Levering og montering

Levering og montering

Vi hjelper deg så langt du måtte ønske — hele veien fra kassa til på-knappen.

 

Les om levering fra POWER.no - leveransetid, delleveranser og avvik her.

 

Ønsker du å spore leveransen du venter på - klikk her

 

Hvis du ønsker en problemfri start med ditt nye produkt, kan Power hjelpe deg i gang. Vi kan transportere produktet hjem til deg og også sørge for innbæring, utpakking og montering. Vi tar med all emballasje i retur, og også ditt gamle produkt hvis du ønsker det. Under finner du en oversikt over de tjenestene vi tilbyr deg, spør gjerne en av våre selgere om mer detaljer og om hvilke tjenester som er tilgjengelige der du bor. For power.no kan du velge tilgjengelige leveringsmåter og tjenester i handlekurven.

 

Click&collect

Med Click&Collect kan du enkelt på våre nettsider reservere varer i en av våre butikker. Varene er klare til henting etter 2 timer, og er reservert til deg i 24 timer. Du betaler i butikken.

 

Hent i  vår butikk (bestillingsvare)

Ser du en vare på nettsiden som ikke er tilgjengelig i din lokale butikk, kan du bestille den ved å velge «Hent i vår butikk». Du betaler hele beløpet på nettsiden ved bestilling, frakten spanderer vi. Du får beskjed så snart varene har ankommet butikken.

 

Postpakke

Varer under 35 kg kan vi sende til deg med posten. Om pakken er liten nok, blir den levert i din postkasse. Større pakker blir levert til nærmeste post i butikk.

 

Levering til tomtegrense

Varene leveres til nærmeste punkt/første hindring ved inngang til adresse. Du som kunde må selv sørge for innbæring i hus/leilighet.

 

Levering til anvist plass

Varene leveres til anvist plass inne i leilighet/ hus med emballasje på.

 

Levering Side-by-side

Varene leveres til anvist plass inne i leilighet/ hus med emballasje på.

 

Expresslevering

Expresslevering av varer direkte hjem til deg innen 3 timer. Denne tjenesten innebærer levering til tomtegrense.

Les mer om expresslevering her.

 

Omhengsling av kjøleskap

Du bør tenke på hvilken retning kjøleskapet du har kjøpt åpner seg. Hvis dette blir feil i ditt kjøkken, vil vi hjelpe deg med omhengsling.

 

Elretur

Vi tar med ditt gamle produkt som du skal bytte ut, hvis det er ønskelig, og leverer dette til elretur for forsvarlig avhending.

Du kan også i våre åpningstider, selv returnere elektronisk avfall i alle våre butikker. Les mer om el-retur her. 

 

Klar til bruk hvitevarer

Levering inn i huset, utpakking av produktet og montering uten rørlegger. Vi tar med all emballasje i retur. Prisen inkluderer ikke endring av eksisterende elektrisk anlegg.

 

Klar til bruk integrert/oppvask

Levering inn i huset, utpakking, og montering av integrert produkt, utskjæring av benkeplate (ikke stein), Vi tar med all emballasje i retur. Prisen inkluderer ikke endring av eksisterende elektrisk anlegg.

 

Klar til bruk innbyggsovn/platetopp

Levering inn i huset, utpakking, og montering av ovn og platetopp, utskjæring av benkeplate (ikke stein), vi tar med emballasje i retur. Prisen inkluderer ikke endring av eksisterende elektrisk anlegg.

 

Klar til bruk side by side

Levering inn i huset, utpakking av produktet og montering/ tilkobling av vann med rørlegger. Vi tar med all emballasje i retur. Kontroller at det er fysisk plass å bære inn side by side skap med emballasje på. 

 

Klar til bruk TV på vegg

Levering inn i huset og utpakking. Vi monterer veggfeste og henger TV opp på vegg. Vi tilkobler dekoder og sorterer inntil 10 kanaler. Vi tar med all emballasje i retur.

 

Klar til bruk TV på fot

Levering inn i huset, utpakking av TV og montering på fot. Vi tar med all emballasje i retur. Vi tilkobler dekoder og sorterer inntil 10 kanaler. Vi tar med all emballasje i retur.

 

Ekstra tjenester

Ut over faste prisede tjenester, tilbyr vi en rekke tjenester innen elektriker og rørleggerarbeid. Ta kontakt med en av våre selgere for ytterligere informasjon om dette.

 

SUPPORT er POWERS eget service–team.

Vi hjelper deg med oppstart og klargjøring av blant annet TV, PC, Mac, nettbrett og mobiltelefon. Har du behov for hjelp? Vi er her for deg, så hvis det er noe som ikke fungerer korrekt, kontakt oss – vi hjelper deg! 

Henvend deg i support-avdelingen i ditt nærmeste POWER-butikk eller kontakt Kundeservice.

 

undefined undefined

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat