Klar til bruk

Klargjøring av produkter

Vi hjelper deg så langt du måtte ønske — hele veien fra kassa til på-knappen.

 

Ferdig installert PC

PC Klargjøring

Vil du ha en problemfri og enkel start med din nye PC? Få din nye PC klargjort av en ekspert. Med en PC Klargjøring sørger vi for at du
kommer hjem med en PC som er klar til bruk. Vi sørger for en komplett installasjon av programvarene, som er kjøpt sammen med maskinen. I tillegg kan vi avinstallere programmer som er forhåndsinstallert og opptar lagringsplass på din PC.

Vi hjelper deg også med oppsett av e-post og oppdatering av drivere og programvare. Du trenger kun å slå på maskinen når du kommer hjem, så er du klar!

 

PC Klargjøring Premium

Hvis du vil være maksimalt beskyttet tilbyr vi også en sikkerhetspakke som sikrer din PC i tiden fremover.

Den inkluderer også en VPNklient samt et program som organiserer passordene dine. Vi kan også overføre 20GB data fra din gamle PC.

Ferdig installert TV

Klargjøring og optimering av TV

Få den optimale opplevelsen ut av din nye TV. Vi hjelper deg med å velge den TVen som oppfyller alle dine behov og krav og bistår med korrekt valg av størrelse og eventuelt tilbehør som bord eller veggfeste. Når du har valgt modell og kjøpt en ny TV så er det
viktig å få det mest optimale ut av den, både på bilde og andre tilleggsfunksjoner. Med Powers klargjøring og bildekalibrering sikrer vi, at du får det beste ut av din nye TV. Vi hjelper deg med alle innstillingene og optimerer bildekvaliteten. Når vi juster din TV, så vil vi ved hjelp av teknisk utstyr analysere den TVen du nettopp har kjøpt. Deretter innstiller og optimerer vi skjermens bilde. Vi mener at en kalibrering er fornuftig fordi dagens modeller er innstilt med alt for kraftige farger og alt for høy lysstyrke når de kommer fra fabrikken.
Produsentene bruker denne metoden for å fremheve sine produkter i butikkene og innstillinger er derfor ikke optimal. Du kan dermed få en mer optimal bildekvalitet ut av din nye TV med en kalibrering.

 

Når du kjøper en klargjøring og kalibrering får du følgende:

  • Visuel kontroll av panel for pixelfeil sikrer at din nye TV er feilfri.
  • Førstegangsoppsett, med norsk språk.
  • Oppdateres med nyeste tilgjengelig versjon software ved kjøp.
  • Kalibrering av bildet, både farger og skarphet.
  • Nedpakking av TV i eske for henting / transport.
  • Gjennomgang av standard funksjoner med deg. Vi vil gjerne være sikker på du er kjent med din nye TV.
  • Kalibreringsrapport følger med.

 

Ferdig klargjort mobil

Kjøp denne tjenesten og vi lover at overgangen til ny telefon går helt smertefritt!

Påsetting av Skjermbeskyttelse

Våre erfarne medarbeidere sørger for å påføre skjermbeskyttelsen som du har kjøpt hos oss. Her er du alltid garantert et godt resultat uten luftbobler.

Mobil Klargjøring

Ønsker du en problemfri og enkel start med din nye mobiltelefon?
Med mobil oppstart sørger vi for at du går ut av butikken med en mobiltelefon som er klar til bruk. Vi setter inn simkort i telefonen, går gjennom grunnoppsettet og sjekk av internet/mail/MMS innstillingene, samt en enkel kopiering av kontakter.

 

Mobil Klargjøring Utvidet

I tillegg til innholdet i Mobil klargjøring, så sørger vi for at telefonen er oppdatert med siste software. Vi overfører data, meldinger, bilder, video, musikk og fra din gamle mobiltelefon*. Dette gjør at du tar med deg alle dine gamle data over på ny telefon.

 

Mobil Klargjøring PREMIUM

I vårt Premium produkt inkluderer vi F-Secure SAFE antivirus, Freedome VPN og KEY passord program. Spør en av våre selgere om mer detaljert informasjon omkring disse produktene.

 

Mobil Support

Med Support avtale på din nye telefon får du ubegrenset med hjelp eller veiledning når du trenger det! Her kan du velge mellom 12/24 eller 36 mnd avtaler som sikrer deg en problemfri hverdag. Vi hjelper deg med det du måtte trenge rundt mobilrelaterte spørsmål - alt fra oppdateringer, optimalisering av ytelse og gjennomgang av funksjoner. Vårt support team står klare til å hjelpe deg med det du måtte lure på i hele avtaleperioden! Mobil Support inkluderer også Mobil Klargjøring Premium tjenestene!

*overføring av kontakter, meldinger og annen data kan kun gjøres i de tilfeller hvor begge telefoner støttes av maskinene vi benytter. Det er særlig begrensninger på video og musikk mellom forskjellige operativsystem. Spør gjerne en av våre selgere om hva som støttes på din telefon.

 

Ferdig installert nettbrett

Nettbrett klargjøring

Ønsker du en problemfri og enkel start med ditt nye nettbrett? Med vår klargjøringstjeneste sørger vi for at du går ut av butikken
med ett produkt som er klart til bruk. Vi sørger for at alle innstillinger er korrekte, oppdatert med nyeste software, og sørger for korrekt oppsett av e-post. Vi gir deg også en enkel innføring i bruk.

 

Nettbrett klargjøring - Premium

I vårt Premium produkt inkluderer vi F secure SAFE antivirus, Freedome VPN og KEY passord program. Spør en av våre selgere om mer detaljert informasjon om kring disse produktene, eller les gjerne brosjyren F-secure for mer informasjon. Gjelder opptil 3 år.

 

SUPPORT er POWERS eget service–team.

Vi hjelper deg med oppstart og klargjøring av blant annet TV, PC, Mac, nettbrett og mobiltelefon. Har du behov for hjelp? Vi er her for deg, så hvis det er noe som ikke fungerer korrekt, kontakt oss – vi hjelper deg! 

Henvend deg i support-avdelingen i din nærmeste POWER-butikk eller kontakt kundeservice.

 

undefined undefined undefined undefined

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat