Våre kundegarantier

POWERs prisløfte:

POWERs prisrobot skal gi deg den laveste prisen på flest sammenlignbare varer i elektrobransjen *

 

Visste du at prisene på elektronikk og hvitevarer endres opptil flere ganger om dagen?

Det er en intens prisfight i vår bransje, og for å følge med på prisendringene har vi utviklet en prisrobot som er koblet til elektroniske prisskilt i butikk.

Prisroboten skanner markedet etter lave priser, og justerer prisene på nett og i butikk helt automatisk. Hos oss behøver du ikke kontrollere eller «kreve» vår laveste nettpris når du handler. Prisroboten og våre elektroniske prisskilt sikrer at alle kunder ALLTID får vår laveste nettpris i butikk.

Prisroboten setter prisene automatisk, og er programmert til å ha enkelte unntak i den automatiske prissettingen. Unntakene gjelder spesielle kampanjer hos konkurrenter (f.eks. åpningstilbud, Black Friday, partikjøp og liknende kampanjer) og andre rabatter som ikke synliggjøres i prissettingen. Prisroboten tar ikke hensyn til tilbud som er merket ”begrenset antall” eller ”partikjøp”, og vil før enkelte prosent-kampanjer låse prisen på laveste markedspris før kampanjen starter. Prisroboten tar hensyn til eventuelle fraktpriser hos konkurrerende nettbutikker, og sjekker at konkurrentene har produktet på lager før prisene til POWER justeres.

Takket være prisroboten kan du være trygg på at POWER gir den laveste prisen på flest sammenlignbare varer i elektrobransjen.

Med elektroniske prisskilt i butikk som oppdateres automatisk av prisroboten, er vi den eneste elektrokjeden som tilbyr OPPDATERTE nettpriser i butikk – og det er vi skikkelig stolte av!

* Prisroboten skanner følgende aktører:

Elkjøp
Komplett
Skousen
Elon
Whiteaway
Hifi-Klubben
Samsung.com
Apple.no
Telenor.no
Philips.no
Dyson.no

Annonsegaranti  

Vi har 6 dagers annonsegaranti* der vi skaffer deg det annonserte produktet, eller et tilsvarende, de første 6 dagene av en kampanje. Ved utsolgt kan det være at du må vente, men du betaler kampanjepris.

*Unntak for denne garantien er kampanjer som er merket med "begrenset antall", "partikjøp" eller liknende. 

 

Pengene tilbake-garanti / 30 dagers åpent kjøp 

For å gi deg en ytterligere trygghet tilbyr vi deg pengene tilbake om du ikke er fornøyd**. Det er jo lov å ombestemme seg!

** 30 dagers åpent kjøp gjelder ikke mobiltelefoner kjøpt i butikk, kjøkken, varer med abonnement, og spill, programvare og hygieneprodukter med brutt forsegling. Som hygieneprodukter regnes blant annet tannpleieprodukter, hud- og kroppspleie-produkter, ørepropper / in-ear hodetelefoner og liknende. Vi tar forbehold om at returretten kan frafalle ved gjentakende misbruk. Unntak for mobiltelefoner er hvis de er kjøpt og betalt på nett, da gjelder lovbestemt 14 dagers angrefrist.

NB! Produktet som leveres inn må være i samme stand som da det ble kjøpt.

 

Svartid hos kundeservice

POWER Kundeservice besvarer henvendelser på e-post innen 48 timer (på hverdager) fra henvendelsen er mottatt.

Chat

Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat