler her sine beste juice-råd, -tips og -oppskrifter.

Les mer her
Amadeus Coperti
Amadeus Coperti: Internettradio med terningkast 6

Amadeus Coperti er internettradio med DAB+, FM, AUX-inngang, Spotify og Bluetooth. Alt kan du styre via appen på telefonen din.

Les mer her
Amadeus DAB-radio best i test
Amadeus DAB-radio best i test

Amadeus' bestselger ADRBT 414 er best i test hos Politiken.dk. Amadeus' DAB-radio vinner testen på grunn av god lyd og lekker design.

Les mer her
Rengjøringstips
15 ting du bør vite om rengjøring

Vet du egentlig hvor ofte du bør vaske, eller hvorfor støvsugerposen bør skiftes før den er full?

Les mer her